Lick!

  From until   Tickets 3.50€   Age limit: 18  
NiteTrain, Rovaniemi  
breaks, elektro, house, trance, jotain

Heikki Liimatainen - Helsinki,
Kaasi - Raahe,
Ismo L - Rovaniemi

1011_lick_etu_mini.jpg

10.11 LICK! @ NITETRAIN, ROVANIEMI

Loppuunmyydyn avausillan jälkeen Lick!-klubi saa odotetusti jatkoa. Toiseen Lick!-iltaan olemme tuonneet maamme kovimpiin tuottajiin ja dj:iin kuuluvan Heikki Liimataisen, joka pistää Rovaniemen tanssilattian tulikuumaksi omalla rautaisella tyylillään. Illan toisena vieraana on pohjoisen takuuvarma house-maestro Dj Kaasi. Tanssilattian ennen illan päävieraita lämmittää Lick!-residentti Dj Ismo L.

22-23 :: 1,5 narikka
23-04 :: 3,5 e + narikka


HEIKKI LIIMATAINEN:

[ Supermodels From Paris, Dallas Superstars ]

heikki_bio.jpg

Heikki Liimatainen on suomalaisen klubimusiikin tunnetuimpia nimiä. Hän on Dallas Superstars- kokoonpanon toinen puolisko, joka on äskettäin julkaissut 'Higher State'- nimisen albumin. Albumi sisältää mm. erittäin onnistuneen version vanhasta 'Fine Day'-klubiklassikosta sekä joukon muita tyylikkäitä klubiraitoja. Heikin omalla 'Supermodels From Paris'-projektilla menee myöskin lujaa. Vasta julkaistu 'Keep On'-sinkku on viihtynyt mukavasti dj:den soittolistoilla ympäri maailmaa.

Heikin tekemä remixi Jussi Poletin 'Positive'-raidasta, joka kävi suomalaisen sinkkulistan sijalla 8 on myöskin vahva osoitus hänen tuottajataidoista. Positive julkaistiin vastaperustetulla suomalaisella Danceteria-labelilla, jossa Heikki on myöskin vahvasti mukana.

Dj:nä Heikki heittää sekaan uutta ja vanhaa, house-klasareita, tiukkoja bassolinjoja, menevää elektro-soundia sekä omia rokkaavia raitojaan, joten luvassa on harvinaisen herkullista ja kuuma menoa! Heikki-soundiin voi tutustua miehen viimeisestä miksauksesta:

Heikki Liimatainen - Promomix September 2006




DJ KAASI:

[ :Kaktus, Sunburn ]

kaasi-bio.jpg

Dj Kaasi kuuluu ehdottomasti Pohjois-Suomen parhaimpiin tiskijukkiin. Yli 10 vuotta jatkuneella dj-urallaan hän on esiintynyt kaikissa pohjoisen suurimmissa tapahtumissa, kuten Time Tunnelissa ja Destinationissa ja keikkaillut myös Venäjällä. Hän on myös yksi :Kaktus- ja Sunburn- klubien järjestäjiä ja vakio-dj:tä.

Virtuoosin ottein levysoittimia ja tanssilattiaa hallitseva Dj Kaasi sekoittaa omissa seteissään viimeisimpiä house-hittejä ja jalat alta vieviä breakbeat-pommeja, joten tulossa on takulla erittäin maistuva ja mielenkiintoinen setti. Esimakua siitä voi kuunnella Kaasin ja vasta Lick!-klubissa esiintyneen Dj Orionin yhteissetistä:

Kaasi & Orion B2B Promotional Mix




ISMO L:

[ Lick!, Locomotive, No:Status ]

ismo_bio.jpg

Ismo L tuskinpa rovaniemeläisille bailaajille esittelyä kaipaa. Hän on vaikuttanut sekä dekkien takana, että menestyneen Locomotive-klubin järjestäjänä. Oman klubin lisäksi hän on soittanut myös No:Status-, ClubZone- ja Illumination-klubeissa.

Ismo L:n setit sisältävät erittäin laajan skaalan klubi-soundeja. Mukaan mahtuvat tyylikkäimmät klubihelmet, kieroutuneet bassolinjat, nostattavat trance-klassikot sekä tietenkin tuhti annos sheikkaavaa tribaalia, joka on Ismo L: tavaramerkki. Hän avaa tämän Lick!-illan, joten suosittelemme, että tulette ajoissa nauttimaan Rovaniemen lupauksen omaperäisestä soundista.