Biletys vaatteita/erikoisuuksia MISTÄ????

91 posts, 5 pages, 26,321 views

Avatar
#61 • • Jna Guest

Originally posted by Fnksis:
ei ku mä halusin vaan kerran päästä kokeilemaan miltä tuntuu olla paskantärkee niuhottaja jolta puuttuu vitun huumorintaju kokonaan


lisää hameita jungle iltoihin! ja glow stickit käsiin ja uv värei naamaan!

fuk dat shit

[ 28 March 2002: Message edited by: Fnksis ]




No sultahan sitä ei puutu.. siis sitä huumorintajuu.
Mut hei you..hameet on jees sulle kans oma?
Avatar
#62 • • Anonymous Guest

Originally posted by Jna:

No sultahan sitä ei puutu.. siis sitä huumorintajuu.
Mut hei you..hameet on jees sulle kans oma?



joo! sähän voisit näppäränä tyttönä tekasta mulle semmosen kromin avaruus hameen jossa on ledejä ja kaikkee?? aight?

buhahahaaa
Avatar
#63 • • Mikko Guest
tietääkö kukaan hesan elementin osotetta?
Ante

Posts: 16

#64 • • Ante
Tässä taas yksi Helsingin liikkeen url:
http://www.clobber.fi/

Kivaa olisi, jos joku ahkera viitsisi väsätä jonkinmoisen pikaoppaan liikkeistä ja puodeista osoitetietoineen (kartta olisi überluksusta!).
Avatar
#65 • • Tinkle Guest
hmm.. olen samaa mieltä monien kanssa siitä että itse kantsii tehdä. Mutta. Entäs sitten jos ei aina jaksa ite vääntää? oon asunut hesassa vasta puoli vuotta enkä tosiaan tiedä "mestoja" eli paikkoja jossa voi tehdä löytöjä. Usein ihailen esim. Villen housuja, ne on aivan älyttömän makeita ja haluisin itelleni kans sellasii (oonko outo mimmi ? ) Ville on kertonut että ne on ulkomailta ja netistä tilattuja mutta mistä? Vinkkejä otetaan vastaan myös kangaskauppojen suhteen, itäkeskuksen ja keskustan eurokankaat jo tiedän, mutta onks muita hyvii?

[ 07 April 2002: Message edited by: Tinkle ]
Avatar
#66 • • ville Guest
Keväthameiden poistomyynti =)

Upeita ja katu-uskottavia kiksuhameita myydään pois tarpeettomina. Yhteensä kuusi mallia, alla kuvat ja lyhyet esittelyt.

1.jpg
Hillitty mutta upea kietaistava kokopitkä hame. Kangas vettähylkivää materiaalia, joten tanssivan vierustoverin läikkyvät siiderit eivät haittaa menoa. Huomaa hameen toisella puolella oleva sininen raita, joka antaa hameelle persoonallisen ilmeen. Toiselta puolelta hame on kokonaan auki, joten leveämmätkin tamppausaskeleet onnistuvat varsin helposti. Mukaan myös hameeseen sopiva kevytmallinen vyölaukku. Tässä laukussa kulkee kätevästi tupakat, rahat ja sytkäri (katso pieni kuva). Vyölaukku ei ole perinteistä 'urpo'mallia, vaan todella tyylikäs ja ehdottomasti viimeistelee koko asun.

2.jpg
Puolipitkä hame, jossa edessä ja takana polvien yli ulottuva esiliina. Värit kevään trendien mukaan eli mustaa ja kultaa. Kannattaa kiinnittää huomiota hameen hillittyyn, mutta yksityiskohtaiseen ulkonäköön. Eteen ja taakse ommellut symmetrisesti asetellut kultaneliöt antavat hameelle hieman egyptiläistä tunnelmaa. Kiinnitys tapahtuu säädettävällä tarranauhalla.

3.jpg
5.jpg
Kun halut erottua, nämä ovat valintojasi. Nämä UV:ssa hohtavat hameet ylettyvät viimeisimmän trendin mukaisesti juuri polvien alapuolelle ja ovat auki molemmilta sivuilta. Toisin kuin kokokarvaiset veljensä, näissä malleissa elimet pysyvät raikkaina vaikka vessa-aktia varten . Kiinnitys tapahtuu toisella puolella olevilla pidemmillä remmeillä, joten hameet käyvät vaikka vähän suurempivatsaiselle bilettäjälle.
Osta molemmat, niin värit sopivat paremmin yhteen monien vaatteittesi kanssa

4.jpg
Upeat kuosit. Sähkönsininen väri erottuu varmasti massasta. Hameen molemmilla sivuilla on viisi uv:ssa hohtavaa oranssia hihnaa, jotka antavat hameelle viimeistellyn ja persoonallisen ulkonäön. Taattu katseidenvangitsija suuremmissakin bileissä, kerää naisten huomion, etkä varmasti jää ilman seuraa. Kiinnitys tapahtuu molemmilla puolilla olevilla tarranauhoilla.

6.jpg
Kokopitkä kietaistava hame. Kiinnitys tarranauhalla. Kannattaa kiinnittää huomiota tupakka-askille tarkoitettuun koteloon ja rahataskuun, joka on hameen edessä. Nämä yksityiskohdat antavat hameelle huolitellun ulkonäön. Tämä malli on hyvin hillitty, jos et halua herättää liikaa huomiota niin tämä on valintasi. Kuitenkin tällä mallilla voit viestiä olevasi kunnon bilettäjä etkä mikään turisti.

PS hameet ovat siis _ihan_ oikeasti myynnissä, hintaa ei ole montaa juroa. Jos kiinnostaa niin pistä vaikka postia [email protected]



[ 08 April 2002: Message edited by: ville ]
Avatar
#67 • • Missy Guest

Originally posted by --*LaURi*--:
Mistäs vois muuten saada hyviä hiusvärejä jotka lähtevät pois sitten kertapesulla??onko sellaisia olemassa ja tarviiko sitten hiukset valkaista sitä ennen??




On sellasia olemassa...periaatteessa. Ne ei vaan tahdo lähteä kaikilta heti ekalla pesulla, hiuslaadusta riipuen. Mut sellaset värit kun 'jeans colors', nitten väriskaalassa on jotain 10 väriä pinkistä sähkön siniseen ja valkoseen. Niitä saa:
"Hairmail" nimisestä liikkeestä joka myy Kampaamotarvikkeita

Puhelin (09) 25385800
Sähköposti [email protected]

Ole hyvä
Avatar
#68 • • Spirit Guest
ei noita hius sprayta sattuis saamaan mistään tampereelta?mil väril vai hiusmascaral saa värjättyy hius piikit esim neon väril niinku tos kuvas?
http://personal.inet.fi/bailu/djspirit/gatecrasher1.jpg

[ 10 April 2002: Message edited by: Spirit ]

[ 10 April 2002: Message edited by: Spirit ]
Avatar
#69 • • Noste Guest

Originally posted by Spirit:
ei noita hius sprayta sattuis saamaan mistään tampereelta?mil väril vai hiusmascaral saa värjättyy hius piikit esim neon väril niinku tos kuvas?
http://personal.inet.fi/bailu/djspirit/gatecrasher1.jpg

[ 10 April 2002: Message edited by: Spirit ]

[ 10 April 2002: Message edited by: Spirit ]



En tiedä tampereesta, mutta tikkurilasta oon ostanu tollasta hiusneon väriä just, mikä näkyy pimeessä, niit on eri värisiä, liikkeen nimi on parturi-kampaamo silkkihius
p.09-8720102, saattaisivat lähettää postissa kyllä kannattaa kysyä, eivät kovin kalliita.
samasta liikkeestä saa myös sokkivärejä.

btw. toi neonhiusväri toimii myös samalla eräänlaisena "vahana" eli mulla on välillä ollu vahaa alla ja sit tota päällä ni on kyllä sellanen "korppu" et ei paljoo tuuli sotke, kyllä pysyy...

[ 11 April 2002: Message edited by: Noste ]
Avatar
#70 • • Ezzy Guest

Originally posted by Spirit:
ei noita hius sprayta sattuis saamaan mistään tampereelta?mil väril vai hiusmascaral saa värjättyy hius piikit esim neon väril niinku tos kuvas?
http://personal.inet.fi/bailu/djspirit/gatecrasher1.jpg

[ 10 April 2002: Message edited by: Spirit ]

[ 10 April 2002: Message edited by: Spirit ]



hyvin varustetut parturikampaamot eli yleensä ne nuorekkaammat ja tossa kuvassa saattaa olla UV tjsp geeliäkin. tai sit vaan sprayta
Avatar
#71 • • pulssi Guest
Kesyhän tekee just niin makeita biletyskuteita kun haluaa. Emppuun vaan yhteyttä ja tilaamaan... www.kesydesign.com (tosin viel vanhat sivut, uudet tulossa...)
Avatar
#72 • • Spirit Guest
mistäköhän tampereelta löytys neon keltasta sekä sähkön/hohtavaa sinistä kangasta?
Avatar
#73 • • ville Guest
Nyt lähtee tuhkatkin pesästä Myyn vuosien saatossa kerätyn reivaajan setin, joka sisältää kaiken tarvittavan reivaajaan meikkaamiseen. Näiden välineiden kanssa et taatusti jää huomaamatta.

Ei kuvia tällä kertaa, sillä kamera on huollossa :/

UV:ssa hohtavia kasvo/ihomaaleja, maalataan pensselillä tai sormin. Sopii myös hiuspiikkien korostamiseen. Kaikki purkit lähes täysiä, uusi purkki 4 juroa kappale.
- keltainen
- vihreä
- punainen
- sininen

UV:ssa hohtavia hiusgeelivärejä. Saa värjättyä koko pään tai vaikka piikit, yksi purkki riittää yhteen päänvärjäykseen jos hiukset ovat hieman kosteat. Toimii samalla geelinä, joten saat helposti todella heposti koko pään piikeille: http://entropy.tky.hut.fi/~vpartane/happytogether/imagepages/image6.html
Uutena taitaa olla 5 juroa kappale.
- kirkkaan punainen, täysi tuubi
- hieman tummemman punainen, täysi tuubi
- 2 oranssia tuubia puolillaan
- 2 keltaista tuubia, yhteensä vajaa yksi tuubi
- yksi täysi sininen ja yhden jämät

UV:ssa hohtavaa 'liimaa'. Saa kätevästi jonkun kuvion ihoon, pysyy mukana vaikka vähän kovemmassakin menossa.
Uutena 1 juron kappale.
- sininen, lähes täysi
- keltainen, lähes täysi

Myyn koko paketin kerralla. En lähetä näitä erikseen.

Uutena nää maksaisi yhteensä n 43 euroa. Koko paketista pitäisi saada yhteenä 20 euroa + postikulut, jos lähtee hki/espoon ulkopuolelle.
Avatar
#74 • • Anonymous Guest
vÄHÄ mennään sivust mut osaisko kukaan auttaa kun pitäis löytää uv kangas maalia???
Avatar
#76 • • Taedium Guest

Originally posted by Chris Wicked:
http://www.klubb-junkee.co.uk/index2.htm



Tässon jotain feelua. Skulaako toi linkki oikeesti, updeittaako noi servoa, vai onko toi oikeesti tyhjä toi saitti?
Avatar
#77 • • ville Guest
housut.jpg

Oletko joskus halunnut erottua porukasta tyylikkäillä housuilla? Tympiikö pitää niitä samoja tummia farkkuja, jotka aina vaan kapenevat alaspäin ja joita on jo sadoilla muilla bilettäjällä?

Todelliselle kiksuttelijalle/polkkaajalle olisi nyt tarjolla tilaisuus erottua:

Housujen koko on S, malli unisex etelä/keskieurooppalaiselle vartalolle, eli vastaa perinteisissä tuumamitoissa suunnilleen 28/32 eli leveys 28" ja pituus 31"

Omat mittani ovat 175/58 ja housut istuvat täydellisesti: perseestä kireät ja leväet lahkeet laskeutuvat täydellisesti kenkien päälle. Jos epäilet, että housut eivät mahdu, niin mittaa oma perse - se ei saisi olla leveimmästä kohdasta yli 89 cm:ä. Ostajan pitää siis täyttää missimitat

Housujen merkki on Pash. Teille jotka eivät merkkiä tunne, voisi kertoa, että Pashin housut ovat tällä hetkellä esim saksassa todella haluttua tavaraa. Täällä kotisuomessa merkki on vielä tuntematon, mutta tulevaisuudessa varmasti tämäkin asia korjautuu ...

Kun yllä sanoin, housut ovat lahkeesta levät ja perseestä kireät. Tämän lisäksi molemmissa lahkeissa on kaksi taskua, joista toinen vetoketju ja toinen tarrakiinnityksellä. Näiden houjen kanssa ei siis tarvitse pitää puhelinta/rahoja/kortteja/tupakoita normaaleissa taskuissa leventämässä persettä, vaan saat tavarasi siististi piiloon alempiin taskuihin.

Housujen todellinen väri on kirkkaan keltainen. Yllä olevassa kuvassa oli valkotasapaino hieman pyllyllään, joten kuvan keltainen on aivan liian haalea. Oikea sävy on yhtä keltainen kuin plattarin hymiöt

Kaikki kuvat löytyvät täältä: http://www.hut.fi/~vpartane/housut/

hintaa uutena ollut 85 euroa. Housut myydään sille, joka näistä eniten maksaa. Housujen kunto on _täysin_ uutta vastaava, tähän mennessä olen pitänyt niitä kolme kertaa. Ei kuitenkaan kannata tarjota mitään 5 euroa, sillä hinnalla en näistä luovu ...

Tarjouksen/kysymykset voi lähettää osoitteeseen: [email protected]

[ 06 June 2002: Message edited by: ville ]
Avatar
#79 • • tez Guest
tosta pukeutumisesta vielä....onhan sitä kiva välillä pukeutua mutta mielestäni vaatteet eivät ole se pääasia kemuissa. tärkeintä on että vaatteet ovat mukavat ja niissä on hyvä tanssia...lenkkareissa on huomattavasti mukavampi tanssia kuin 3 kiloa painavissa svearin kengissä... ja kun yleensä sinne tanssilattialle tiirailee niin ei siellä niitä pukeutujia/(näyttäytyjiä) yleensä paljoa näy.....ei pahalla!
Avatar
#80 • • ville Guest

Originally posted by tez:
lenkkareissa on huomattavasti mukavampi tanssia kuin 3 kiloa painavissa svearin kengissä...



Jos tanssityyli on pomppiva, niin swearit ovat tietysti raskaat. Toisaalta jos taas tanssii enemmän sivuttaisliikettä eikä niinkään "tappaamista" niin lenkkarit ovat huonot, sillä pohja on täysin tasainen eikä se luista yhtään.

Swearit (ja varsinkin ne suuret mallit) on tarkoitettu juuri päkijöillä tanssimiseen ja pieneen sivuttaisliikutetteluun. Tähän tassityyliin en vielä ole sopivampia kenkiä löytänyt.

Tämä siis n 2 v kokemuksella swearin kengistä ja sitä ennen monen vuoden kokemus nahka/muovi/kangaskengistä ja lenkkareista. Sanoin jo joskus aikaisemmin, että kun on kerran päässyt kunnolla kokeilemaan sweareja, niin takaisin ei halua vaihtaa

Harmi vaan että sweareja ei myydä suomessa

[ 11 June 2002: Message edited by: ville ]