PRESSURE6 - LAOS, STAPLETON MC, KHANAGE

  From until   Tickets 6€   Age limit: 18  
YO-Talo, Tampere  
drum'n'bass

LAOS -live (Hospital, Defunked, Midnight Sun, Fin)
MC STAPLETON (Renegade Hardware, Hospitality, Therapy Sessions, UK)

+ BACK TO BACKS:

DJ KHANAGE (Renegade Hardware) & RESOUND (Vibes Rec.) (b2b)
DJ ESCHER & DOUBLE J (b2b)
DJ MINERAL & TRITO (b2b)

PAINE palaa jälleen!
Lauantaina 24.3.2007
Tampereella, YO-Talolla
Klo 22.00 - 04.00.
Liput vain 6 euroo!!

Tälläkin kerralla Pressuressa on harvinaista herkkua tarjolla: Kotimainen drum'n'bass ihme L.A.O.S. tarjoilee Live-esityksen ja Englannista paikalle lentävät Renegade Hardwaren MC Stapleton ja DJ Khanage. Lisäksi Pressuren omat pojat järjestävät b2b räiskettä pitkin iltaa!! Mukana myös valodeejiinä Uzu!
TÄNNE!!

Esiintyjät:

LAOS -live (Hospital, Defunked, Midnight Sun, Fin)
MC STAPLETON (Renegade Hardware, Hospitality, Therapy Sessions, UK)

+ BACK TO BACKS:

DJ KHANAGE (Renegade Hardware) & RESOUND (Vibes Rec.) (b2b)
DJ ESCHER & DOUBLE J (b2b)
DJ MINERAL & TRITO (b2b)






laos.jpg

L.A.O.S (Large Amount of Soul)
Helsinkiläinen Large Amount Of Soul (L.A.O.S.) koostuu kolmesta vanhan koulun biittinikkarista: Abrahamista , D-bexista and JayEMsta. Ennestään toisilleen tutut kaverukset yhdistivät voimansa musiikintuotannossa vuonna 2002 ja syntyi L.A.O.S.

L.A.O.S:lla on julkaisuja Hospitalilla, Defunkedilla sekä Suomalaisella Midnight Sun Recordingsilla ja heidän musiikkiaan soitetaan klubeissa ympäri maailman, mm. sellaisten dj -nimien kuten London Electricity ja Blu Mar Ten voimalla. L.A.O.S:in saundi on melodista tanssilattioille sopivaa drum'n'bassia.

www.myspace.com/largeamountofsoul






stapleton.jpg

MC STAPLETON
Stapleton MC, oikealtaan nimeltään Robert Stapes on arvostettu britti MC. Hänellä on residencyt mm. Therapy Sessions -klubilla Lontoossa ja Hospitality -klubilla. Hän on sekä Renegade Hardwaren että Hospital Recordsin luottomiehiä ja hän on esiintynyt myös useilla julkaisuilla. Sapletonin riimit ovat omaperäisiä ja hänen kykynsä saada yleisö mukaan legendaarinen.

www.myspace.com/stapletonmc







khanage.jpg

KHANAGE
Lontoolainen Khanage tunnetaan parhaiten hänen Ohm Resistance ja Offkey julkaisuistaan. Khanage työskentelee myös Pressuren oman Resoundin kanssa ja heidän yhteistyönsä hedelmää tullaan kuulemaan vuoden 2007 aikana. Khanagella on myös oma radio-ohjelmansa Lontoolaisella Rude FM:llä ja hänen tulevia julkaisujaan on mm. The Obliterati04 Ep.

www.myspace.com/khanage


Wicked!!!!!!!!!!!!!!!!!