Spinni presents: Vinegrett

  From until   Age limit: 18   http://spinni.org  
1Bar, Tampere, Tampere  
breaks, chill, drum'n'bass, house

M-za, tuomasa, gr

VINEGRETT 6.10. @ 1Bar



Illat pimenevät ja syksy koittaa joten on myöskin aika jolloin Spinnin Vinegrett -klubi palaa kesätauoltaan. Tänä syksynä on jälleen aika uusien kujeiden joten illat ovat saaneet uuden sijainnin Tampereen uudesta drinkkibaarista joka kulkee nimellä 1Bar.

Tämän syksyn ensimmäisessä Vinegrettissä keskiviikkona 6.10. kuullaan rentoa syksyisen tunnelmallista housea, funkahtavaa breakbeattiä sekä loppuillasta tanssikenkiä kutkuttelevaa drum&bass:iä. Näitä genrejä selektoimassa ovat Spinnin DJ:t M-za, tuomasa ja gr. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy ja tiskillä tarjoillaan mitä maukkaimpia drinkkejä ja tarjouksessa olevia hanajuomia, (olut 3e, siideri 4e).



Mikä Vinegrett nyt siis oikein onkaan?

Musiikkikollektiivi Spinnin järjestämän Vinegrett:in tarkoituksena on tarjota kuukausittainen tapahtuma missä kuulijat pääsevät tutustumaan elektronisen musiikin eri genrejen saloihin helposti ja tietenkin ilmaiseksi.

"Vinegrett" -sana tulee vironkielestä tarkoittaen sillisalaattia ja tässä yhteydessä tällä tarkoitetaan sitä että kyseisissä illoissa tullaan soittamaan elektronista musiikkia hyvin laajalla skaalalla. Jokaisessa illassa soitetaan ainakin kolmea eri genreä joista Spinnin DJ:t valikoivat pääasiassa niitä leppoisampia biisejä rennon ilmapiirin saavuttamiseksi. Tällöin jokaisella on mahdollisuus tutustua johonkin uuteen ja ihmeelliseen tai löytää omasta suosikkigenrestään jotain mitä ei jo ennestään tiennyt. Spinni haluaa tarjota näin ollen ihmisille illan jonne on mukava tulla tapaamaan ystäviä, kuuntelemaan musiikkia ja viihtymään tarkoittamatta kuitenkaan musiikilla niitä samoja kuluneita radiohittejä ja soittolistoja.







Spinni presents:
Vinegrett

1Bar, Hämeenkatu 15, Tampere
wednesday 6. october
from 20 to 02
DJ's: M-za, tuomasa & gr
house, funky breaks and drum&bass

FREE ENTRY!



http://spinni.org/
http://www.facebook.com/pages/Spinni/40400941274
http://www.1bar.fi/tampere/
http://www.facebook.com/event.php?eid=149778658386350