Musa Setting 0004

  From until   Tickets 7€   Age limit: 18   www.myspace.com/…/musasetting  
Semifinal, Helsinki  
breaks, elektro, experimental, jotain

DJ Scotch Egg (JAPAN) (LIVE!), Huoratron (LIVE!), DJ Laiha Läski, DJ Müßta Kirahvi & DJ Disco Hospital

- - - - - -

Musa Setting 0004@Semifinal
20.9.2007 klo 21.00 - 02.00

- - - - - -

LIVET:
DJ SCOTCH EGG (JAPAN)
HUORATRON


LEVYT:
DJ Laiha Läski
DJ Erikoismies
DJ Disco Hospital

Liput: 7 euroa
Ennakot: http://www.tiketti.fi/event/1256

- - - - - -

Kantiksen kellarissa alkuvuoden lymyillyt elektronisen lo-fi-musiikin puolesta liputtava MUSA SETTING -klubi valtaa 20.9. Semifinalin. Luvassa on räyhäkkää pelikonsoli- ja elektrosoundia: klubin livevieraina ovat tällä kertaa japanilainen chiptune-artisti DJ SCOTCH EGG sekä Helsingin oma HUORATRON.

Ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva DJ SCOTCH EGG (aka Shigeru Ishihara) ei nimestään huolimatta pyörittele levyjä vaan tuuttaa klassisisista Nintendo Gameboy -pelikonsoleistaan hysteeristä gabberbiittiä melodioita sieltä täältä populaarikulttuurista lainaillen. Lontoolaiselle Adaadat -lafkalle levyttävän DJ SCOTCH EGGin riemukkaan runnovassa käsittelyssä kyytiä saavat niin 80-luvun tietokonepelisoundtrackit kuin Johann Sebastian Bach.

Illan kotimaisesta livepanoksesta vastaava HUORATRON on elektro-boogie-duo Them Shepherdsissä vaikuttavan Aku Raskin sooloprojekti. Energisistä livekeikoistaan tunnetun HUORATRONin esiintymiset ovat ison basson ja kirskuvan 4-bittisoundin juhlaa.

Väliaikamusiikista vastaavat DJ Laiha Läski, DJ Müßta Kirahvi & DJ Disco Hospital.

MUSA SETTING -illan jälkeen DJ SCOTCH EGG ja HUORATRON suuntaavat kohti pohjoista: 21.9. vuorossa on esiintyminen Rovaniemen Cafe Tivolissa (mukana myös DESERT PLANET ja O SAMULI A), 22.9. Oulun 45 Specialissa (mukana myös O SAMULI A).

- - - - - -

Esiintyjien www-sivut:
http://www.djscotchegg.com
http://www.myspace.com/djscotchegg
http://www.myspace.com/huoratron

- - - - - -