Tom Wanks - Pikkujuusto [psychedelic]

5 posts, 1 page, 1,743 views

genki

Posts: 872

#3 • • genki
pakko oli kuunnella kun marttyyrikommentit syyllisti, ja ihan kivaa groovailuahan toi. ikänäni en tule ymmärtämään tätä 'suomisoundin' tuotantopuolta tosin, jotenkin mun mielestä on vaan paljon kivempaa kun soundit pumppaa kunnolla ja esim snaren ja haitsujen soundeihin on käytetty enemmän aikaa ja ajatusta. tää oli tällanen flätti dynamiikaltaan, kaikki kohisee siinä keskellä kilpaa.

dynamic range plz. ja tiivistetymmät ideat, nyt joutu odotteleen ihan huolella että homma lähtee oikeasti käyntiin. sorry tuli ehkä aika rujot kommentit nyt sit, mut itepähän pyysit.

--
crop circles in the carpet

MrMaunus

Posts: 396

#4 • • MrMaunus Räntämäen lataamo
Hmm kuuntelus parhaillaa kuulokkeist. Ainakin täyteläinen kicki nous heti ekana positiivisena mieleen. (Sample tai synasta? Paljonkin prosessoitu? Olis kiva tietää miteen tollasta saa aikaan) Hatsut sopii kickin kans hyvin yhteen. Miksaus on yleisesti hyvin toteutettu mun mielestä. Bassolinjat on sais olla "bassoisempia" (Sori en keksinyt adjektiivia kuvaamaan. Ite diggailen aika paljon semmosist Silicon Sound tyyliin tuotetuista ja miksatuista.) Snaresoundi ei oikeen sovi mun mielestä muiden kliinimpien rumpujen joukkoon. Ideointipuolest sen verran että ite jäin kaipaamaan enemmän melodista matskua. Kaikenkaikkiaan semmonen ihan jees fiilis tuli kun kuunteli. Laadukkaan kuuloinen siis, jollain melodiahuukeilla tästä olis saanut vähintään hyvän.
TomWanks

Posts: 144

#5 • • TomWanks Yön Timo aka. Herra Wanks akaVakava
Älä? Ei nois bassoissa ole mun muistaakseni mitään ihmeellistä kuin bandpass filtteri ihan matalille säädettynä pienelle volyymille (voinpa olla väärässäkin, kun ton tekemisestä on aikaa). Mulle ei toi silicon soundi ole yhtään tuttua tuuttausta, pitänee varmaan tsekkailla niin ehkä tajuun mitä meinaat... Tää biisi jäi itseasiassa vähän vaiheeseen kun koneen tehot loppu kesken, pitää varmaankin keikata jostakin vähän tykimpi mylly ;).