OlliS :: Inspired Perspective [house-tech-prog]

17 posts, 1 page, 7,130 views

OlliS

Posts: 3,999

#1 • • OlliS Further
Inspiraation tuloksena syntynyt hieman laajemman perspektiivin miksaus techhousea, housea, progea ja teknoa..

bpm 126-133

Pientä osviittaa jo tulevia Sipoo-kekkereitä silmällä pitäen ;)
elektro, house, progressive, tekno, tribal

tracklist:
00 Biosphere : As The Sun Kissed The Horizon [origo sound]
01 Mike Monday : Bhalobashi (original mix) [simple]
02 Booka Shade : Darko (Booka´s funk da funk mix) [get physical music]
03 Boosta : Jump In A Black Silk Flow [ocean dark]
04 Lewie Day : Striptease
sale

Posts: 1,235

#2 • • sale
Miksaus talteen ja huomenna kuunteluun *hymy*
genki

Posts: 872

#4 • • genki
pro-meininki!

--
crop circles in the carpet

blastic

Posts: 930

#6 • • blastic ballistic ballstick
Ensimmäinen vartti oli aika kuivaa kakkaa. Ei napannut juurikaan. 15-45 min olikin sitten Ollille ominaisempaa soundia ja melkoisen messevää. Toimi hyvin taustamusana töissä. Loppusetti olisi ainakin paikoitellen toiminut bileissä paremmin kuin istuskelukuuntelussa, vaikka missään vaiheessa ei erityisen hyvin säväyttänyt viimeisen puolen tunnin soundi. Kohtuullisen mukavaa paukutusta kuitenkin.

Ei nyt ihan Ollin parasta tarjontaa ollut tällä kertaa, mutta puolenvälin ralleista peukut pystyyn *piis*
OlliS

Posts: 3,999

#7 • • OlliS Further

blastic, 11.12.2006 15:28:
Ensimmäinen vartti oli aika kuivaa kakkaa. Ei napannut juurikaan. 15-45 min olikin sitten Ollille ominaisempaa soundia ja melkoisen messevää.


Dry shit :D joo alku snadisti minimalistisempaa, ite vaan ihastuin tohon ekaan biisin ihan kybällä tässä hiljattain :)

toi puolen tunnin pätkä on omaakin lempisaundia ja lopussa lähti yks vaihde isommalle, hauskaa soitella vähän tiukempaakin saundia.

Kandee ottaa tää kokonaisuutena eikä pätkissä ;)
blastic

Posts: 930

#8 • • blastic ballistic ballstick

OlliS, 11.12.2006 15:45:
Dry shit :D joo alku snadisti minimalistisempaa,



Niin no... niin, en mä sille oikein maukkaanpaakan termiä keksinyt *nauru*. Ei vaan napannut yhtään.
Toisaalta tässähän oli selkeästi samanlainen ilmiö kuin perinteisesti meikäläisten Pacifique-reissuilla. Alkuillasta matkan aikana kuunnellaan jotain shittiä, jotta loppuillan musiikki kuulostaisi varmasti paremmalta *vink*. Vähän samaan tapaan tässä heräsi vartin jälkeen semmoiseen "hei, täähän on groovee"-fiilikseen. *joo*


toi puolen tunnin pätkä on omaakin lempisaundia ja lopussa lähti yks vaihde isommalle, hauskaa soitella vähän tiukempaakin saundia.

Kandee ottaa tää kokonaisuutena eikä pätkissä ;)



Juu, kyllä tiukempikin biitti on hyvä juttu. Ja kuten sanoin, työpöydän ääressä se vaan ei päässyt näyttämään kynsiään ihan täysillä. Ja tyylinvaihdoskin onnistui tossa ihan sujuvasti.
thomas

Posts: 5,618

#9 • • thomas
niinkuin jo edellisissäkin palautteissa mainittu, alku ei napannut suuremmin, toisaalta eka biisi toimi - mut pari biisiä sen jälkeen ei ottanut tuulta purjeiden alle sitten mitenkään. 20min kohdalla oli
jo varsin maistuva rallatus kuten myös siitä n. 30min eteenpäin. sit tuli pari täysin käsittämätöntä
biisiä ja loppuun tekit. vika biisi toimii :) vaihdoissa, äänenlaadussa tai muussakaan teknisessä ei oo taaskaan mitään valittamista. näille sun miksauksille vaan koht tulee inflaatio kun joka viikko on uus miksaus joko radiossa / netissä / nettiradiossa. kerran parissa kuussa vois olla ihan hyvä käytäntö, mut tää onkin vaan mun mielipide - kovalevy vaan pursuaa ollis:aa liitoksistaan.

ps. pituus vois olla cd:n verran et jos tykkää niin sais automusaks :P
m1kk3

Posts: 5,560

#11 • • m1kk3 no-life

thomas, 11.12.2006 19:01:
näille sun miksauksille vaan koht tulee inflaatio kun joka viikko on uus miksaus joko radiossa / netissä / nettiradiossa. kerran parissa kuussa vois olla ihan hyvä käytäntö


pakko olla eri mieltä ;) niin kauan kun nää on näin helvetin laadukkaita miksauksia niin mitään inflaatiota ei tule. Päin vastoin, ainakin ite kuuntelen noita Ollin miksauksia enemmän kun mielelläni. Eri asia olis jos noi ei olis niin laadukkaita kun ne nyt on. Ja niin jumalattoman hyvää saundia ja hienoja uusia raitoja ja vanhempiakin. Musta on vaan hyvä että noita tulee koko ajan. Pysyy ainakin meikän mielenkiinto yllä koko ajan ;) Siinä vaiheessa kun noi setit alkaa olemaan sitä saman toistoa ja samojen biisien ees taas veivausta ni sit voi alkaa hellittään tahtia, mut ei sitä ennen ;)

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti

genki

Posts: 872

#12 • • genki
erittäin laadukas miksaus kyllä, tekniikasta ei tietenkään mitään naristavaa, jopa hieman puuduttavan täydellistä paikoin. :] eli kaipaus itsellä olisi rehvakkaampiin vaihtoihinkin mutta se on varmaan tämän tyylisuunnan perusvireen vastaista, eli aika useinhan täntyyppiseen soundiin sopii just pitkät ja hartaat vaihdot.

ekat puoli tuntia oli mulle erittäinkin toimivaa matskua, varsinkin eka biisi kolisi huolella. puolentunnin kohdalla oleva pianobiisi herätti mut sellasesta mukavasta drivestä vähän maallisempiin tunnelmiin, hyvä tai huono en tiedä. sit lähdettiinkin seuraavalle vaihteelle, juuri oikealla hetkellä jos multa kysytään. useissa biiseissä on omaan makuun vähän turhan 'kepeitä' melodioita mut makukysymys.. hienosti 'liukuu' kokonaisuus eteenpäin ja vika biisihän nyt on taas sit niin himmeetä taivaanmaalailua että hohoi! :D

mukava kokemus, kiitos tohtorille.

--
crop circles in the carpet

Jinx

Posts: 2,615

#13 • • Jinx Superfeminine
Tassa on juuri se hyva etta tama on tehty laajalla perspektiivilla kuitenkaan olematta liian laidasta laitaan meninkia. Eli hyvat ainekset ja hyva setti! *iloinen*

--
Pyllykkä

sale

Posts: 1,235

#14 • • sale
Ei ollut ihan saundillisesti sitä mitä odotin mutta kyllä sieltä hyviäkin biisejä toki löytyi erikoismaininnan niistä etenkin ansaitsee tämä raita - Future Funk Squad : Towards The Sun (Hybrid remix)
Pitää hankkia myös itelleni kyseinen biisi*pepsodent* Tekniikassa ei taaskaan valittamista niinkuin olikin jo aikaisemminkin yllä todettu.. Mun mielestä näitä miksauksia ei tule liian usein on vain hienoa että joku jaksaa niitä väsätä ja varsinkin kun niiden sisältö on useimmiten mitä loistavinta :)
Neko

Posts: 943

#15 • • Neko No äläpä kerro enempää
Aivan loistava. Pitkästä aikaa ei ollut tasapaksua (mitä viime aikoina proge vaan on ollut), eka biisi mahtava, sitten muutama vaisumpi, jonka jälkeen taas mentiin siten että pakkoliikkeet jaloissa täysin hallitsemattomia *jiihaa*
Gateway

Posts: 1,391

#16 • • Gateway Club Therapy
Ite en ainakaan laita hanttiin että hyviä settejä ja hyvää musaa tulee paljon, varsinkin kun tuo tiistain tanssi-ilta on niin harvoin mahdollista edes kuunnella. Tästä jäi parhaiten mieleen hyvä avausbiisi jonka jälkeiset pari biisiä laski kyllä munkin mielestä odotuksia ja meininkiä alemmas, onneksi kuitenkin jaksoi kuunnella eteenpäin sillä tämän jälkeen setti olikin silkkaa rautaa. Lopetusbiisi tosin ei mulle toiminut, varsinkaan tuommoisen teknoilun jälkeen. Vaihdot oli täydellisiä, niistä ei mitään pahaa sanottavaa. Ei muuta kuin jatkahan Olli settien tekemistä, täällä odotellaan mielenkiinnolla jo seuraavaa :)
pirpeli

Posts: 5,533

#17 • • pirpeli
Ai pärskule! Kovasti tykkäsin, varsinkin loppupuolen menosta. Kotityöt hoituu kun vettä vaan, samalla vähä pehvaa veivaten*tanssittel* Tekniikka sulla on hallussa, samoin setin rakennus. Kohta Sipoo soundi kuunteluun :)

--
Autumn is a second spring when every leaf is a flower.
-Albert Camus-