FBI presents MORGAN GEIST - ladies free before midnight!

  From until   Tickets 8€   Age limit: 22  
Rose Garden, Helsinki  
disco, garage, house, jotain

Morgan Geist (USA), Lil' Tony

FUTURE BEAT INVESTIGATION la 2.9. @ Rose Garden

MORGAN GEIST, Environ, New Jersey/USA
LIL' TONY, resident

Metro Area -kaksikon toinen puolisko ja Environ-levymerkin pomo MORGAN GEIST yhdistelee omassa musiikissaan sielukkaaseen houseen niin teknoa Detroitista Sheffieldiin kuin myös diskoa Riministä Philadelphiaan, maustaen soppaa mm. uuden aallon syntsapopilla, hiphopilla sekä Bollywood-soundtrackeillä. Tuloksena on persoonallinen keitos melodista, jopa tunteellista, mutta ehdottoman tanssittavaa house/disko-musiikkia, joka on nostanut Geistin yhdeksi Yhdysvaltain itärannikon kuumimmista DJ:stä.

Keikoilla Geist soittaa ennen kaikkea vanhempaa saundia jota hän keräilee kirpputoreilta eri puolilla maailmaa. Samassa setissä kättä lyövät hämärät italolöydöt ja ilmeisimmät houseklassikot, hyvällä maulla yhdistettynä keitokseksi joka ei taatusti jätä tanssilattiaa kylmäksi. Jotain miehen monipuolisuudesta kertoo, että hän on remiksannut niinkin erilaisia artisteja kuin Daniel Wang, Hugh Maskela, Telex, Erlend Øye, Franz Ferdinand ja The Rapture.

Hot tip! Tänään naiset ilmaiseksi ennen klo 00 ja kaupan päälle vielä ensimmäinen juoma ilmaiseksi ennen puolta yötä saapuneille leideille.

Rose Garden, Iso Roobertinkatu 10, 22-04, 8