FRESH! presents Future Shorts

  From until   http://www.freshklubi.net  
Finlaysoninkuja 5, Tampere  
chill, disco, elektro, urban, house, soul, jotain

Herman Prime (plauge), Lars Palmas (plauge)

FRESH!-klubi Tampereen Elokuvajuhlilla 7.–8.3.2008
- Lyhytelokuvia, musavideoita ja rentoa tunnelmaa Finlaysonin koskimaisemissa

Mediayhdistys Pauhu Ry ja Cinematofakers Ry järjestävät Tampereen Elokuvajuhlien aikana FRESH! -iltaklubin 7.–8.3.2008. Tapahtumassa yhdistyvät Finlaysonin vanhan tehdasalueen tunnelmallinen ympäristö, musiikki (DJt), videotaide (VJt), sekä laadukkaat Future Shorts -lyhytelokuvat ja musiikkivideot ympäri maailman.

Brittiläinen Future Shorts -organisaatio on yksi suurimmista kansainvälisistä lyhytelokuvien levittäjistä. FRESH! -klubi on ensimmäinen Future Shortsin yhteistyökumppani Suomessa. Täysin uudenlainen, ravintolaympäristöön järjestetty kaksipäiväinen tapahtuma kerää yhteen elokuva-alan ammattilaiset, opiskelijat, harrastajat, sekä kaikki laatuelokuvien ystävät.

Tapahtuma alkaa perjantaina 7. maaliskuuta klo 19. Molempina iltoina esitetään kaksi tunnin kestävää lyhytelokuvakoostetta klo 21 ja 23. Illan tunnelmasta vastaavat Plauge-kollektiivin DJ:t ja National RGB, sekä Vixen –kollektiivin VJ:t.

Tapahtumapaikka sijaitsee elokuvajuhlien sydämessä, osoitteessa Finlaysoninkuja 5.
Intiimissä, vain tätä tapahtumaa varten rakennetussa noin 300 neliön tilassa on 200 asiakaspaikkaa ja A-oikeudet. Paikka on avoinna klo 02 asti.

Lisätietoa:

www.freshklubi.net

Favorites 5