ITALO ILMESTYS - SUOMEN MORODERIT & PERZZA DENARO

  From until   Tickets 2€   Age limit: 18   www.myspace.com/…/suomenmoroderit  
KLUBI / ILTA, Turku  
disco, elektro

SPECIAL GUEST: *DJ PERZZA DENARO* (CLUB DENARO, IMATRAN VOIMA, ROTTERDAM)
SUOMEN MORODERIT DJ'S: *GIODATO & PEPE*

Pepe oli pelaamassa Mustaa Pekkaa kavereidensa kanssa keskiyön pimeinä tunteina, kun hän sai enneunen torkahdettuaan toviksi. Uni kertoi hänelle epämääräisestä tuhdista henkilöstä joka oli roudarinteipillä lyöty kiinni isoon vaaleaan patteriin.

Kun Giodato kuuli tämän seuraavana päivänä, tokaisi hän: - Ei ole ainakaan Albert One. Giodato ei saanut silti rauhaa tästä pelottavasta näystä, joten hän kääntyi lopulta vastentahtoisesti Turun kovimman meedion Matti M. Eedion juttusille. Matti ymmärsi yskän ja sanoi että kattellahan mitä tuleman pitämäh..

Eedio sai kovia kouristuksia ja alkoi sätkymään puulattialla kuolan valuessa suusta. Nytkytyksen löytäessä hitaamman värähtelytaajuuden Giodato nosti Matin pallotuoliin rauhoittumaan.

- No? Mitä näkyi, kysyi Giodato.
- Kauhiaa tulla tapahtumaha, Matti aloitti
- Ihanko ikävää?
- On tapahtumas pahha vääryys ihmiskuntaha vastaha, erästä tuhtia henkilöä tullahan kohdeltahaman kaltoin. Tulla tapahtumaha seuraavamoisii assioit:

Kauniissa italialaisessa talvipuutarhassa syö pariskunta neljän viljan pizzaa, pulujen jodlatessa kuusenlatvassa. Perinnemenu maittaa mainiosti. Nuoren parin lempi loiskuu kellertävän aurinkonlaskun katveessa. Monia yhdyntöjä harrastatetaan paviljongin suojissa. Aamu valkenee. Ripulia. Pahaa oloa.

Selvännäkijän tilitys loppuu tähän, loput meidän täytyy päätellä omilla aivoillamme.

Päättelen issekseni onko meidän oma Jordemme se kaveri joka vapauttaa italialaisen matkailijan matkustamisen tuskasta ja sen tuomasta paineesta, teippaa hänet vahvalla teippauksella Frankfurtin lentokentän helpotushuoneeseen, anastaa kyseisen henkilön matkustusasiakirjat, onnistuen pääsemään jatkolennolle väärällä henkilöllisyydellä. Se, onko näin tuleman pitämän, jää ikuiseksi arvoitukseksi.

Onko se näin helppoa? On. Kunnes Jorde kiistää kaiken mitä olisi tuleman pitämän. Joudun kääntymään uudemman kerran M. Eedion puoleen ja hän lupautuu kertomaan harvasanaisesti meille hiukan lisää tulevia tapahtumia:

Eri henkilö saapuu ripulin köyhdyttämän sijaiskärsijän sijaan kotomaamme lentokentälle. Hän on tuskin ehtinyt haistella Helsingin paskan hajua, kun hänen muistinsa pimenee. Epäselvää. Rotterdamin sataman kurjet. Imatrankoski. Voimalaitos.

http://www.myspace.com/suomenmoroderit
http://www.myspace.com/clubdenaro