japih - konesoittelut

4 posts, 1 page, 1,379 views

Jap

Posts: 28

#1 • • Jap
Koska edellinen setti oli niin susi monelta osaa, laitetaan jotain parempaa kuunneltavaa. Kyseessä TTY fuksien iloksi soitettua kesämusaa Spinnin ulkosoitteluissa.
Sisältää trancea laidasta laitaan. Setti on suoraan jatkoa edellisen heebon settiin joten alkaa vähän töksähtäen. Ja mainittavaa vielä mukana oleva vieras miksaus Elysionilta [kun WC kutsui :D]

Ja kommentit ja mieliiteet toivottavia :)
trance

tracklist:


lisätiedot - kuuntele
elysion

Posts: 1,036

#2 • • elysion `laaserkiiski, järviemme teknokampela!`
Tällä kertaa vähän paremmalla äänenlaadulla :), tosin vähän hiljasella. Hyvää settiä oli kyllä. Toimi paikanpäällä mainiosti! Meinas kyllä lusikallinen lurahtaa housuun, kun noin parinkymmenen sekunnin varotusajalla jouduin tarttumaan puikkoihin :D. Noh, mutta onneks en onnistunu sutimaan sun settiä :). Setin viime kuuntelusta on jo hetki, mutta muistaakseni siinä ei kyllä ollut suurempia mokia tms. Joissain vaihdoissa tais toinen kanava tipahtaa aika nopeesti ja parit vingahduksetkin tais nauhalle päätyä. Sellasta se on, kun soittaa kiksuu *hih*.

Aika kutkuttavia kiskuhelmiä tässä setissä kyllä on. Marco V:n viisusta tykään tosin aika paljon nopeutettuna :P. Tais toi soittojärjestys tosin olla vähän satunnaisesti valittu, kun toi setti vähän tuntuu rönsyilevän kevyemmästä rankempaan ja takas. Toikin haittaa lähinnä vaan ihan muutamassa vaihdossa. Vikasta biisistä tulee mieleen laternan bileet, jossa onnistuin aika tyylikkäästi raiskaamaan ton :D.

Kaikenkaikkiaan maittavaa settiä ainakin mun makuun. Nyt vaan sitten seuraavassa setissä haet sitä biittiä ihan loppuun asti ja katot ton soittojärjestyksen kuntoon. Toivottavasti viel kerkeet setin pyöräyttää ennen lähtöäs.
joun

Posts: 425

#3 • • Edited joun People want to be needed
Hieno setti mun mielest *hymy* Vähä laukkas tos alus, mut seki korjattiin äkkii. Hyvii biisei varsinki, ja siks tracklisti ois kiva(?). Ja sit mikä se eka biisi oli, mikä ei sit ollu sun miksaama?

lisäys: Löyty, Antix - Hiding Place *jiihaa*

--
Im happy only when Im busy

Jap

Posts: 28

#4 • • Edited Jap
hola, koska olen espanjassa tässä seuraavan vuoden, jää soittolista aika vajavaiseksi koska kaikkien nimiä ei muista niin tarkkaan.. mutta tässä kuuntelumuistin perusteella melkein täydellinen sellainen..

chicane - saltwater
three drives- greece 2000
marco v - simulated
super 8 & tab - first aid
robert gitelman - children of the sun
sundawner - krystal dreams (cosmicman remix)
4 strings - turn it around
Agualon - sukellus
ei pysty muistaan :D (se koku uus l'esperanza remix mikä ny si olikaan)
energy 52- cafe del mar (remix)
alphazone - sunrise

olkaapa hyvät :D