Club Therapy - Progress!

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18   www.clubtherapy.info  
Club HTC, Oulu  
house, trance, techno

Aki A
Gateway

19.4.2008 Club Therapy - Progress! @ Club HTC, Oulu

Come and receive your therapy!

Club Therapy on pelkästään housemusiikkiin keskittyvä Oulun uusitussa Club HTC:ssä järjestettävä klubi-ilta. Club Therapyssä kuulet ennen kaikkea Pohjois-Suomen tyylikkäimpiä ja laadukkaimpia housejukkia, mutta myös Etelä-Suomen mielenkiintoisimmat soittajat vierailevat klubillamme. Club Therapy on klubi-ilta hyvän housemusiikin ystäville, kaikki housen alalajit kuuluvat ohjelmistoomme. Hyvää tanssittavaa musiikkia, laadukasta levyjensoittoa, hyvä äänentoisto, edulliset juomat ja hieno intiimi klubitila - Club Therapystä löytyy nämä kaikki. Tervetuloa tutustumaan Oulun klubi-iltojen tuoreen piristävään tulokkaaseen!

Paikka: Club HTC (Uusikatu 22, Oulu) http://www.clubhtc.fi/
Aika: Lauantai 19.4.2008 22-04
Ikäraja: 18
Liput: 5e + eteispalvelu

DJ:t

Aki A (Innersense.je, Turku)

Gateway (Club Therapy, Oulu)

Huhtikuun Club Therapyyn olemme kutsuneet nuoren nousevan DJ-tähden Aki A:n Turusta. Akin intohimona ovat hypnoottiset rytmit, tiukat bassolinjat ja ennen kaikkea tunnelmalliset äänimaisemat. Aki ei seteissään tyydy soittamaan vain uusimpia hittejä, vaan tarkoituksena on yhdistää vuosien varrella unholaan jääneitä biisejä ajankohtaiseen soundiin. Akin soundi nojaa pääosin progressiivisen houseen, mutta löytyy miehen levylaukusta myös deepimpää ja techimpää housea sekä uuden koulukunnan teknoa. Soundin voisikin sanoa tarjoavan pelkän tanssittavuuden lisäksi hypnoottisen matkan lumoavien ja usein positiivisesti latautuneiden äänimaailmoiden läpi. Fraasi "Something for your mind, your body and your soul" ei ole kaukana totuudesta. Tanssilattian lämmittelyt tarjoilee tuttuun luotettavaan tyyliin residenttimme Gateway.

Käy tutustumassa Club Therapyn nettisivuihin. Sieltä löydät jokaisen tapahtuman kohdalla vaihtuvia klubimme soundia esitteleviä promomiksauksia sekä residentiltämme että vierailijoiltamme. Voit myös liittyä postituslistallemme jota kautta tiedotamme tulevista tapahtumistamme. Sivujemme kautta voit myös lähettää palautetta toimintaamme koskien.

http://www.clubtherapy.info
http://klubitus.org/forum_aihe.php?id=38173 <- Aki A
http://www.myspace.com/djgateway_fin <- Gateway

Club Therapy - The one and only houseclub in Oulu

Tulevan lauantain Terapian aikataulut:

22.00-01.00
Gateway [Club Therapy resident, Oulu]

01.00-03.30+
Aki A [Innersense.je, Turku]

Lämpimästi tervetuloa tsekkaamaan jälleen uudistunutta HTC:tä! Taustalla soi poikkeuksellisen hyvä musa koko illan. :)

PS. Club Therapyn kevätkauden 2008 tulevat illat: La 17.5.2008 ja La 14.6.2008