viimeksi katsomasi elokuva ja lyhyt arvostelu siitä

510 posts, 26 pages, 185,908 views

Avatar
#61 • • Hempp@ Guest
The Fast and The Furious: Tokyo Drift
Kyseisestä leffasta ei suuria odotuksia ollut mutta yllätyin positiivisesti.
Hieman erikoisemmat miljööt, värien ja valojen käyttö olivat vallan onnistuneita.

Musiikki oli viimeinkin jotain erilaista siihen ykkös- ja kakkososien BLING BLING-linjaan.

Juoni, no se nyt oli täyttä paskaa :D mutta mitäpä tällaiselta ilmiselvältä kesäleffalta voikaan odottaa.

7/10.

Starship Troopers 2
Eih, täyttä paskaa, alun taistelukohtaus oli täysin kökkö, se torniasema oli kökkö, miehistön kuvaus kökköä.....KAIKKI perkele mitä paskaa.
En anna edes plussaa tisseistä.
4/10
Avatar
#62 • • Roz Guest
Tokyo Driftin kävin myös tsekkaamassa eilen, kun kaveri sai ilmaiseksi pari lippua. Hienoja ajelukohtauksia oli toki runsaasti, ja noin muuten viihtyvyyden takasi uskomattoman kökköinen juoni ja käsikirjoitus :D Kandee muuten olla varovainen sen kaasujalan kanssa, ettei tule häädetyksi Tokioon... ;)
Avatar
#63 • • djkopernikus Guest
GOTHiKA ::: Halle Berry kikkailee psykiatrina, joka hämärien tapahtumien jälkeen joutuu itse osastolle. Hyvin pysy likalla älli päässä, vaikka häppeninki oli brutaalia molemmin puolin. Kummituskohtaukset maustettuna imo erittäin onnistuneella äänipuolella säikäyttivät, vaikka aamuaurinko alkoikin jo kämppään eksymään. Robert Downey Jr onnistui myös mielestäni hyvin Berryn kollegan roolissa, mutta ehdottomasti parhaan roolityön teki pahis poliisipäällikkö. Karvat nousivat pystyyn, kun hän paljastui toiseksi murhaajaksi ollessaan Berryn kanssa kahden sellissä. Tokihan kaveri sitten mokasi tappopaikan, niinkuin odotinkin. Mulla tämä on odottanutkin jonkin aikaa katsomista, ja nyt siihen siunaantui oiva tilaisuus. 4/5.
Avatar
#64 • • Loopy Guest

GOTHiKA ::: Tekstiä ja spoileri.


Jep, kiitti.

Ei tartte totakaan sitten kattoa.
Avatar
#65 • • sauce Guest
GROOVE
Erilaisia tavallisia ihmisiä matkalla laittomiin warehousekemuihin. Alussa tunkeudutaan konemusan ytimeen esiettelemällä mm. sähköposti, huumeet ja homot. Fanaattinen katsoja palkitaan myös avainsanoilla dialogissa, kuten Jungle. Tyttö ja poika on rakastuneita, mutta kuinka käy, kestääkö rakkaus loppuun, käsitelläänkö veljesten välit kerralla kuntoon ja kuoriutuuko nörtistä reivien kovin jätkä?!..

* * *

Koitin katsoa, mutta oli vaan niiiin huonosti väsätty että puolentunnin kidutuksen jälkeen laitoin telsun kiinni. Jos tona aikana leffa ei herätä mielenkiintoa, ei se ansaitse tulla katsotuksi loppuun.

- Alkoi tylsästi, ei mitään varsinaista "iskua" mikä on yks elokuvan tärkeimpiä yksittäisiä elementtejä.
- Todella plastiset henkilöt, ei mitään syvyyttä.
- Näyttelijät oli kökköjä, sellaista perusopiskelijaelokuva tasoa.
- Huono leikkaus pisti silmään. Oli koitettu leikata paikkoja ristiin, huonolla menestyksellä. Ikinä ei ollut varsinaista syytä siirtyä toiseen aikaan tai paikkaan, yksikään leikkaus ei herättänyt kiinnostusta siirtyä seuraavaan kuvaan. Levarikuvat ja "biletys" oli leikattu mukaan vain koska kyseessä oli "bileleffa", mulle ainakin ne hyppi aina silmille.
= se että joku leffa sijoittuu warehousebileympäristöön, ei tee siitä automaattisesti kiinnostavaa. Annan yhden tähden (*). (1/10)
Avatar
#66 • • k1mm0 Guest
hehe, toi gothika on kevyesti huonoimpia (ellei
suorastaan huonoin) elokuva mitä olen koskaan nähnyt!
ihan täysin ennalta-arvattava, huonosti näytelty, ei yhtään
pelottava/jännittävä ja kaikinpuolin ihan paska... pidempi
arvostelu jossain tuolla "surkeimmat leffat" -threadissa :P

---

transamerica

tästä mulla oli todella korkeat odotukset ja tällä kertaa ei
tosiaankaan tarvinnut pettyä... ehkä paras elokuva mitä
olen tämän vuoden puolella nähnyt! <3

elokuva on voisi olla yksi pitkä itkuvirsi tarinansa ansiosta,
mutta monessa kohtauksessa saa repeillä ihan huolella...
felicity huffman on loistava vaivaantuneen transseksuaalin
roolissa ja olisi ansainnut oscarin.

koskettava ja hauska elokuva, jota voi suositella kaikille! <3

---

hoodwinked!
tapaus punahilkka

ihan hauska tietokoneanimaatio, joka kertoo uudelleen
punahilkan tarinan dekkarin muodossa... muistuttaa tyyliltään
vähän shrekejä (yms).

leffa oli laadukkaasti toteutettu ja sisälsi hyvää läppää myös
aikuisemmille katsojille... kaikinpuolin ihan viihdyttävä pläjäys.
juoni oli pikkuisen ennalta-arvattava, mutta se nyt oli kyllä
ihan odotettavissa.

jos pixar-henkinen animaatio toimii, ni kannattaa tsekkailla!
Avatar
#67 • • akir0 Guest
Purppuravirrat 2 - Ilmestyskirjan Enkelit
Iha randomilla tuli tallennettua tv1000:lta ja ylläri oli mahti ku alkuteksteistä poksahti ruutuun Luc Bessonin nimi.

Visuaalisesti tosi makee leffa ja poikkesi mukavati perusjenkkiaction pätkistä. Loppupuolelle vähä kämähti, mut viihdyttävää kamaa kuitenki.

9/10

Pirates of the Caribbean 2
Jonku verran luinki arvosteluja ja pakko yhtyä, että liian pitkähän se oli. Tosi huikeita kohtauksia, joista monet kuitenkin pitkitettiin tarpeettomasti ja se söi sitten tehoa. Ykkönen oli parempi..

Eikun kolmososaa odottelemaan.

7,5/10
Avatar
#68 • • akir0 Guest

GROOVE



Tuli tää katsottua nyt loppuun. Paska elokuvahan se oli ja olin ehkä Plur-hengessä, mutta mielestäni toi oli jopa suht realistinen kuvaus bileistä. Kovin kärjistetty toki, mutta ainut leffa, jossa tuotiin niitä pikkujuttuja esille, jotka ainakin meikäläisen on saanu tähän kulttuuriin joskus kiinni jäämään.

Annan kahdeksan pistettä.
Avatar
#69 • • _U Guest

GROOVE

Tuli tää katsottua nyt loppuun. Paska elokuvahan se oli ja olin ehkä Plur-hengessä, mutta mielestäni toi oli jopa suht realistinen kuvaus bileistä. Kovin kärjistetty toki, mutta ainut leffa, jossa tuotiin niitä pikkujuttuja esille, jotka ainakin meikäläisen on saanu tähän kulttuuriin joskus kiinni jäämään.

Annan kahdeksan pistettä.



Eli mitkäs ne pikku jutut on? ;)

Toivottavasti ei ne, mihin jää kiinni eli mm. sähköposti? Vai oliks ne kaikki ne avoautot ja laajakuvatv:t? ;)
Avatar
#70 • • akir0 Guest

Eli mitkäs ne pikku jutut on? ;)



Ainakin se, että minkä takia se pääheppu niitä bileitä järjesti ja koko bileillan suht sekava meininki. Aamujen harras herääminen horrokseen kun aurinko jo paistaa ja nykäsee hupun niskaan kävellen porukoille koettaen keksiä jotain fiksua sanottavaa aamupalaa syövälle mutsille.
Avatar
#71 • • akir0 Guest
Life and Death of Peter Sellers:

Vaaleanpunainen pantteri elokuvien ystävinä tuli tää nyt katottua. Aika oivallinen pätkä, tosin hämärän peittoon jäi (varmaankin tarkoituksellisesti) se, mikä oli faktaa ja mikä fiktiota.

Taas kertomus siitä, kuin helvetin rankkaa on olla koomikko.

8 1/2 / 10

Family Sins:

Suht hilpeä pätkä, josta en ennen katsomista tienny ku nimen. Kertoopi tarinan perheestä, jolla on kulissit kunnossa, mutta ne alkavat rapistua pahasti.

8 / 10
Avatar
#72 • • Taedium Guest

GROOVE
Erilaisia tavallisia ihmisiä matkalla laittomiin warehousekemuihin.

South West 9. Katsokaa.

Lyhykäisyydessään:
Ex-pörssimeklari on burn-outin jälkeen ruvennu järkkää bileitä ja kaverinsa kanssa aikoo uudenvuoden kemut pitää kirkossa. Järkkäävät kirkon, lupaavat ettei jengi dokaa siellä ni kirkon omistaja antaa luvan, sit hakevat kolme säkillistä aineita sinne, mutta kaikki alkaa mennä pieleen kun Mitch vahingossa laboratoriossa käydessään laittaa kätensä koeputkesta kaatuneeseen happolätäkköön...

Mitchillä menee aika lujaa lopussa, ei nimittäin loppuleffan aikana palaa sieltä.

Ja ne muut sub-plotit on aika jees. Siinä on eri tyyppisiä diilereitä, bilettäjiä yms. Jopa squatterit on otettu leffaan megeen. Ja crack-house... noh... se on aika mielenkiintonen mesta täs leffas.
Avatar
#73 • • djkopernikus Guest
Failure To Launch

Tämä elokuva oli saanut suht nihkeät arvosanat joissain paikoissa, mutta itseä muuvi lämmitti kovasti. Huumorikohtaukset olivat luonnollisella tavalla hauskoja, eikä "Carrie Bradshaw'n" liika "Sinkkuelämää"-tyyli paistanut läpi. Tosin, tuota elementtiä olivat peittämässä hyvin pojan vanhemmat, jotka olivat loistavia läpi elokuvan. Matthew'n kaveriporukka kietoutui tarinaan hyvin, ja naispääosan esittäjän friikki kämppis toi jyrkän näkökulman esille hyvin. Hyvä sekametelisoppa. 4,5/5
Avatar
#74 • • Timce Guest
United 93 tuli katsottua, tosin ilman teksityksiä, joten keskityin enemmän Eng-Fin-käännökseen, kuin visuaaliseen puoleen. :P
Oli kyllä kiva raina, varsinkin, jos sattuu löytymään mielenkiintoa lennonjohdon hektiseen työhön.
Lennonjohtojen väliset keskustelut ja varsinainen lentojen johtaminen näyttivät realistisilta/dokkarimaisilta ("Käsivarrella" kuvattu, tottakai) ja noista kohdista pidinkin eniten, mutta itse koneen tapahtumat oli jotenkin niin perus jenkki-actionia. Okei, sankareitahan tuon koneen matkustajat olivatkin ja kukaan ei tiedä varmasti, mitä koneessa oikeasti tapahtui=ohjaajalla vapaat kädet, mutta jotenkin vaan löi yli.
Suosittelen katsomaan, jos:

A) Aviaatio kiinnostaa
B) ?...
Avatar
#75 • • Ms. Piipi Guest
Kattelin tos viikonloppuna:

-Jarhead:Jake Gyllenhaal, abs, arvosana 10+, leffa ihan hyvä :D

-Kätketty (Cache): Juliet Binoche & Daniel Auteuil, tää oli psykologinen trilleri, ei kyl ihan avautunu mulle, ei niin jännä kuin odotin ts. mä haluun k-a-u-h-u-a, voittanu ties mitä pystejä Euroopan festifaaleilla, mulle ihan sama.....
Avatar
#77 • • Ms. Piipi Guest


-Cache



kannattaa kattoo ohjaajan läpimurtoleffa Funny Games.

http://www.imdb.com/title/tt0119167/



hei, mä en tiennykään että toi oli sen saman ohjaajan! Toi "Funny Games" on tullu telkusta joskus varmaan 4-5 vuotta sit, muistan ku katoin sen. Toi Cache oli kyllä astetta kesympi....
Avatar
#78 • • Figure Guest


mutta itse koneen tapahtumat oli jotenkin niin perus jenkki-actionia.



En voisi kyllä yhtään enempää olla erimieltä. Perus jenkki-action oli tästä leffasta kaukana. Mitä muutakaan ihmiset olisivat siellä koneessa voineet tehdä? Ehkä tilanne menikin noin? Pitää kuitenkin muistaa että matkustajat soittelivat koneesta hätänumeroon, omaisilleen, ym. ja kertoivat mitä on tapahtumassa, joten aivan täysin keksittyä kaikki ei ole. Käsittääkseni myös joidenkin elokuvassa lausuttujen repliikkien taustalla on todellisuuspohjaa.


Okei, sankareitahan tuon koneen matkustajat olivatkin ja kukaan ei tiedä varmasti, mitä koneessa oikeasti tapahtui=ohjaajalla vapaat kädet, mutta jotenkin vaan löi yli.



Luin jostain että elokuvan ohjaaja olisi yrittänyt mahdollisimman vähän säveltää mitään ylimääräistä. Älkääkä nyt käsittäkö väärin. Tokihan suurin osa elokuvan lentokonekohtauksista on fiktiota, mutta ei ohjaaja mielestäni ollut buustannut elokuvan myyntiä lisäämällä räiskisräiskispumtoimintaa.

Omasta mielestäni erinomainen, uhreja kunnioittava ja kantaaottamaton kuvaus kyseisestä terroriteosta


Suosittelen katsomaan, jos:

A) Aviaatio kiinnostaa
B) ?...



Väittäisin että ilmailuun hurahtaneet kokevat kyseisen elokuvan vielä raskaammin kuin ilmailusta vähemmän kiinnostuneet.

Mutta suosittelen kaikille.
Avatar
#79 • • Ms. Piipi Guest
Emily Rosen Riivaaja
8,5-9 ihan kelpo jännittävä ainakin välillä, tuli pari sellasta käsi silmien eteen/katson sormien välistä kohtaa... Oikeudenkäynti osiot mukavasti laimensi sitä kauhu puolta, ehkä 1h50min pelkkää kauhua ois ollu liikaa mulle. Ehkä spookeinta oli ne Emilyn riivausosiot tai se että kaikki paha saapui aina klo. 3.00 a.m., alko pelottaa että jos itsekin herää joku yö tasan 3... :crybaby:
Avatar
#80 • • insertxox Guest
The Matador

Pierce Brosnan tekee hyvän roolin Julian Noble:llina, muutama hyvän läppäkin mies heittää leffanaikana.
Kuten sen puistokohtauksen ja hotelli uima-altaaseen käveleminen olivat
naurahduksen arvoisia.
Tarina on melko yksinkertainen, palkkamurhaaja joka on tullut burn-out pisteeseen ja kaipaa ihmis-suhde seuraa.
Ei mikää huippu komedia, mut katottava.

:1star: :1star: :1star: [1-5]