STANDARD with Cyantific (Hospital, UK)

  From until   Tickets 8€   Age limit: 19  
Rose Garden, Helsinki

cyantific,d-bex,abraham,jayem,matic

Large Amount Of Soul kollektiivi käynnistää uuden kuukausittaisen STANDARD - klubinsa uusitussa Rose Gardenissa 5.4.2007.

STANDARD - klubin musiikkitarjonta tulee koostumaan drum'n'bassin eli junkan eli rumpubasson eri tyylisuunnista. Sielukasta, bassopitoista tanssilattialle suunnattua rytmiä. Kuukausittainen klubi tuo suomeen mielenkiintoisia ulkomaannimiä, tuettuna kotimaan kirkkaimmilla tähdillä. Ensimmäisenä iltana levylautasten ääreen lennätetään Lontoosta erittäin lahjakas tuottaja/dj: Cyantific.

cyantific.jpg

Cyantific on legendaarisen Hospital levymerkin tämän hetken kuumimpia nimiä julkaistuaan viime vuonna ensialbuminsa: Ghetto Blaster. Cyantific kävi viime heinäkuussa sekoittamassa paikallisen yleisön päät ja pyllyt niin tehokkaasti että nyt oli jo korkea aika uusintamyllytykselle. Cyantific on intohimoinen dj ja kehittää taitojaan jatkuvasti. Osoituksena tästä hän voitti tänä vuonna BBC:n 1XTRAN Drum and Bass - gaalassa parhaan läpimurron tehneen dj:n tittelin!


LAOS_WEB.jpg
Ulkomaan vieraalle haastetta heittävät LAOS kollektiivin tuottaja/dj:t d-bex, abraham ja jayem. LAOS on kunnostautunut myös tuottajapuolella ja vuosi 2007 näyttää erittäin valoisalta julkaisujen valossa. He ovat julkaisseet musiikkiaan mm. Hospital ja Defunked levymerkeiltä ja heidän rallinsa soivat aktiivisesti mm. London Elektricityn, dj Zincin ja Blu Mar Tenin dj-seteissä. Heidän kappaleensa Panda Style on herättänyt mielenkiintoa ympäri maailman ja sen ensipainos myytiin loppuun hetkessä.




Avajaisillassa levareiden takana nähdään myös nuori dj-lupaus Matic (Kongocrew).

masa2.JPG
2000-luvun alusta asti Drum'n'Bass on ollut osa Maticin elämää ja levyjä hän on aktiivisesti soitellut kolmisen vuotta. Hänet tunnetaan pehmeästä ja melodisesta soundista, mutta seteissä yhdistyy myös parhaat elementit Drum'n'Bassin muista tyylisuunnista. Viime vuonna erittäin aktiivisesti keikkailleen, Kongocrew:n osaksi liitetyn Maticin setit eivät jätä ketään kylmäksi.

Liput 8

Klo 22-04

Paikka: Rose Garden
Osoite: Iso Roobertinkatu 10, Helsinki

www.myspace.com/largeamountofsoul
http://www.myspace.com/cyantific
www.largeamountofsoul.net

~something to make your booty shake and soul vibrate~

p.s. ja seuraava päivähän on pitkäperjantai...