Lick!

  From until   Tickets 3.50€   Age limit: 18  
NiteTrain, Rovaniemi  
breaks, elektro, house, trance, jotain

Dj Orion (Helsinki),
Dj Flight (Tampere),
Ismo L (Rovaniemi)

0903_etu_netti.jpg

PE 09.03.2007 LICK! @ NITETRAIN, ROVANIEMI


BACK TO THE ROOTS

Tämä Lick!-ilta on Pohjois-Suomessa ehkä tunnetuimman DJ:n, Orionin paluu takaisin juurille, sinne mistä miehen nousussa oleva ura alkoi. Lick! tuo myös suomalaisen klubiskenen nousevan tähden,
Dj Flightin, joka on tämän hetken mielenkiintoisimpia DJitä.


Liput:

22-23 :: vain 1,5 e narikka
23-04 :: 3,5 e + narikka




DJ ORION:

[ Misc.fi, Jack, No:Status ]

orion_netti.jpg

Nykyään Helsingissä asuva Orion on Suomen kiireisimpiä tiskijukkia. Lähes 10 vuotta jatkuneella Dj-urallaan hän on saavuttanut arvoisensa paikan suomalaisessa bileskenessä. Asuttuaan Rovaniemellä hän oli vastuussa suosituimpien klubien, kuten No:Statuksen ja Destinationin järjestämisestä ja nyt hän palaa ainutlaatuiselle Rovaniemi-keikalle täysi levylaukullinen klubiralleja mukanaan.

Dj Orionin tyyli ei tunne rajoja. Mies on kautta aikojen soittanut hardcore-teknoa, trancea, housea, progea ja breiksejä. Rovaniemi-keikkaa varten Dj Orionilta on kuitenkin luvassa tiukka paketti klubihelmejä, electrohouse-pommeja, upliftaava soundia ja muita ylläreitä. Tsekkaa Orion-soundia tästä:

http://klubitus.org/kuuntele.php?id=2249


http://orion.reaktio.net/




DJ FLIGHT:

[ Madwave, Tampere ]

flight_netti.jpg

Dj Flight on ehkä tämän hetken Suomen kuumimpia nousevia dj:tä. Hän on äskettäin voittanut mainekkaan Laserpoint-klubin miksausskaban ja on esiintynyt Laserpoint- and Millennium-klubien illoissa. Miekkonen on jo varmistanut paikkansa tamperelaisen Madwave-klubin residenttinä ja on nopeasti valloittamassa Helsingin ja muun Suomen parhaita klubeja.

Dj Flight on rokkaavan elektro-housen asiantuntijoita, mutta hän tykkää piristää setinsä myös trancemmalla ja teknommalla soundilla, joka ei jätä ketään kylmäksi. Dj Flight pistää kokeneenkin bailaajan tanssijalan vipattamaan omalla sheikkaavalla soundillaan ja terävillä taidoillaan, joten suosittelemme lämpimästä tutustumaan miehen settiin:

http://klubitus.org/kuuntele.php?id=2890


http://www.djflight.com




ISMO L:

[ Lick! Resident ]

ismo_bio.jpg

Ismo L on Rovaniemen kokenempia ja parhaimpia klubi-dj:tä. Hän on vaikuttanut sekä dekkien takana, että menestyneen Locomotive-klubin järjestäjänä. Oman klubin lisäksi hän on soittanut myös tunnetuissa No:Status-, ClubZone- ja llumination- klubeissa ja hän on nykyään myös ansaitetusti yksi Lick!-klubin vakio-dj:stä.

Ismo L:n setit sisältävät parasta klubisoundia laidasta laitaan, ikivihreitä klubiklassikoita, tiukkaa tribaali- ja progressivistä housea ja elektro-soundia unohtamatta. Ismo L lämmittää tanssilattian illan päävieraita varten, joten paikalle kannattaa tulla ajoissa kuuntelemaan Lick!-residentin groovaava settiä.

http://koti.mbnet.fi/ismolass/