MISCBEHAVING

  From until   Tickets 8€   Age limit: 20  
Rose Garden, Helsinki  
acid, house, trance, techno, jotain

MR A presents:

IGNAS (Exit, Pacha Vilnius)

HOMEGROVE (Further)

Miscbehaving on Misc. Managementin uusi kuukausittainen klubikonsepti, jota pidetään jokaisen kuukauden ensimmäisenä lauantaina. Miscin artistit kutsuvat Miscbehaving-iltoihin omia lempiartistejaan ja tämän hetken kuumimpia DJitä ja tuottajia.

Toisen MISCBEHAVINGin takana seisoo Mr.A, joka on ollut vahvasti mukana tukemassa ja edustamassa Misciä jo ennen kuin toimisto oli edes perustettu. Hän on monen rakas ystävä, joka sattuu myös olemaan yksi Suomen parhaimmista house-musiikin pyörittäjistä.

Mr.A on valinnut vieraakseen vanhan ystävänsä Liettuasta. IGNAS on tehnyt samaa Liettuan skenelle kuin mitä muunmuassa Mr.A, Lil Tony ja Orkidea ovat tehneet Suomen skenelle. Ignas on soittanut uskomattomia keikkoja, pyörittänyt omia klubejaan sekä tuonut maahan maailman kovimpia artisteja. Ignaksen edelliset vierailut Kermassa sekä Danceteriassa olivat ikimuistoisia öitä, joita muistelemme vieläkin lämmöllä.

Illan toinen DJ-vieras on HOMEGROVE - Rauman John Digweed lämmittää lattian tämän hetken progen ja tech-housen tiukimmilla biisivalinnoilla.