JussiS - Trancemix 10

36 posts, 2 pages, 11,825 views

Jussi Soro

Posts: 6,385

#1 • • Edited Jussi Soro choon!
Trancemix-sarjan kymmenes, ja varmaankin viimeinen osa.

Tällä kertaa aloitellaan kivoissa kesäisen progehtavissa tunnelmissa, ja siirrytään hitaasti mutta varmasti kohti muutamaa kesäillan viimeistä hehkutustrancea :)

Mukana uutta ja ei niin uutta matskua, sekä muutama klassikko. Toivottavasti maistuu.

Palautetta on aina kiva saada :)

tracklist:
1. Sarah McLachlan - Fear (Hybrid remix)
2. Deep Dish - Say Hello (Dylan Rhymes remix)
3. Aava - Sid
4. Purple Haze - Adrenaline
5. Art of Trance - Mongoose (Tektronik remix)
6. ML - Calm Waters
7. Firewall - Sincere (Smith & Pledger remix)
8. Deepwide - Canyon
9. Scott Bond & Solarstone - 3rd Earth
10. Marco V - More then a Life Away
11. Jussi Soro - Backlash
12. Ernesto & Bastian - Dark Side of the Moon (Dogzilla remix)

lisätiedot - kuuntele - cue-file

breaks, progressive, trance
jeesboks

Posts: 4,064

#2 • • jeesboks p u p u
Tykkäsin kovasti. *joo* Oli pakko ottaa pari tanssahtelu askelta kun kuunteli. *hihu* Tulee varmasti soimaan vielä monen monta kertaa...


*sydän* ML - Calm Waters *sydän*

--
sen pienen hetken kaikki on täydellistä... *sydän*

Wert

Posts: 3,386

#3 • • Wert Varapalkkaliukuja
kaks ekaa biisiä joutu menee kelaten läpi, ei napannu.
adrenaline oli setin parhaita biisejä, muut jotka lämmittivät.. ML, Jussin oma uus ja dark side of the moon. Marco V:stä ois ollu mielestäni parempiaki versioita *vink*
Mixi muuten ihan perus jussia, hyvää vaihtamista, ei moittimista.


8-/10

*piis*
Gateway

Posts: 1,391

#4 • • Gateway Club Therapy
Loistava kokonaisuus, progressiota juuri niin kuin pitääkin. Miksaaminen erittäin tarkkaa, ei mitään moitittavaa sillä puolen - välistä todella pitkiä vaihtojakin, mutta nekin tuntuivat passaavan hyvin. Selvästi oli mietitty raitojen sopimista toisiinsa, tästähän vois moni ottaa mallia - itseni mukaanlukien. Saapas nähdä milloin tätä herraa pääsisi kuulemaan Pohjoisessa Suomessa :)
Jussi Soro

Posts: 6,385

#5 • • Jussi Soro choon!

GateWay, 18.7.2005 20:02:
välistä todella pitkiä vaihtojakin, mutta nekin tuntuivat passaavan hyvin. Selvästi oli mietitty raitojen sopimista toisiinsa, tästähän vois moni ottaa mallia - itseni mukaanlukien. Saapas nähdä milloin tätä herraa pääsisi kuulemaan Pohjoisessa Suomessa :)


Joo vähän tuli vetästyä fiilispohjalta noi vaihdot, osa menee ehkä vähän turhan tiukastikin toistensa päälle. Raitoja ei sinänsä oo kauheesti mietitty, hyvin pitkälti samaa settiä mitä soitin viime perjantaina Defencessä. Oli kiva keikka, ja siitä se fiilis sit lähti ;)

Ja Ouluun tullaan heti kun joku kutsuu ;)
akir0

Posts: 2,554

#6 • • akir0 idleRPG champion 2009
3-4 kertaa kuunneltu ja tässä kommentit.

Joo, mainiota tavaraahan se kuten odotettavissa olikin. Alkupuoli kuulosti melko tuoreelta ja sai aidosti hymyn huulille.

Alkupuoli naposteli selkeästi enemmän, mut varmaan ihan päivästä riippuu, että kumpi sattuu toimimaan. Teknisesti ei niin mitään nillitettävää kyllä löytynyt, vaihdot putoilee paikoilleen juuri sopivasti ja progressiotakin löytyy.

Menee kyllä pysyvään kuunteluun Jussin vanhojen settien seuraksi. Ja edelleen se nro 5 on ihan kurko!
OCS

Posts: 1,828

#7 • • OCS
Niin paljon hyviä biisejä ettei tästä voi kun pitää. Tekniikasta ei ole mitään pahaa sanottavaa.

TJEU: Aava : SID, Purple Haze : Adrenaline ja klassikoista Sarah McLachlan - Fear (Hybrid remix) <3

Lyhyesti ja ytimekkäästi :)
villelope

Posts: 2,846

#8 • • villelope Lope of Lope & Kantola
Alun progebreiksuttelut uppos myös meikäläiseen. Say Hellon remiksin on sitä mitä siitä biisistä on kaivannutkin.

Pasin SIDiä on tullut soitellua kotona urakalla ja biisi päätyi myös mun saunaprogemiksaukselle. Adrenaline toimi nyt ekaa kertaa meikäläiselle, biisissä on hyvä draivi.

Tektronikin remiksi Mongoosesta on kyllä parhaita veisuja tän vuoden puolella. Sanoin ei pysty kuvaamaan sitä fiilistä mitä toi biisi toi mulle ensimmäisellä kuulemiskerralla aikoinaan.

Seuraavaksi setin pakolliset leinoset. Smile Vaihto on hemmetin hyvä ja taitaapa sävelkorkeudetkin olla about kohdillaan. Loistava meno päällä.

Olien ja Markin remiksi Sincerestä ei valitettavasti pääse mitenkään loistavan originaalin tasolle. Remiksi ei vaan tuo mitään uutta tuohon biisiin.

Deepwiden Canyon on mun makuun kyllä mukava trancettelu. 3rd eathia oli mukava kuulla pitkästä aikaa, ja biisi sopi erinomaisesti tuohon väliin.

More Than Life Awayn alku kuulostaa aivan liian löysältä tuohon väliin, mutta loppubiisi kiristääkin tahtia ja roimasti. Marco V:n paukkeiden myötä päästäänkin tän setin viimeiseen piikkiin, jossa pärähtää turun trancejumalan oma tuotos.

Mikäli tää on Jussi alusta loppuun sun omaa tuotantoa, niin nostan kyllä hattua. Toivotetaan biisille parasta, edellytykset menestykseen on.

Lopun ernestotjabastianit ei oikein enää kolise mulle - Ulvilan virkaveli saa hoitaa jatkossakin ton tyylin soittamisen.


Hyvä setti, parhaita kuulemiani kiksutteluja hetkeen.

Emmä ala mitään numeroita antamaan. Hyvin sulla on homma hallussa joka tapauksessa.
mayah

Posts: 11,313

#9 • • mayah Hermostuksesta vapiseva skenekingi
Aluks täytyy taputtaa itseään olkapäälle oman henkilökohtaisen päiväni kulttuuriteosta. Tajusin nimittäin, että voihan täällä töissä kuunnella näitä settejäkin radion sijaan *joo*

Alku oli waaayyyy too proge for me. Mut et, kyllähän sä tiiät sen vanhan sananlaskun "Maija ja laadukas musiikki ei viihdy samoissa kemuissa", eli mä oon vaan ihan liian ihqu-kiksu-plur-jeejee tällaseen.

Tossa jossain 30 minsan kohdalla alko sit tulee sellasta, mistä tykkäilin (ja se ei tietty tarkota sitä, että huono musiikki alko...) ja 40 minsan kohdalla maistu todellakin *plur* Kivakivakiva! Oli pakko kääntää lisää ääntä :)

Mut ei mulla sit muuta ku *plur* *plur* ja *plur* ja eiks ollu rakentavin palaute EVER??


*nauru*

--
Being happy is what I do best ^_^

Jussi Soro

Posts: 6,385

#10 • • Jussi Soro choon!

mayah, 20.7.2005 10:12:
Aluks täytyy taputtaa itseään olkapäälle oman henkilökohtaisen päiväni kulttuuriteosta. Tajusin nimittäin, että voihan täällä töissä kuunnella näitä settejäkin radion sijaan *joo*



*piis*

Alku oli waaayyyy too proge for me. Mut et, kyllähän sä tiiät sen vanhan sananlaskun "Maija ja laadukas musiikki ei viihdy samoissa kemuissa", eli mä oon vaan ihan liian ihqu-kiksu-plur-jeejee tällaseen.



Ilmeisesti, koska ei tää kyl kauheen progee oo, vaikka vähän perkussiivista meininkiä alussa onkin.

Tossa jossain 30 minsan kohdalla alko sit tulee sellasta, mistä tykkäilin (ja se ei tietty tarkota sitä, että huono musiikki alko...) ja 40 minsan kohdalla maistu todellakin *plur* Kivakivakiva! Oli pakko kääntää lisää ääntä :)



Hyvä että jollekin maistuu tuo miksauksen loppupääkin :) Poijjaat (no jotkut) tuolla toisella foorumilla ei oo oikein tykänny lopun supersahamenosta, mutta onhan se munkin mielestä oikein kivan kuulosta, toi rehellinen menotrance :)

Mut ei mulla sit muuta ku *plur* *plur* ja *plur* ja eiks ollu rakentavin palaute EVER??



Paras ikuna :)
josh

Posts: 733

#11 • • Edited josh
Helmi setti! Paljon loistobiisejä jotka itelläkin soitossa..

Mm. Adrenaline, Mongoose ja Calm Waters sekä ei enää niin uudet 3rd Earth ja Dark Side Of The Moon (Original kyllä parempi).

Say Hello ja Fear myöskin hyviä mixejä hyvistä biiseistä.
Toista ääripäätä edustavat Sid ja Canyon jotka eivät mua sytytä oikeen millään tavalla. :(

Marco V:ltä ok rummutusbiisi jälleen. Jää kuitenkin kaauas esim. Goddista. ;)

Backlash on ihan menevää trancea mutta mun mielestä jotai tästä biisistä puuttuu.. *ding*
[pieni]Tehokas filtterien käyttökin varmaan toisi lisäpotkua?[/pieni]


Tekniikassa ei virheitä. Vaihdot ovat aikaisia ja todella pehmeitä = hyviä (ainakin omaan makuun). :) Myös harmoonisesti ok.

Mixin keskivaiheilla olis voinut olla vähän räväkämpää meininkiä. Nuo 5-9 biisit ovat aika rauhallisia kuitenkin..

Anyway paljon paljon parempi setti kuin trancemix 9! Arvosanaks vois sitten heittää 9 *hih*
Orion

Posts: 1,266

#12 • • Orion
Tässä taitaa olla trancea aika moneen makuun kun mielipiteet vaihtelevat näinkin jyrkästi. Itse lukeudun niihin, joihin tää loppupuolen energy-hallitrance ei ihan putoa. Miksauksen toimivin osuus sitävastoin on ehdottomasti puolivälissä, hyviä biisejä.
Fear tuli kelattua samantien, se tuli luukutettua puhki Hybridin taannoisen Labyrinth-vierailun jälkeen - nehän tais lopettaa settinsä tolla biisillä. Hyvä biisi kyllä, omalla kohdalla meni kuitenkin jo :)
Kiva nouseva rakenne ja teknisesti puhdas - hyvä promo- ja tyylinäyte äijältä :)
Illustrator

Posts: 3,171

#13 • • Illustrator
Aikas perusmeininkiä. Alun progempi saundi ei oikeen jaksanu napata. Puolvälin peruskiksut taas toimi parhaiten. Scott Bond & Solarstone - 3rd Earth oli myös pakko kelailla ohi. Backlash antoi taas toivoa paremmasta *joo*, mutta vikan biisin järkyttävät vokaalit palauttivat kuitenkin fiiliksen takaisin alun tasolle.*iihhih*
Miksailu oli siistiä, niin kuin seteissäsi yleensäkkin.
mange

Posts: 1,913

#14 • • mange Terrorcraft
Eka biisi nostatti vähän karvoi ylös. Mimmillä on hieman liian kimee ääni korvilleni. Setti muuten rakentuu oikein mukavasti ja tekniikka on hyvää. 3rd Earthinkin sait ujutettuu sopivasti mukaan. Suurin osa biiseistä toimii muutenkin oikein kivasti että kyllähän tätä tullaan kuuntelemaan useasti alun ekoja minuutteja lukuunottamatta. *vink*
Jussi Soro

Posts: 6,385

#15 • • Jussi Soro choon!
cue-file lisätty ekaan postaukseen, jos joku haluaa polttaa tän levylle :)
efo

Posts: 1,908

#16 • • efo Laserpoint
Jooh. Ihan ok perus kikkels setti. Eipä tästä kovin kummosia fiiliskiä jäänyt. Alun messevämmät breaksit oli kyl poikaa ja muut alkupään vähän hillitymmät biisit aina kolmanteen maapalloon asti jonka jälkeen tuli ihan järkyttävää sankari kuraa*eiei* Kyllä tän kerran kuunteli ja ehkä toisenkin mutta enemmän alkupäätä. Tekniikassa oli välillä havaittavissaa pientä korjailua ja kakofoniaa mut ei sen niin menoa haitannut. Trancemix 5 on edelleenki teh one*joo*

:D:D:D / 5

--
http://www.djefo.com/

The only thing neccessary for the triumph
of evil is for the good men to do nothing
-Edmund Burke

Garo

Posts: 446

#17 • • Garo #jake
Ensimmäinen biisi oli aivan loistava.. mistäköhän tuon saisi hommattua vinyylinä *kuolaa*

- Garo
Jussi Soro

Posts: 6,385

#18 • • Jussi Soro choon!

Garo, 21.7.2005 17:56:
Ensimmäinen biisi oli aivan loistava.. mistäköhän tuon saisi hommattua vinyylinä *kuolaa*

- Garo


Löytyy Sarah McLachlanin "Remixed" -albumilta, johon on koottu (lähes) kaikki Sarahin biiseistä tehdyt remiksit:

http://www.discogs.com/release/12744

Fearia ei ainakaan discogsin mukaan ole julkaistu kuin yksipuolisena promona, joten veikkaan että sitä on aika vaikea saada, tota Remixed-albumia taas löytyy varmasti jostain.
TonySt

Posts: 4,166

#19 • • TonySt mediamoguli
Toi sun oma biisi rokkaa kyl niin lujaa !! Ihan perkeleen hyvää ransee *hymy*

--
*** Wiiskulman Wanksta ***

akiapina

Posts: 2,729

#20 • • akiapina apinaki

JussiS, 21.7.2005 20:32:
Fearia ei ainakaan discogsin mukaan ole julkaistu kuin yksipuolisena promona, joten veikkaan että sitä on aika vaikea saada, tota Remixed-albumia taas löytyy varmasti jostain.



Ööh..mulla on ainakin tommonen:

http://www.discogs.com/release/99842

Eikä tuo painos käsittääkseni kauhean harvinainen ole *ding*

Kuuntelussa on, palaute myöhemmin :)