[reiv:] in the jungle bizness part II - Dillinja (UK)

  From until   Tickets 10€   Age limit: 20   http://www.reiv.fi  
Helsinki Club, Helsinki  
breaks, drum'n'bass, reggae

Dillinja (UK) Valve Recordings, UK
Infekto Renegade
Muffler Renegade
Femi Renegade

Tes La Rok Basso
Wiljam Bassorenegade
Takomo

[reiv:] junkkaa jälleen! Kevään hillittömien juhlien innoittamina jatkamme samoilla sävelillä, mitä nyt tällä kertaa basso on tuhdimpaa, biitit tiukempia, ja tytöt entistä kuumempia. ;) Luvassa on tällä kertaa yläkerrassa tuhti annos breiksiä & dubsteppiä, ja alakerrassa rumpubassoa isukin kädestä Dillinjan johdolla ja Beige/Harmaan visuaalien säestämänä. Älä missaa!

_______________________________________________
Fri 14.9. | 22-04 | K20, ennakkolipulla K18 | Helsinki Club
Tickets 10 including bf from Street Beat | 12 from the door
www.reiv.fi

OBS!!!

Happy hour 22-00 olut, Perry 2.5

Viimeisiä myöskin viedään, sillä tämän illan jälkeen Dj Femiä ei stadissa nähdä toistaiseksi koska neiti lähtee reivaamaan ulkomaille!


dillinja.gif

Dillinja (Valve Recordings, UK)

Brixtonista Etelä-Lontoosta kotoisin oleva Karl Francis eli Dillinja tunnetaan lukuisilla eri pseudonyymillä kuten ”Capone”, ”Cybotron” ja ”D-Type”. Vuonna 1997 hän perusti yhdessä pitkäaikaisen kumppaninsa Lemon D:n kanssa Valve Recordings –labelin. Francis alkoi näpertelemään äänentoistojärjestelmien kanssa jo teininä, ja onkin sittemmin rakentanut erittäin raskaista bassoistaan tunnetun Valve Sound Systemin, joka on maailman ainoa drum’n’bassia varten tehty äänentoistojärjestelmä.

Täyttäessään 23 vuotta Dillinja oli julkaissut jo yli 50 levyä, muun muassa omille Cybotron, Waveform, Deadly Vinyl ja Logic –levymerkeilleen, ja remixannut artisteja kuten Björk, 808 State ja Deru the Damaja. Grooverider on luonnehtinut Dillinjaa nimellä “The Grand Master”, ja Goldien mukaan hän on “The bass explorer”. DJ Brian Gee on puolestaan sanoo, että Dillinja on 30-40 % vastuussa siitä miltä drum’n’bass kuulostaa tänä päivänä. Kuten hänen nauttimansa arvostus ja mittava tuotanto osoittavat, rumpubassolle niin monet standardit luonut Dillinja on ollut määrittelemässä genrensä merkitystä aivan sen syntymästä nykypäivään saakka.

www.bigbadbass.com

Favorites 177

Apo, Crystaline, leiasqz, PoisoN, reb, rjv, Roksane, Tupe-san, Turri, wammi and 167 others ▾