Lick!

  From until   Tickets 3.50€   Age limit: 18  
NiteTrain, Rovaniemi  
breaks, drum'n'bass, elektro, urban, house, trance, jotain

Infekto - Tampere
San Mejor - Rovaniemi
Wiles - Tornio / Rovaniemi

LICK IS BACK!

Erinomaisen alun syksyllä saanut Lick!-klubi tarjoaa jatkossakin laadukkaita ja ikimuistoisia bilehetkiä
Suomen parhaiden artistien parissa. Kevään 2007 ensimmäinen vieras on Bomfunk MC’s -yhtyessäkin
vaikuttanut levareiden kuningas DJ Infekto.


Pe 02.02.2007 Lick! @ Nitetrain
22-23 :: 1,5 e narikka
23-04 :: 3,5 e + narikka




DJ INFEKTO:

[ Skillsters, Bomfunk MC's ]

infekto_danzig_netti.jpg

DJ Infekto on Suomen värikkäimpiä ja taitavimpia artisteja, joka on aloittanut uransa v. 1994 suomalaisen rikotun biitin pioneerinä. Vuonna 2000 hän on julkaissut Suomen ensimmäisen hip-hop albumin Skillsters-duossa ja myöhemmin Infekton taidot kuultiin mm. mainekkaassa Bomfunk MC’s-yhtyessä.

Infekton tyyli on räjähtävä sekoitus hip-hoppia, breakbeattiä, drum’n’bassia, housea ja muita herkkuja miehen tiukoilla skrätsäystaidoilla höystettynä. Infetkon laaja selektio sekä lavakarismansa tekevät hänen keikoistaan todellakin ainutlaatuisia.
Jos Infekton settejä voittaisiin kuvailla yhdellä sanalla, se varmaan olisi: BASS!

Infekton Rovaniemi-keikkaa odotellessa suosittelemme tsekkaamaan pieniä maistiaisia miehen rokkaavasta meiningistä:

http://www.youtube.com/watch?v=eYQuhWjurRk


http://www.djinfekto.com




SAN MEJOR:

[ Lick!, No:Status, Drop ]

sanmejor_netti.jpg

San Mejor on pohjoisen tunnetuimpia house-DJitä. V. 2003 alkaneen uransa aikana hän on soittanut pohjoisen mainekkaimmissa klubeissa, kuten Time Tunnelissa, ClubZonessa ja No:Statuksessa ja nykyään hän on yksi Lick!-klubin residenteistä ja järjestäjistä.

San Mejor on tunnettu ennenkaikkea laadukkaan house-selektionsa puolesta, joka sisältää groovaavaa "shake that"-vääntöä ja raakaa electro-meininkiä, mutta hän tykkää piristää settinsä myös nostattavalla trancemmalla soundilla. Tätä iltaa varten hän on kuitenkin valmistanut erikoissetin breakbeattiä, ennenkuulumattomia mashuppeja sekä muita yllätysherkkuja tietenkin jalat alta vievää house-vääntöä unohtamatta.

http://www.sanmejor.com




WILES:

[ Lick! Warmup ]

wiles_netti.jpg

Dj Wiles on pohjoisen tämän hetken lupaavimpia tiskijukkia. Hänen erinoimaisia taidonnäytteitä kuultiin jo kesällä 2006 Summerhouse- ja ClubZone-klubeilla ja täältä on tulossa lisää! Mies on ennenkaikkea groovaavan ja sheikkaavan housen ystäviä, mutta viime aikoina hän on piristänyt selektionsa myös ajavalla ja bassovoittoisella electro-housella.

Dj Wiles lämmittää tanssilattian illan pääartisteja varten, joten suosittelemme, että tulette ajoissa kuuntelemaan miehen settiä, koska voimme luvata, että miekkoselta
on tulossa erittäin tuhti paketti laadukasta ja melodista klubisoundia.