Yo! Tampere Raps! KEMMURU, SUPERJANNE & DJ FLAVA, MIELENTILA & J

  From until   Tickets 6€   Age limit: 18  
Klubi, Tampere  
house, urban, soul

KEMMURU, SUPERJANNE & DJ FLAVA, MIELENTILA & JV + dj:t Hank Holiday & Razorcut

KEMMURU

Vuodesta 2001 rehtiä ja omaehtoista hiphoppia työstänyt Kemmuru valloitti kuulijoiden ja kriitikoiden sydämet lopullisesti toisella pitkäsoitollaan. Monsp Recordsin julkaisema "Kehumatta paras" onkin kiistatta yksi parhaista kotimaassa julkaistuista hiphop-pitkäsoitoista. Vastaanotto on ollut lämmin kaikilla rintamilla. Muun muuassa Vee-lehti nosti ko. kiekon vuoden kotimaiseksi albumiksi, NYT-liite antoi täydet viisi tähteä ja Funk Awards 2006 kruunasi poppoon vuoden bändiksi. Keikoilla Kemmuru ei bostaa paskanjäykkänä, vaan yllättää ja viihdyttää.

SUPERJANNE & DJ FLAVA

Musiikin kanssa koko elämänsä tekemisissä ollut Superjanne räppää smootin soulisti ilman minkäänlaista kireilyä. "Souli" sopii kuvailemaan myös sällin lauluääntä, jolla on kostutettu useammat pikkupöksyt. "Henkselit" -hitin, "Hyvät munkit vol 1" LP:n ja keikkailun siivittämänä kaverin diggailijarosteri on kasvanut tasaista tahtia. Tampereelle mies saapuu luottodeejiinsä Flavan kanssa.

MIELENTILA & JV

Tasokasta freestyleräppiä ei kuule keikoilla liikaa. Saati tarpeeksi. Tätä vajaria saapuu täyttämään Lahdesta kaksikko Mielentila & JV. Jälkimmäinen tunnetaan miehenä, joka kohtasi Armo Murhan rahakkaan "Showtime" -battlen finaalissa ja vei ansaitusti voiton.

+ DJ't Hank Holiday & Razorcut

http://myspace.com/kemmuru
http://myspace.com/superjanne
http://www.klubi.net/tre/html/index.html

21-04
K-18
6 (sis. narikan)

Favorites 1