The Ultimate Sound Part 2 - Second Coming of Energy

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18  
Tapiolan Seuratalo, Kotka  
, hard, psy, techno, trance, jotain

Pekko Haimi, Individual, Holle, Radiac, E-524, Street, Yediah, JayVee, J7

[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/Spacehouse%20promos/uvalmis2.jpg/full[/IMG]

Djs:

04:00 - 05:00 J7 (Painerecords, FINRG)
03:00 - 04:00 JayVee (Painerecords)
02:00 - 03:00 Yediah (-tf-)
01:00 - 02:00 Street (Spacehouse resident)
23:30 - 01:00 Radiac (Finity recordings) B2B E-524 (-tf-)
22:30 - 23:30 Holle (Finity recordings)
21:30 - 22:30 Individual (Spacehouse resident)
20:00 - 21:30 Pekko Haimi (Finity recordings)

[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/Spacehouse%20promos/Pink.JPG/full[/IMG]

J7

Jenni Inberg aka. J7 on FINRG:n uusin artisti-/DJ-kiinnitys sekä Painerecordsin jäsen. Vaikka J7 aloitti dj-keikkailunsa vasta vuoden 2007 lopulla underground-bileissä, hän on vakuuttanut miksaustaidoillaan ja on piristävä lisä muutoin testosteronia puhkuvaan rankemman konemusiikin skeneen. Vuonna 2008 hänen keikkakalenteriinsa ovat lukeutuneet The Ultimate Sound-tapahtuman lisäksi mm. FUXXX, Supercharged ja Club Fury. Neidin rakastama genre on UK Freeform & Happy Hardcore, joista hänen dj-settinsä pääosin koostuvat. Silloin tällöin häneltä kuullaan kuitenkin myös ripauksia synkemmästä freeformista. J7:n soittaessa tulet todennäköisesti kuulemaan biisejä artisteilta kuten Kevin Energy, K-Complex, Cube:Hard, CLSM, Eryk Orpheus, Ephexis, Gammer, ja saatatpa kuulla myös neidin omaa tuotantoa ;)



[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/Spacehouse%20promos/Jayvee.jpg/full[/IMG]

Jayvee

Jayvee soitti ensimmäisen Dj-keikkansa Lahdessa Etanan tapahtumassa vuonna 2003. Dj-uransa alkutaipaleella hän soitti melodista trancea, joka vaihtui kuitenkin pian kiinnostuksen myötä rankempaan konemusiikkiin, hardtranceen. Nykyään hänen settinsä koostuvat synkemmän ja melodisemman UK Hardhousen (bouncen) yhdistelmästä höystettynä kikkailulla ja scratchaamisella. Jayvee kuuluu Painerecordsiin ja on residenttinä 'Pressure'- sekä 'Supercharged'-clubeissa. Hän on soittanut samoissa tapahtumissa mm. Proteuksen, Alek Szahalan, DJ RX:n, DJ Neonin, Carbon Basedin, Swooshin sekä E-nrg:n kanssa. Back to Back-settejä hän on soittanut mm. Drumheadin, Swooshin, J7:n sekä E-nrg:n kanssa.



[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/Spacehouse%20promos/yediah+2.jpg/full[/IMG]

Yediah

Dj Yediah a.k.a Niko Forsell on soittanut levyjä aktiivisesti vuodesta 2005 lähtien. Hänen juurensa ovat äärimetallissa, joten on selvää, että myös elektronisen musiikin puolella hän suosii soittaessaan rankempia soundeja. Yediahin Hard Dance-rytmit yhdistettynä agressiiviseen, tekniseen soittamiseen ja karismaattiseen lavaesiintymiseen eivät anna armoa tanssilattialla. Vaikka hän on vielä uusi kasvo alallaan, on hänet nähty jo vaikuttamassa mm. Proteuksen ja Sasha F:n kanssa. Dj Yediahin uunituore radioshow Digitally Importedin Hard Dance-kanavalla starttaa keskiviikkona 2.7.2008. Joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 20 alkaen kuulet vain tätä ohjelmaa varten tehtyjä miksauksia. Say Yediah! When u want some ENERGY.



[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/Spacehouse%20promos/dj+street.jpg/full[/IMG]

Dj Street

Monelle paikalliselle bilettäjälle Dj Street, eli Markku Saikkonen on varmasti tuttu Kotkan Seurahuoneelta, jossa hän on jo kahden vuoden ajan tarjoillut ihmisille maistiaisia myös klubimusiikin saralta. Jos energiaa voisi mitata aidolla innokkuudella musiikkiin, tapahtuisi Tapiolan seurantalolla kummia ja niin varmasti tapahtuukin, kun Dj Street pääsee tykittämään Saksan ja Italian Hard Trance soundin tiukimpia raitoja. Jos olet melodisen rankemman trancen ystävä, tiedät, että paikkasi on tanssilattialla, kun tämä mies on puikoissa.



[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/Spacehouse+promos/radiac.jpg/full[/IMG]
[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/Spacehouse+promos/E-524.jpg/full[/IMG]

Dj Radiac b2b E-524

Kun kotkalaiset tiskarit Janne Turunen ja Janne Parviainen osuvat samaan aikaan soittimien taakse, syntyy psykedeelisen trancen raudankova kaksikko eli Radiac b2b E-524. Tätä harvinaista herkkua on saatu nauttia tähän
mennessä erinäisissä ug-bileissä ja viimeksi Suomen tunnetuimmalla hardi-klubilla, eli Säteessä Helsingissä. Radiacin juuret ovat todellisessa anthem-trancessa ja psykessä, josta hän on siirtynyt progressiivisten sävyjen monipuoliseen maailmaan. E-524 aloitti Dj-uransa melodisella psy-trancella, mutta nyt hän on astunut psyken pimeällä puolelle, jossa biitit ovat julmia ja synkkiä. Sitä minkälaisen keitoksen nämä kaverit saavat aikaan ei kannata jättää väliin. Taikametsä odottaa...



[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/Spacehouse%20promos/holle.jpg/full[/IMG]

Holle

Holle on ollut mukana paikallisissa klubikuvioissa 90-luvun alusta saakka niin Dj:nä, bilejärjestäjänä ja viime aikoina myös tuottajana. Hänen Lighthouse-klubinsa on vanhin kotkalainen edelleen toiminnassa oleva klubi. Sen juuret juontavat miltei legendaariseen ravintola Kameliin. Myös Hollen isännöimä Das Boot-klubi on riemastuttanut reivaajia Kotkan kantasataman Majakka-alus Rellussa ja sittemmin Varissaaressa. Das Bootista on saanut alkunsa myös moni Dj-ura. Hollen suuri rakkaus on aina ollut melodinen, perinteinen trance ja siitä tyylistä hänen ei ole tarvinnut tinkiä koskaan. Nyt tätä tinkimätöntä näkemystä trancesta tarjoillaan Ultimate Soundissa.


[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/Spacehouse+promos/Individual.jpg/full[/IMG]
Individual

Kraftwerk ja Radiomafian Avaruusromua-ohjelma. Siinä vaikutteet, jotka saivat Individualin, eli Tero Taxellin innostumaan elektronisesta musiikista 2000-luvun taitteessa metalli, punk ja rockdiggailujen jatkeeksi. Ensiksi oltiin kixu, sitten polc, kunnes kerran palattiin Dj Orkideaa kuulemasta Lappeenrannasta ja sattumalta cd-soittimeen eksyi Sven Väthin Sound Of The Second Season-miksaus. Jos oli levy täynnä kovia raitoja, oli yksi kappale kuitenkin ylitse muiden. Dj Sufflemasterin Geylang. Kadonnut heimo alkoi siitä hetkestä lähtien johdattamaan hitaasti, mutta varmasti teknon tehdasrytmien maailmaan. Pari vuotta sitten eksyivät levysoittimet vihdoin viimein myös Individualin kotiin ja tänä iltana vanha koira esiintyy teille uusien temppujen kanssa tarjoillen omaa näkemystään teknosta. Synkkää, monotonista ja metallista, mutta samalla rullaavaa, funkyä ja sielukasta. Saa tanssia!



[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/Spacehouse+promos/pekko+haimi.jpg/full[/IMG]

Pekko Haimi

Pekko Haimi, 20 vuotta. Tuottaja/ Dj ja intohimoinen musiikinharrastaja. Nuoresta iästään huolimatta tämä pieni suuri mies on ehtinyt toimia jo nelisen vuotta eri tuotantotehtävissä pop/rock ja hiphop-musiikin puolella. Itse Pekko Haimi vannoo eniten progressiivisen housen nimeen, jossa häntä kiehtoo ennen kaikkea julkaisujen tinkimätön tuotanto. Hänen remixinsä Pure Substance ja Balkan Connection labeleilla ovat saaneet soittoa aina progesuuruus Hernan Cattaneoa myöten. Pekko muodostaa myös yhdessä Dj Radiacin ja Hollen kanssa Partners In Crime-kolmikon, jonka ensi julkaisu on pian näkevä päivänvalon suomalaisen Finity labelin kautta. Ultimate Sound-tapahtuman Pekko avaa setillä, joka on läpileikkaus hänelle kaikkein mieleisimmästä progehouse-soundista. Minimalistista, eeppistä, synkkääkin ehkä, mutta ennen kaikkea groovaavaa, sillä se on Pekolle ollut aina yksi hyvin tärkeä elementti musiikissa.


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Tyylit:

Matkamme alkaa synkkien minimalististen ja progressiivisten äänien saattelemana kohti hyljättyä tehdashallia, jossa kadonnut heimo kolistelee tiiliskivillä ja pesukoneilla, kunnes ovat valmiita vaipumaan transsiin. Transsia pitää yllä Heimon Vanhin ja saa kuulijansa, tanssijansa vaipumaan yhä syvemmälle siihen musiikkiin, joka on tallentuva muistijälkinä heidän sisimpäänsä. Yht´äkkkiä tehdashalli muuttuu taikametsäksi. Heimon Vanhin vetäytyy lepäämään ja oudot peikot ottavat soittimet haltuunsa. Hypnoottinen rytmi kuuluu joka puolelta. Heimo on hieman peloissaan, mutta aloittavat hekin villin tanssin peikkojen kanssa. Jossain nykyajassa, ihmisten maailmassa ryhmä ihmisiä havahtuu! Hätkähtävät, ovat kummissaan. Outo muistijälki johdattaa heidät areenalle, jossa tänä yönä transsi on saava täyttymyksen. Heitä tulee sinne Englannista, Saksasta, Italiasta...ja jokainen tuo mukanaan omat tyylinsä, omat laulunsa koneille, energialle, yhtenäisyydelle. Energian toinen tuleminen!

Second Coming Of Energy- energian toinen tuleminen:

Sitähän teknokulttuuri parhaimmillaan on. Energiaa. Positiivista, villiä energiaa, jonka Dj syöksee tanssilattialle riehumaan ja ottaa sen hyökyaaltona takaisin. Rauhan, rakkauden, yhtenäisyyden ja keskinäisen kunnioituksen energiaa. Sitä me haluamme tässä tapahtumassa Teille tarjoilla.

Reiviareena:
theultimatekarttakx3.th.jpg

Tapiolan Seurantalo, Kotkan Sutela, Lekatie 7, Automarket Prisman läheisyydessä.

Tapiolan Seurantalon ovet avautuvat jälleen reivikansalle. Edellinen The Ultimate Sound tapahtuma veti paikalle ison joukon tanssinnälkäistä teknokansaa ja meno oli sen mukaista. Tunnelmallinen puurakennus suomalaisen sysimetsän keskellä luo hienot puitteet tälle läpi yön kestävälle tanssitapahtumalle. Tervetuloa tanssimaan siis. Mukana kannattaa tuoda omat virvoitusjuomat, sillä anniskelua ei tapahtumassa ole.

Jos mahdollista, varatkaa ovelle mahdollisimman tasaraha pääsylippua varten, kiitos.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
[li]Ajankohta la 19.7.2008[/li]
[li] Kesto: klo 20-05[/li]
[li]Liput 5 euroa[/li]
[li] Ikäraja 18 [/li]
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Äänen ja valon tuoja:
Dj Antza

Yhteistyökumppani:
Ladyline, Lappeenranta www.ladyline.fi