viimeksi katsomasi elokuva ja lyhyt arvostelu siitä

510 posts, 26 pages, 185,895 views

Avatar
#41 • • djkopernikus Guest
FiREWALL
Harrison Fordin tähdittämä panttivankijännäri ei ainakaan mulle täysillä uponnut. Tietotekniikkamaailmaan sijoittunut raina oli hyvin tyypillinen ja pitkästyttävä. Tosin, kynäkamera ja muutenkin erilainen valvonta
rikollisporukalta oli virkistävä lisä, mutta todellisuudessa se ei tätä ellua pelastanut. Tästä aiheesta on vaikea etsiä uusia ulottuvuuksia, tämä tyyppiset projektit menevät saman kaavan mukaan: siepataan, kiristetään ja päästetään vapaaksi. Kolme tähteä.
Avatar
#42 • • X-pertti Guest

flighplan

Loistava alku. Piti jännityksessä aika pitkälle, mutta se loppu siitä!!
Voi paska mikä pannukakku se loppu vaan oli.
Odotin koko ajan että se olisi pitänny jännityksessä ihan loppuun asti niin hyvältä kuin se alku vaikuttikin. Se sen Jodie Fosterin roolihahmo oli aivan loistava kyl läpi elokuvan.
Paitti se että lopussa soi sankari musiikki ja Jodie kävelee lentokoneesta joka on räjähtännyt niin savun läpi lapsi sylissään!!
Lapsi jota se on koko elokuvan ajan etsinnyt sieltä koneesta.


Aika hyvää spoilausta... No eipä tartte totakaan sitten katsoa.

Avatar
#43 • • da_chef Guest
I, Robot

Piece of shit.
Avatar
#44 • • insertxox Guest
Transporter 2
Onhan noi efektit siistejä, mutta liika on liikaa.
Onse ihme et audiin ei tule yhtää naarmua vaikka siihen miten ammutaan.
Jätä väliin jos voit.
Avatar
#45 • • Hempp@ Guest

Transporter 2
Onhan noi efektit siistejä, mutta liika on liikaa.
Onse ihme et audiin ei tule yhtää naarmua vaikka siihen miten ammutaan.
Jätä väliin jos voit.



Mahtava leffa, John Statham pääosissa ja se tapa jolla jätkä irrottaa auton pohjasta sen aikapommin :king: hitto repesin sille totaalisesti.
Avatar
#46 • • Daniel Braun Guest
Da Vinci Koodi

Olipa joo, mukava kakspuol tuntinen.
Kirjaa en ole lukenut, joten pelkkä leffa+kiinnostus hirstoriaa kohtaan taustana.
Elokuva oli oikeeti hyvä, ei mikään maailman paras, mutta hyvä.
Mä diggailin, samoin toi vaimoke myös.

Näyttelijät olivat ihan "ok", ehdottomasti parhaan roolisuorituksen palkinnon multa saa Audrey Tautou :hearts:
Tosin, neitonen on niiiiiin paljon parempi Amelié:ssa :)
Miinuksia Tom Hanks:ista, jotenkin vaan niin pliisu perusjenkkinäyttelijä, ei o ikinä iskeny minuun...
Myöskin Jean Reno floppasi mun silmissä, parempiakin rooleja häneltä on nähty kuten mm Léon.

Itse elokuva oli hyvin kuvattu, ei taaskaan mitään järisyttävää, mutta hyvin silti.
Varsinkin esim se kohtaus missä ne meni sir Isaac Newtonin hautapaikalle.
Menneet ajat ja nykyisyys sekoittuivat jotenkin kivan oloisesti.
Okei, perusefektejä, mutta sopi siihen fiilikseen.

Yks mikä huvitti, oli se Marian sargofakin "entinen" paikka siellä kirkon alla...
Joopa joo, hyvinhän semmonen kivinen sargofaki oltais saatu niitä kapeita portaita pitkin kuljetettua pois :D

Kouluarvosanoiksi muutettuna leffa sais multa ysin.
Melkein taipuu kasipuoleen, liian pliisun ja yllätyksettömän lopun takia.
Mutta ysi se silti on :)
Avatar
#47 • • Hempp@ Guest
Itse anna Da Vinci-leffalle arvosanaksi 7.
Kun kirjakin on luettu niin ei iskenyt samallalailla, kaikki tapahtuva puserrettu siihen kahteen tuntiin, ei toiminut.

Kirjalle arvosanaksi 8, kyllä Enkelit ja demonit on paljon kovempi.
Avatar
#48 • • drS Guest
Lucky Number Slevin

Tää onnistu yllättämään olemalla vähän erilainen pätkä kuin odotin. Traileri anto odottaa sellasta mukavanletkeetä läpänheittoa ja tyylikästä äksöniä, mutta tässähän oli myös vakavempi ja rankempi puoli. Nojoo olihan ne Tarantinot ja Guy Ritchiet katottu niin hyvin ettei tähän hirveesti omaa ideaa saatu mut eipä tuokaan haitannut, tyylillä ja hallitusti oli leffa tehty. Jopa Josh Hartnett rokkas ja sen kemia Lucy Liun kaa oli ihqua katottavaa :heart:

****/*****
Avatar
#49 • • djkopernikus Guest
V For Vendetta
Olipas maistuva raina, maskimiehen runolliset lausahdukset olivat hieno mauste toimintapätkälle. Futuristisen tumma sävy ahdistavine piirteineen lisättynä mainiolla juonella oli jotain mitä en ole nähnyt. Tosin koko kasvoja en nähnyt, se jäi askarruttamaan kuka naamion takana oli...
Avatar
#50 • • Hexe Guest
Ton Broken Flowersin jälkeen, minkä katoin joku kk sitten, tuli into katsoa Lost in Translation. Oikeen hemmetin hyvä pätkä, tylsän mielenkiintoinen ja Bill murray loistaa olemuksellaan. No kyl varmaan kaik tän onkin jo nähny. Jättää mielikuvitukselle varaa sen loppukuiskauksen muodossa ja soundtrackistä saa plussaa. Koskettava, ja varsinkin kohtaus mis soi Air - Alone In Kyoto on ihan seisahduttava kokemus. Upea pätkä ja kaikkien kehujen arvonen.
Avatar
#51 • • phanatic Guest

Tosin koko kasvoja en nähnyt, se jäi askarruttamaan kuka naamion takana oli...



Hugo Weaving.
Avatar
#52 • • djkopernikus Guest
The Dukes Of Hazzard

Johnny Knoxvillen, Jessica Simpsonin ja Sean William Scottin tähdittämä, ja joidenkin mielestä täysin tyhjänpäiväinen kohellusleffa ihan mukavasti siivitti meikäläisen iltaa. Vaikka tiedossa ei ollutkaan laadullisesti mikään top-muuvi, tämäkin "mestariteos" täytyi katsoa. Jo Simpsonin kannujen näkeminen nostatti hymyn huulille, tuommoinen performanssitaiteilija oli erittäin sopiva valinta kyseiseen elokuvaan. Myös Burt Reynoldsin tyhjänpäiväinen, mutta kuitenkin niin asiallinen ja mitäänsanomaton näyttelijäsuoritus kaupungin bossina oli hienosti toteutettu. Kaahausta ja idioottihuumoria oli sopiva määrä, ja vaikka kauhulla odotinkin jotain ihan käsittämättömän huonoa teosta, ei se sitä ollut. :laugh:

Red Eye - Yölento

Piinaavaa jännitystä koko sohvan edestä, tosin loppu oli rakennettu aika ala-arvoisesti, tuskimpa sitä maan päältä löytyy ketään, kuka kynä tungettuna henkitorveen voi matkustaa uhrinsa perässä..? Alun ahdistava kuulustelu naistähdeltä (Rachel McAdams) oli se kaikista paras upottava koukku, jonka jälkeen silmät olivat kuin kaksi jäätynyttä sianvittua, jotka janosivat kärsimättömänä juonenjatkoa. Hyvä kokonaisuus, mutta loppu oli pettymys.

When A Stranger Calls

Lapsivahti joutuu rikkaan perheen isoon tyhjään taloon kikkailemaan, kunnes puhelimet rupeavat päräjämään. Huohottaja nostaa likan pulssin ylös, ja siitä nautintokauhupläjäys alkaa. Olisin kaivannut hieman enemmän pahan pojan toimintaa talon sisällä, ja myöskin jokin paloittelukohtaus olisi tuonut mukavan lisämausteen hieman kuivaan seikkailuun talon sisällä. Se ihan elokuvan alussa kuvattu eka "silpomiskohtaus" (vaikka ei mitään kuvattukkaan) oli sopiva, mutta kuten edessä mainitsin, katsoja varmasti odottaa, että samantapaista toimintaa tapahtuu pirtin sisäpuolella. Tehdyt tapposkenet eivät ainakaan mua säväyttänyt, ja murhamies olikin sitten onnettoman surkea jahtaaja, joka lukitaan lintukopin sisälle (huoh..). Mutta, kokonaisuutena tämä kauhutrilleri meni oman listan keskivaiheen yläpuolelle.
Avatar
#53 • • Hexe Guest


lord of war
mulla ei ollut mitään ennakko-odotuksia tän leffan suhteen ja
tosi hyvin palkitsi kyllä. sopivan anti-toiminnallinen, eikä liian
moralisoiva tarina asekaupan ja sodan kauheuksista.


Katoin ton eilen ja täytyy sanoa ihan samaa. Hyvä pätkä, hieman erilainenkin eli joukosta erottuva raina jossa on hyvä juoni joka etenee sopivalla tahdilla ja ei jää yllätyksettä. Kaikin puolin hyvä elokuva ja ei liikaa sotimista ja sensellasta. Opettavainen, suosittelen.
Avatar
#54 • • DeaconX Guest

Transporter 2


John Statham pääosissa


Jason.
Hirveä leffa, vaikka ottaiskin sen huumorilla. Ykkönen oli sentään ok.

Itse katoin viimeksi
DOMINON
...joka on Tony Scottin ylivoimaisesti paskin leffa! Parasta koko rainassa on pari hauskaa cameoroolia, joille nauroin ääneen. Välttäkää silti.
Avatar
#55 • • djkopernikus Guest
MiSSiON iMPOSSiBLE 3

Cruisen Tomppa jälleen kivikovana iMF:n agenttina laittaa pahoja poikia kuriin tiiviin tiiminsä kanssa, välillä onnistuen välillä epäonnistuen. Monet ovat sanoneet elokuvan sisältävän liian paljon höttöistä paskatoimintaa, en kuitenkaan integroidu samaisen milelipidejengin kanssa. Totta on, että toiminta tässä tapauksessa saattaa mennä joidenkin osalta yli äyräiden, mutta niin ei tapahtunut omalla kohdalla. Tähän oli saatu mukaan oikeanlaista kovuutta (vaimon kaappaus) ja mielenkiintoisia juonenkäänteitä, jotka pitivät katsojan hereillä koko ajan. Ennakko-odotukset pitivät ryskeen suhteen paikkansa, ja olin iloisesti yllättynyt, että asiat pitivät yhtä myös loppua kohti. Viidestä tähdestä neljä.
Avatar
#56 • • Kaino Guest
Oldboy

olo on kutakuinkin hämmentynyt. aivan mahtava elokuva ja pakko katsoa uudelleen, sillä tuntuu, että meni monta yksityiskohtaa ohi elokuvan pääjuoneen keskittyessä. hieno elokuva. many points.
Avatar
#57 • • Juha Vilkamo Guest

Oldboy

olo on kutakuinkin hämmentynyt. aivan mahtava elokuva ja pakko katsoa uudelleen, sillä tuntuu, että meni monta yksityiskohtaa ohi elokuvan pääjuoneen keskittyessä. hieno elokuva. many points.



Sisältäen parhaan turpaanvetorallin ikinä. :) Vihainen mies, käytävä ja vasara.

Itse tuli tuhlattua aikaa juuri V for vendettaan joka lyhyesti arvosteltuna oli aika ontto leffa. Tuntui kuin ei olisi ollut minkäänlaista juonta tai ideaa. Paisuttelua joka ei paisuta.
Avatar
#58 • • k1mm0 Guest
batman begins
tulipa viimein katottua tääkin ja kyllä niin uskomatonta p*skaa,
ettei edes tosi... tylsä ja täysin epäkiinnostava elokuva, jota en
suosittele kenellekään. kyllä batman returns vaan rules <3

the fog (1980)
sain myös tämän viimein katottua ja aika pettymys kyllä oli.
jostain lapsuudesta muistin tän olevan hyvä ja pelottavakin,
mutta tosi tylsähän se todellisuudessa on. plussaa kuitenki
hyvästä tunnelmasta, soundtrackista, söpöstä kasarimenosta
ja itse siitä kaupungista.
Avatar
#59 • • djkopernikus Guest
The Hills Have Eyes

Kylläpä oli aika laaduton tuotos. Ei hirveästi kiinnosta antaa pisteitä tämäntyyppiselle rainalle, jossa vain veren määrällä oli väliä. Tarina on myös aikas tylsä, eikä silpomiskohtauksetkaan innnostusta kovinkaan korkealle nostaneet. Ainahan tämäntyyppisille elokuville löytyy se gore-kannattajakunta, mutta meikäläinen ei tähän kastiin kuulu. Pisteitä 1/5.

The Ringer

Toinen Jackass-Knoxvillen roolisuoritus on mielestäni vallan hyvin onnistunut. Rampaurheilua pitää harrastaa, että saa kaverin sormet liimattua takaisin. Heh kyllä oli hyviä kohtauksia tässä paketissa, että ihan aidosti rupesi nauraa höröttämään, ja se on mulle aina plussaa. Myös elokuvan aiheelle pitää nostaa hattua, tällaista en ole nähnyt koskaan, ja näin ollen raina saa 3,5/5 pistettä.
Avatar
#60 • • djkopernikus Guest
united93.jpg