ON THE STREET

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18   www.myspace.com/klubi  
RAVINTOLA RODEOAREENA, Vantaa  
breaks, disco, elektro, house, urban, industrial, reggae, r'n'b, soul, jotain

Live! Konvehdinmussuttajat, Saurus, Bummiklann + Dj's Polarsoul & Mack-a-Licious

l_2ed07a4f00d82bdd21d5cb3450da82eb.jpg

ON THE STREET KLUBIN PÄÄSIÄISPUMPPU PYHIEN ALKUUN


RAP, FUNK SOUL SEKÄ MUITA KUUMIA RYTMEJÄ!!!

LA 21.03.2008 KLO 21-04

@ RAVINTOLA RODEOAREENA (RAJATORPPA)
(NUIJATIE 2 01650, VANTAA)

http://www.myspace.com/klubi



LiVE!!!


SAURUS http://www.myspace.com/seonsaurus

Saurus on Kesken (räpit) ja Pik3 (tuotanto). Ensimmäinen omakustannelevy ”Shelley Duvallin silmät” ilmestyi 2003 ja toinen ”400 000” vuonna 2005. Kesken julkaisi soololevyn ”Jäi” ja Pik3 instrumentaalilevyn Nektaryn Seqin kanssa nimellä Tropikhal Boyzz (Fjuu Records) vuonna 2006.

"Son dynyy" julkaistiin 26.10.2007 Fjuu Recordsin suojissa ja jatkaa edelleen tuhtia valloitustaan bassoradion taajuuksilla sekä keikkaillen.


KONVEHDINMUSSUTTAJAT http://www.myspace.com/konvehdinmussuttajat

Itähelsinkiläisestä Memmy Possesta tutut Aave ja Säkki ei esittelyjä kaipaa, elokuussa julkaistu "Älä mussuta" on saanut runsaasti silmää medialta ja soinut radion taajuuksillakin niin ettei kellekään ole jäänyt epäselväksi mistä on kyse, nyt on konvehdit mussutettu ja sulatellaa pääsiästä poikien tuhdilla lavakarismalla.

BUMMIKLANN


KUBE http://www.myspace.com/kikidikube

JUSSI AHNE http://www.myspace.com/isopahajuzi

ROKKAAVA HEVONEN http://www.myspace.com/rhev1n


Bummiklann duon muodostavat B-mäkki ja kube:n Sirkus levyltä tutuksi tullut Kube/Jussi Ahne sekä samoissa kuvioissa ja näiden julkaisuilla vahvasti mukana ollut Rokkaava hevonen, Tämä dancehall/räppumppu jatkaa valloitustaan mahtavien saundien ja timmien livekeikkojen merkeissä.


DJ's

POLARSOUL FUNK, SOUL, RAP, REGGAEVYBZ, DANCEHALL

http://www.myspace.com/polarsoul

SAE London trained producer with 14 years of fiddling with the computers/samplers/synths on the background. Also a well travelled DJ/turntablist who has completed four internatioal tours within 20+ different countries during the last four years. Polar Soul has been part of shitloads of different projects but its not relevant to list things here.

SUPERPOLARSOUL MASSIVE!!

MACK-A-LICIOUS RNB, RAP, SOUL, HIP HOP, ALTERNATIVE

Aka biennyzmäkk, Kube ja B-mäkki itä-Vantaan legendaduosta tuttu mäkki soittaa kaikkea funkin ja räpin alkuvuosista ja ärränpeehen ja tuoreimpiin saundeihin.


PAIKKA SIJAITSEE MYYRMÄEN ASEMALTA 10 MINUUTIN KÄVELYMATKAN PÄÄSSÄ, PAIKALLE LÖYDÄT RAUTATIENTORILTA BUSSILLA 345 JA TIKKURILASTA BUSSILLA 55 TAI JUNALLA

MITEN TUUT RODEOAREENAAN

http://www.rodeoareena.fi/kontakti.html

SISÄÄN 5e

TÜLE!!!

Favorites 1