V#tuttaako?!

2,024 posts, 102 pages, 676,702 views

Avatar
#1341 • • Funkatronik Guest



Mikään muu neula ei seuraa raitaa yhtä hyvin kun legendaarinen 44-7.



Mikään muu ei kyllä kuluta levyjäkään yhtä paljon...
Avatar
#1342 • • salaisinko Guest
saatana, 102e shrinkille yhdestä sessiosta. vois ryhtyä moiseksi ja kiskoa rahaa niin v*tusti
Avatar
#1343 • • Dirt Guest
v*tun opinnäytetyö.
p**keleen romahdan-pian-lattialle dj-taso.
s**tanan nikotiinihimo.
Avatar
#1344 • • Quu Guest



Mikään muu neula ei seuraa raitaa yhtä hyvin kun legendaarinen 44-7.



Mikään muu ei kyllä kuluta levyjäkään yhtä paljon...



Kaikki on suhteellista. Musta tuntuu, että noi shuret ei kahden ja puolen gramman painolla kuluta mun lättyjä ihan niin hätäseen kun tänhetkiset stantonit lähemmäs viidellä geissillä. ;)
Avatar
#1345 • • Daniel Braun Guest



Mikään muu neula ei seuraa raitaa yhtä hyvin kun legendaarinen 44-7.



Mikään muu ei kyllä kuluta levyjäkään yhtä paljon...



Kaikki on suhteellista. Musta tuntuu, että noi shuret ei kahden ja puolen gramman painolla kuluta mun lättyjä ihan niin hätäseen kun tänhetkiset stantonit lähemmäs viidellä geissillä. ;)


Jollen täysin väärässä ole, niin pelkää paino ei vaikuta sen neulan kuluttavuuteen...
Asiaan vaikuttaa kovasti myös neuran muoto jne...
Avatar
#1346 • • Hansu Guest
:mad:

On se niin ***** vaikeeta salilla ottaa laitteesta painot pois kun lopettaa siinä treenaamisen!! Eipä tarvii enää paljon muuta kuntoilua harrastaa kun poistaa laitteesta ensin 70 kg painoja ennen kuin saa laitettua siihen sen oman 10 kg painon. Saamarin bodaripellet opetelkaa lukemaan, siellä se lukee salin seinällä kymmenessä paikassa että painot pois harjoittelun päätteeksi! :angry:
Avatar
#1347 • • jarier Guest
v#tuttaa lähettää toinen mk5 takas saksaan huonon laadun takia ja olla näinollen taas soittelematta kotona pari viikkoa :mad:
Avatar
#1348 • • Funkatronik Guest
Rahat ovat loppu ja lainasin äidiltä rahaa mutta annoin vahingossa väärän tilinumeron. Vettä ja leipää viikon ajan, kiitos.
Avatar
#1349 • • Mikko Guest

v#tuttaa lähettää toinen mk5 takas saksaan huonon laadun takia ja olla näinollen taas soittelematta kotona pari viikkoa :mad:



off topic, mut mikäs oli teknareissa vikana? itellä lähti kans 2 kpl mk5 takas
kun ei levylautaset menneet mitenkään päin oikein paikoilleen...
Avatar
#1350 • • salaisinko Guest
eipä tässä, kyllä meikää v#tuttaa erittäin usein nähtävästi kun sattuu ja tapahtuu. tällä kertaa oikean jalan etuvarvas ja osa jalkapöydästä päreinä ja
kohta vois sujahtaa melkein kuvauksiin kun sattuu niin pirusti ja turvonnut helkkarin isoksi.
Avatar
#1351 • • jarier Guest

v#tuttaa lähettää toinen mk5 takas saksaan huonon laadun takia ja olla näinollen taas soittelematta kotona pari viikkoa :mad:



off topic, mut mikäs oli teknareissa vikana? itellä lähti kans 2 kpl mk5 takas
kun ei levylautaset menneet mitenkään päin oikein paikoilleen...



samantyyppistä vikaa eli levylautasessa oli todella reilua klappia.
Avatar
#1352 • • djkopernikus Guest
No ei vituta mutta synkkä masennuspilvi leijailee vielä pään päällä. Työpaikalla ei kiinnostanu tehdä yhtään mitään, meinasin jo pomolle sanoa että nyt häivyn. Olin niin syvällä kiinnostamattomuudessa että leuka oli rinnassa ja katse lattiassa, siis oikea kliimaxi. Työkaverit kattelivat että mitä helv... Ja ihan turha yrittää "miettiä" asioita uudelleen, nää on sellasia päiviä että aikasin nukkumaan ja huomenna kaikki alkaa taas uudelleen. On vitutuksen aihettakin: Berliinissä Charlottenburgin alueen puutarhahoito ei jää kaivamaan persettä jos jonkun auto on töiden tiellä. Meikän pirssi oli todella kiwasti hinattu pois kadulta, soitto poliisille selvitti missä kiesi on, mutta vitutuksen käyrä kierelteli siinä vaiheessa jo Mittessä. Mitäs sitten jos mulla olis ollu esim. vaimo raskaana ja olis pitäny lähtee sairaalaan? KUKAAN ei ollut ilmoittanut hinauksesta yhtään vitun mitään. Sakemannit hoitaa hommiaan näin. Noh, tiedämpä seuraavalla kerralla että jos jotain töitä tehdään että Ooppeli on kilometrin kaukana työmaasta.
Avatar
#1353 • • SamZa Guest
Kuten kopernikus mainitsi, Työt vituttaa. Tää Vtun pskafirma polttaa työntekijänsä loppuun. Itsekkin sykin kahden ihmisen työt ja lisää työtä on tulossa.. Se on sit niin vtun ihanaa et tää globalisaatio määrää nykyaikana. Pitäisi alata laittaan jo pikku hiljaa metrin halkoja sinne rattaisiin ja pysäyttää tällainen sairas kehitys. Kohtuu hyvä palkka on ainoa asia joka saa ihmisen tekemään tätä pskaa. Juuri tuli jopa palkankorotus, mutta se ei muuta sitä asiaa, että joku sietoraja tulee vastaan. Ikävää nyt vaan on se, että firma jonka alihankkijana/kumppanina työpaikkani toimii lisää voluumiaan ja väkeään, toisin kun taas työnantajani typistää ja siirtää lisää pskaa omiensa niskaan. Kestävää kehitystä? *reps* Pinnan alla kytee jo.. Porukan mitta alkaa olla täynnä!! Kiitos ja kumarrus pörssipelleille ja yritysjohtajille. Sille krakalle löytyy muutakin käyttöä, kun riiputtaa sitä statuksen merkkinä kaulalla! ;) :mad: :angry:
Avatar
#1354 • • Remotion Guest
Yksin töissä, kaikki muut IT-osaston ihmiset on kipeänä... voitttevaa kuvitella... tosin ei vielä ketuta, mutta voi olla että iltapäivällä jo hyvinkinvahvasti.
Avatar
#1355 • • kukaan Guest
Vituttaa kyllä, kiitos kysymästä! Juuri kun kaikki on täydellisesti ja mieletön inspis päällä, loppuu lanka kesken! En siis ompele enää, jos jotakuta kiinnostaa! Mikä järki on valmistaa lankarullia, jotka näyttävät todella paksuilta, mutta kuitenkin niissä on vain vähän lankaa? Se itse rulla on tosi paksu (siis se muoviosa) ja sit siinä on jonku metrin verran lankaa kuitenkin niin, että amatöörin langanostajan mielestä siinä näyttäisi olevan kilometrin verran lankaa!

Kiitos ja näkemiin. :mad: :crybaby: *naisten murheita*
Avatar
#1356 • • Quu Guest
Jepulis, nyt syö miestä.

Talvi yllätti jälleen autoilijan ja liukas keli suisti kanttaria päin ;)

Lähdin eilen sen lumimyrskyn aikana aamulla duuniin kesärenkain (virhe). Ajattelin, että pääsen helposti duuniin jos köröttelen abaut kävelyvauhtia ja ajelen vain pikkuteitä etten jää jalkoihin. Kun noin 200 metriä duunimatkasta oli ajettu, niin auto luisui suoralla noin 20km/h nopeudessa ajoradalta etupyörä edellä kanttariin. Mikään ei syö miestä niin paljoa kun cruisailla autolla abaut reipasta kävelynopeutta ostoskärrymodessa, eikä mitään tehtävissä.

Noh, kolahti se kuitenkin sillä tavalla, että ohjauskulmat sekä auraukset pielessä. Todennäköisesti vielä raidetanko vääntynyt. Pyörät harittaa aavistuksen verran, joten ei parane autoilla ennenkuin saan sen korjaamolle ensi viikon perjantaina :angry:. En todellakaan ole ollut näköjään ainoa tohelo viime päivinä.

Tässä jutussa kuitenkin vituttaa kolme asiaa ylitse itse damagen:

1) Mun duuni on metsässä, ja julkisilla mun duunimatkan ajallinen pituus kaksinkertaistui kerta heitolla. Todella tarvitsisin autoa.

2) Olen kuulunut niihin irvileukoihin, jotka ovat joka vuosi nauraneet autoilijoille jotka mälläilevät ensimmäisillä liukkailla. Ironiaa indeed.

3) Olen tähänastisen autoilu-urani aikana säilynyt ilman pienintäkään kolausta (ok, yksi naarmu) taikka sakkoa.

Ja säästäkää ne "mitäs läksit -postaukset", osaan tuon jälkiviisaushomman ihan itse. :)

ps. Sit kun sain vaihdettua renkaat ja ajoin vielä sitkeästi duuniin, niin parinkymmenen kilometrin matkalla oli viisi autoa ojassa. Ja nää oli niitä pikkuteitä :panic:
Avatar
#1357 • • Taedium Guest
Mäkki!

Miksi Mäkin on pakko tehdä kaikki vähä erilailla? Miksei printterille voi määritellä printterin ajurin mukaista defaultti paperikokoa, vaan se *tun koko tulee ossin puolelta? Joutuu jollain helkkarin kikkaskonsteilla tekee oman customin ja sit joka kerta printatessa valitsee sen. - Eikä sitä tietenkään voi asettaa oletukseksi. Ja jos joku printteri ei tue jotain tiettyä ossin puolelta tullutta kokoa, vaikkapa A3 kokoa, niin sen voi silti asettaa sille printterille oletuskooksi. Onkohan mäkkipuolen kaverit oikee tajunnu mikä on printterin tarkoitus ja miten ne toimii? Onkohan ne kuulleet, että on olemassa A3 kokoa isompiakin papereita?

Mikään ei syö miestä niin paljoa kun cruisailla autolla abaut reipasta kävelynopeutta ostoskärrymodessa, eikä mitään tehtävissä.

Niinpä. Itse olen heittänyt noin 40km/h vauhdissa auton katolleen... (Kaksi kolausta ollu, ja pari naarmua... Nämä kaikki silloin joskus kun kortti oli tuore.)

Tie oli täynnä pyöreitä marmorikuulan kokoisia kiviä, paikalliset sillä tiellä ajaa kumminkin sen 20km/h joten liikennemerkkiä osoittamaan taajama-alueen ulkopuolella jotain spesifistä nopeutta ei tarvittu... kai, siinä kohdassa oli kumpu jonka laella tie kääntyi ja lisäksi kortti oli ollut noin puoli vuotta. Yhtäkkiä lähti kuin jäällä olisi ollut, ratin kääntäminen ei vain tehonnut, eikä kytkimen painaminen. (Ja vähä jarrua, mikä ei varmaa ollu fiksua.) Pikkusen meni toinen eturengas jyrkän ojan yli, ja auto vain kippasi. Muks. Moottori kun on etupuolella, ja köykänen auto, niin se kippas helposti.

Se oli raivostuttavaa, kun noin kävelyvautia liukuu katollaan märällä nurmikolla ja näkee, että tulee kivi ja ei voi kun hokea päässään: "pysähdyennentotakiveäpysähdyennentotakiveäpysähdyennentotakiveäpysähdyennentotakiveä..." - Ei pysähtynyt, etulasi meni uusiks. Just sen verran painu, ku hidastetussa leffassa, että lasi meni uusiks.
Avatar
#1359 • • Bio Guest
Hitaat autoilijat!! :angry:

Välil käyn vanhempien luona ja sinne kestää ajaa n. puoli tuntia. Ja sinne ajetaan ihan perustietä, eli ei mitään motaria ja monikaistaista tietä. Niin, eiks joka v*tun kerta joku runkkari aja alinopeutta ja aiheuttaa kauheit ruuhkia taakseen. Käyttäis perkele bussia tai jotain, jos on niin perkeleen pelottavaa ajaa isommalla tiellä. Sitten kun päästään maaseudulle niin sit tulee nää maajussit traktoreineen, voi saatanan väinöt! Eikä ne edes viitti pysähtyy ja päästää sitä letkaa takaa ohi.. juntit! Argh! Köröttelee siin edes niiden ruosteläjien kanssa joku jeesuksen aikanen hattu päässä..
Avatar
#1360 • • Taedium Guest

Pakkoko ne ossipäivitykset on sillä searchilla hakee? Eiks kandeis laittaa vähä niinko downloadien ylälaitaan? Hä? Tää on ihan gei hommaa. En varmaan switchaa.

Noni! Uskoivat minua! http://www.apple.com/downloads/macosx/

Nyt saa uusimman 10.4.3 päivityksen suoraa downloadien etusivulta! ...vaan kuinka kauan?