Reiko - Funk'd Solution

4 posts, 1 page, 1,974 views

rec

Posts: 2,923

#1 • • Edited rec
rick_james.jpg
frenchcore5rtpo7.jpg
70's kokaiinifunkkia ja ranskacoree, kiitos! Kickistä en jaksaa stressaa, vaikkei se optimaalisella dynamiikalla potkikaan.
funk, hc, jotain

lisätiedot - kuuntele
mange

Posts: 1,913

#2 • • mange Terrorcraft
Aivan kuin tässä olisi jollain tapaa sekoitettu kahta biisiä tjsp.
Itse melkeinpä leikkaisin pois puoltoista minsaa alusta koska mielestäni ei mitenkään liity muuhun matskuun mitä biisissä on.
Sitten myös tuo "if you're blue daadadaa" clippi on kans vähän niin ja näin. Vähän tavallaan töksähtää kun tuo em. clippi loppuu kohdassa 4:27min jonka jälkeen lähtee toi leijaileva saundi. Diggaan kylläkin tuosta clipistä mutta ei ehkä sovellu tuohon muuhun leijailevaan saundiin.
Leijailusaundi on jees. Sitä kannattaa käyttää ja kehittää sille toimiva tausta tai mahdollisesti oivaltaa jonkin vielä toimivampi pääjekku.
rec

Posts: 2,923

#3 • • rec

mange, -clip-



Teemaillaan, maalaillen. Vaihdetaan kanavaa jos Yle ei tarjoo ykköseltä mitään kivaa. Jos TV2 ei tarjoo mitään mukaansatempaavaa, nii laitetaan Maikkarille. Intro - Midtro - Outro -periaattella rakennutte ranskisraita. Ja mielestäni tässä ei vaihdu teemat ihan niin "seinään" kuten useimmissa kyseisen tyylin raidoissa.
Tehty tyylillä tai genrellä, oli mikä hyvänsä mutta musa on musaa jota voi vatvoo ja spekuloida et meniks tää nyt rajanaapurin taskuun vai laskuun.

Kiitoksia kommentoinnista ja lisää saa toki laittaa. :)
Damien

Posts: 2,882

#4 • • Damien [tr3ox]
On hyvä.

Mange on siinä mielessä oikeessa, et se meni sekaisin noista sun teemoista, pää kun automaattisesti tarttuu voksuihin ja tässä tapauksessa sampleihin, vähän niinku poprockissa laulun sanoihin eikä taustoihin. Sun neljä teemaa tässä menee sekaisin ku siinä on se eka breikki 1:10 jälkeen, siis pelkkää kiksii ja perccuu. Se vaihto vois toimia paremmin ku tekisin switchit, alun minuutti sämplen kanssa siirretään tohon kohtaan ja alotat härskisti sillä raivoraidalla 1:10 -> tai teet vaihtoehtosesti uuden biitti alun, jos se on susta liian rankka tohon. Mut sillee noi samplet nivoutuis yhteen ja kokonaisuus skulais paremmin, tai siis se koukku (mikä on sulla breiksi ja kiksi, mut kuuntelijan päässä noi sämplet). Toimii tälleenkin, ois soljuvampi tollee. Hyvä jere, ei ihan täyttä paskaa mutta melkein ;) - eli taakii Shittii!