Club Terraza Weekend starts here! BILEET SIIRRETTY LAUANTAILLE!

  From until  
Toriterassi, Kotka  
breaks, hard, house, psy, trance, jotain

Our Stolen Theory - live, Urmaz, Holle, Baty, Dj Street, Yediah, Dj Seaflyer, Chenny, Boggy-B, Krotti

Club Terraza Weekend starts here!

[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/Club%20Terraza/ter3.jpg/full[/IMG]

Bileet on siirretty lauantaille!

Joudumme siirtämään Club Terrazan meripäivälauantaille Kotkan kauppatorin tapahtumien päälekkäisyyksistä johtuen. Torstai on Kotkan Meripäivillä avajaispäivä, samoin kuin kansainvälisen katuteatteritapahtuman yksi pääpäivistä, joten ohjelmaa torilla riittää. Saimme vähän aikaa sitten tietää, että pienen tauon joutuisimme soittamisessa pitämään paraatin saapumisen ja avajaispuheen aikana, mutta nyt käytännössä koko ilta on täynnä eri kulttuuriohjelmaa, joten siirsimme Terrazan sitten lauantaille.

Meripäivä-Terrazan kattaus on vähintäänkin monipuolinen. Ensimmäistä kertaa Teille esiintyy Beach X, Killer Aspect ja Shifter (kuka muistaa vielä :P) - yhteyksistä tuttujen miesten uusi kokoonpano Our Stolen Theory - live. Pikkulinnut ovat laulaneet, että setti olisi puhdasta kesää Hybrid-breiksin ja chillien soundien merkeissä.

Ensimmäistä kertaa terassille saapuu myös Såint-klubin voimahahmo Dj Urmaz, joka on luvannut soittaa "kesämusaa" ja kun soittovuosia on noinkin paljon takana, niin on varmaa, että selektio on silloin kuumaa tavaraa.

KIXU ALERT! Grand Old Man Hollen keikan aikana ei ainakaan trancen nälkäiset voi olla muualla kuin terassilla, sillä luvassa on todella rullaavaa kiksua anthemeita ja klassikoita unohtamatta.

Hollen jälkeen tarjoillaan teille hyppysellinen psykedeliaa, kun kotkalaistunut klubivaikuttaja ja dj Baty tuuttaa deckeiltä tulemaan uudempaa ja myös hivenen vanhaa psy-trancea. Ja kun ilta alkaa hämärtyä, on tullut aika pistää rantashortsit kaappiin, laittaa reiviasu ylle ja päästää Spacehouse-klubin voimakaksikko Dj Street ja Yediah irti.

Tällä kertaa meillä on ilo toivottaa tervetulleeksi myös nuoremman tiskijukka ja klubbaaja-kaartin edustajat. "Spacehousen talenttiakatemiasta" Dj Chenny, Boggy-B, Dj Seaflyer ja Krotti. Junnujen seteissä liikutaan rokkaavasta electrohousesta, tekin ja todellisen kesähousen maailmaan.


Your Djs For Terraza

Our Stolen Theory - live
Dj Street vs. Yediah (FINRG Hybridize, DI FM/ Spacehouse)
Urmaz (Såint)
Holle (Finity Recordings)
Baty (Trance Connection)

Dj Krotti (Talenttiakatemia)
Dj Seaflyer (Talenttiakatemia)
Boggy-B b2b Dj Chenny (Talenttiakatemia)


Timetable:

16:00-17:00 Dj Chenny b2b Boggy-B
17:00-18:00 Dj Seaflyer
18:00-19:00 Our Stolen Theory-live
19:00-20:00 Krotti
20:00-21:00 Urmaz
21:00-22:00 Holle
22:00-23:00 Baty
23:00-24:00 Dj Street vs. Dj Yediah


Info:

Tapahtumapaikka: Toriterassi keskellä Kotkaa
Aika: Meripäivälauantai 18.7.2009
Kesto: klo 16-00
Liput: 0 euroa
Ikäraja: Sallittu
Yhteistyössä: Kotkan Toriterassi, Ohjelmapalvelu Wombat, Kopio Niini