Techno [reiv:] - Marco Carola

  From until   Tickets 10€   Age limit: 20   http://www.reiv.fi  
Helsinki Club, Helsinki  
house, elektro, trance, techno

Marco Carola [Italy]
Symptom LIVE
Indigo
Rasmus Hedlund LIVE
Ness
Casper DJ

[reiv:] on ylpeä saadessaan esittää erään maailman kiistatta kovimmista teknolegendoista ensimmäistä kertaa Helsingissä. Techno [reiv:] -iltaan vieraaksemme saapuu Italian Napolista Marco Carola, joka kuuluu sekä DJ:nä että tuottajana maailman ehdottomaan teknoeliittiin. Pääsali pyhitetään Carolan ja Nessin techno & funky minimal -soundille, jollaista ei näillä leveyspiireillä (vielä ainakaan) liian usein pääse kuulemaan. Balconyn toisessa tilassa esiintyvät livenä ystävämme Rasmus Hedlund sekä helsinkiläinen Symptom, ja dekkien takana Indigo sekä tuoreempi kyky Casper DJ.

Lisäherkkua iltaan tarjoavat näyttävät videoscreenit jälleen kerran luottomiehemme VJ Lumiere Brosin ohjaamina ja residenttimme LJ Pinkin valojen tukemina, sekä aulan näytöillä ja lisäscreeneillä ensimmäistä kertaa koskaan julkisuudessa esiteltävä (Helsinki-keskeinen) flyer-kollaasi Suomen klubihistorian ensimmäisistä tekno-flyereista. Hot!

______________________________________________
27.4.2007 | 22-04 | K20 | Helsinki Club, Yliopistonkatu 8
Presale 10 + bf (Tiketti, Street Beat), 12 at the door.



Marco Carola (Italy)

carola.gif
Vaikuttavan, pitkälle toistakymmentä vuotta kestäneen uran luonut Marco Carola on tätä nykyä teknopiireissä yksi alan kulttinimistä. Tätä maailman parhailla teknoareenoilla hyvinkin ahkerasti kiertävää artistia on useamman vuoden hinguttu Suomeen, ja vihdoin monen sattuman kautta siihen tuli harvinainen tilaisuus. Erityisesti loistavana klubi-deejiinä pidetyn Carolan soundi on hioutunut takavuosien napakammasta teknosta modernin seksikkään grooveen teknoon ja funky minimaliin, olematta silti seisoskelusoundia. Päinvastoin, hänellä on oma tyylinsä, jossa on aimo annos italialaista mahtipontisuutta ja mystisyyttä.

Esimakua Carolan soundista: http://www.reiv.fi/mix/MARCO_CAROLA_02.02.2007.mp3

www.reiv.fi
www.marcocarola.net
www.discogs.com/artist/Marco+Carola