Kruuwi

  From until  
Coffee House, Kouvola  
, disco, elektro, house, soul, jotain

Fatboy On Thin Ice
Axu-T
Termos


----



Marraskuu ei olekaan aivan kuollut !!! KRUUWI viihdyttää teitä jälleen biitein ja sävelin! Paikkana on Coffee Housen palveleva baarisali ja lattialle raivattu tilaa myös sinun tanssiliikkeitäsi varten! Mukaan saat suostuteltua clubimusan suhteen kyynisemmänkin kaverin, nimittäin talon lippu tarjoaa luonnollisesti bilemekan peruspalvelutkin kahdella muulla osastollaan. Tuttuun tapaan KRUUWI tarjoilee jo perinteisin menoin aimoannoksen modernia tanssimusiikkia lähinnä housen tiimoilta ja mukana toki sävyinä vähän muutakin tyylitietoiselle tanssijalalle sopivaa. Epätoivottavaa mutta kiusallisen miellyttävää on toki istuskella mukavilla tuoleilla ja sohvilla hyvässä seurassa pillistä poreilevaa maistellen.
Tunnelma kuitenkin tulee olemaan korkealla, joten syysmasennusta näissä bileissä ei kukaan pääse rauhassa potemaan !!!

Tälläkertaa saatiin loppuiltaan svengaava pläjäys, jo lähes legendaarisen maineen saavuttanu house soundsystem: Fatboy On Thin Ice ! Deejii Ice [Spice] :n luotsaaman projektin soundi ei ole ennenkään jättänyt ketään kylmäksi, joten jää sulaa alta takuuvarmasti! Kesä on tullut takaisin! Funky asenne lähtee jo näiden poikien paksuista pakaroista ja sehän on tarttuvaa!
Loppuilta saapuu kuitenkin aina liian pian joten paikalle kannattaa saapua ajoissa! Alkuillan käynnistää groovailevalla house-tuutilla Axu-T [Kruuwi] ja luvassa on mehevää housea perinteisistä pianohouseriffeistä polttaviin lattarisoundeihin ja funkbassolinjoihin...ravistetaan vielä kermapursotinta ja lisätään souldiivojen vocaalit kakkuun päälle. Eiköhän tällä hyvät vibraatiot heräile!
Dj Termos [Kruuwi] vaihtaa puolenyön aikaan isompaa vaihdetta ja puristaa rytmiä breakbeatistä lähtien.. Illan kuumimmat tunnit pääsevät nyt toden teolla käyntiin! Luultavasti oletkin jo löytänyt tiesi tanssilattian puolelle, joten syke ja yleinen bailaus ovat vieneet ajantajun mennessään. Ja tätä kaikkeahan me nimitämme sanalla Kruuwi ! ;)



Soittoaikataulu alustavasti:

Axu-T 22.00-23.30
Termos 23.30-01.00
Fatboy On Thin Ice 01.00-02.45


COFFEE HOUSE löytyy Kouvolasta kätevästi kävelykatu Manskin (Kauppalankatu) toisesta päästä. Vastakkaisessa päädyssä olevalta juna-asemalta on kätevä saapua vaikka kauempaakin. Näistä bileistä et voi eksyä.Tulet vaikka bussilla tai junalla.

Sisäänpääsy COFFEE HOUSEen samasta osoitteesta AMARILLO 'n + NIGHT 'n kautta talon sisäänpääsyn hintaan.



----