Syntse - It was free!

6 posts, 1 page, 2,031 views

Syntse

Posts: 1,652

#1 • • Edited Syntse Hardstyle/Freeform DJ
Elikkäs uusien laitteiden oston yhteydessä tuli saatua pari lahjakorttia mp3 kauppaan ja tuli sitten katsottua korvaan miellyttäviä biisei ja joitakin pakko ostoja ja näistä sitten tämä setti ja siitä myös nimi.

Tämmöinenpä tällä kertaa hieman pudotettu bpm:ää aikaisemmista seteistä. Ja heti alkuun voi mainita et viimeinen vaihto meni ihan käsille ja melkeen ois varmaan pitänyt poikkasta setti ennen sitä mut päätinpä et menköön koko systeemi jakoon. Pikkuisen samalla siis myös totuttelua uusiin laitteisiin. Hard Trancea pääosin mutta taitaa siellä vähän hardstyleäkin löytyä.

Alussa haetaan vauhtia ja puolessa välissä vähän rauhoitellaan jonka jälkeen taas mennään. Jospa seuraavassa setissä jotakuinkin onnistuisi sitten se viimeinenkin vaihto.

Palautetta saa antaa niin hyvää kuin huonoa. Mikä toimi mikä ei toiminut ei tässä muuten voi oikein oppia.
hard house, hard trance, jotain

tracklist:

01. Tommy Pulse - Land of the lost
02. Vinylgroover & The Red Hed - Sweet Dreams
03. Alf Bamford - Heartburn (Dark By Design Mix)
04. Dark By Design - Hate
05. Yoji Biomehanika - Monochroma (Blutonium Boy Vs DJ Neo remix)
06. Messiah Inc. - Thrill Me Please
07. Dark By Design - S.T.F.U
08. Svn-R-G vs. Bass-T Hands on Gary D - Kinetic Dimension (Gary D remix)
09. Messiah Inc. - Russian Standard

lisätiedot - kuuntele
gr

Posts: 1,116

#2 • • gr Hu-hu
Jees tulipahan tämmöstäkin pitkästä aikaa sitten kuunneltua. Ensimmäinen puoli tuntinen oli varsin klassiselta tuntuvaa mättöä, tuolta muutaman vuoden takaa mitä itsekkin pikkupikkupoikana tuli lysnailtua. Mieleen jäi lähinnä alussa ollut joku kasari-remix tuuttaus sekä toiselta puolituntiselta, josta en niin paljot lämmennyt, parasta antia oli Dark by design - S.T.F.U, ei ehkä niinkään se paras biisi, mutta hauskin *hymy* Vähän puolivillaisesti meni kuuntelu, koska samalla kirjoitin harkkatyötä pirunmoisella kiireelllä niin sellaisia kunnon mokia ei pahemmin tarttunut (tuo mainitsemasi vikavaihto EI särähtänyt edes korvaani niinkään). Ainoat olivat about puolen patternin länkyttely jossai puolen tunnin kohdilla (joka johtui mielestäni liian erilaisista kickeistä + ehkä mixaus kohdasta) ja hieman pienempänä "cuttien" lievä myöhästyminen, joka varmasti paranee ajan kanssa kunhan vaan jaksat treenata lisää. Kokonaisuutena tekniikka alkaa olla melkoisen hyvässä kunnossa ja setin soundimaailmakin vaihtui mukavan soljuvasti *piis*
Syntse

Posts: 1,652

#3 • • Syntse Hardstyle/Freeform DJ

gr, 12.11.2007 22:39:
palaute



Suurkiitokset palautteesta erittäin tervetullutta. Totta juu tuo länkyttelykohta jos oikein osaan arvata niin mixauskohta meni vähän väärin ja poistuva biisi lähti alta ennenaikojaan pitää oppia tuntemaan biisinsä vielä paremmin. Cutit vaatii vielä treeniä kyllä *blush* . Hyvä jos ei liian pahasti se viimeinen vaihto särähtänyt itselle se särähtää pahasti siinäkin tuo mixauskohta mielestäni meni hyvin pahasti pieleen.
reinoh

Posts: 818

#4 • • reinoh
Kuunnellaahan tämmönenki setti välillä niin pysyy mieli valppaana :D

Elikkäs itseasiassa eka biisi kuulosti jo yllättävän hyvältä vaikka niin tekno henkeen ja vereen oma musamaku onkin. Toi reversoitu joku ääni kuulostaa kivalle ja thank god ei oo jottain paskaa melodia hömpötystä mihi yleensä pakotetussa trancen kuuntelussa joutuu alistumaan. Biisit vaihtuu sujuvasti ja ei eroo liian pahasti toisistaan. Joku hauska vanha tuutti siel tosiaan oli josta gr:kin mainitsi *jiihaa*. Lopus oli joku biisi mistä tuli mieleen joku suomalainen humppa biisi... Loppu pää muutenki veti vähä överiks ja ol pakko kelata pikkuse.

Kikkailu puoli ei osunu ihan aina nappiin ajoitukseltaan, mutta hyvin kasassa pysyvä kokonaisuus. Jossain kuulosti et ois ollu slipknotin sanotuksia... slipparit oli ykkös bändi (heti sepulturan jälkeen) joskus aikoina ylä-aste ja bändipaidat *blush*
Syntse

Posts: 1,652

#5 • • Syntse Hardstyle/Freeform DJ

reinoh, 13.11.2007 21:17:
Kuunnellaahan tämmönenki setti välillä niin pysyy mieli valppaana :D



Kiitokset kiitokset palautteesta treenaamista on varsinkin siellä kikkailupuolella, kiva että joistain biiseistä löytyi myös elementtejä jotka kuullostivat kivalle niin jaksaa paremmin kuunnella. Ainakin tietää mihin pitää nyt varsinkin kiinnittää huomiota sekä harjoitella enemmän.
Syntse

Posts: 1,652

#6 • • Syntse Hardstyle/Freeform DJ
Tracklistinkin sain naputeltua jos vaikka pari kuuntelijaa lisää antaisi palautteensa vaikka onhan tuota palautetta ihan kivasti tullutkin ja hyvää sellaista niin aina lisää tarvitaan.