Holvi - Turku returns again!

  From until   Tickets 5€  
(Unknown), Turku  
acid, techno, jotain

Ghetto B-Boyz
Videovalvontaa
Ipe
Hexe
Nitro
Rujo Mutantti
Odex
Super dj Wolfi Staudinger


Turku, tuo kotiseuduiltaan paenneiden teknohomojen luvattu maa palaa jälleen...

Tanssihalli:

Nitro - Pahamaineisten happoansojen virittelijä Jyväskylästä. Lähes legendaarisia Trap, Pimiö, Forge, Metro ja Catalyst klubeja sekä yksittäistapahtumina Anchors up 2004 & 2005 järjestellyt valioluokan herrasmies tarjoilee teknoa ja jopa trancehtavia lauluja happamalla kastikkeella kuorrutettuna. Kesän 2006 Turun Mr. Taskunuotio. Hyvä hyvä.

Ghetto B-Boyz (Live set) - Porvoon lahja Turulle ja hapolle näyttää kansalle mitä ränniä pitkin se happosade kengillesi roiskuu. Lahkeet sulattavaa tavaraa.
GBB minimix: http://technopop.pp.fi/ghetto_b-boyz_live_at_stream_2006.mp3

Hexe ja kolme dekkiä (X-Rust) - Kaipaako esittelyjä? No ei kaipaa, mies joka rakastelee tuota teknologista sisarkolmikkoa tarmolla ja lähes nunnamaisella hartaudella. Jos Hannu Karpo soittaisi levyjä, hän soittaisi nimellä Hexe. Nii!
Hexe - Tech-no.6 (3 Deck Set) http://klubitus.org/forum_aihe.php?id=48423

Ipe (X-Rust) - Raumalta paennut vanha turska. Mies jonka pakki pullottaa eltaantunutta happoa ja epätanssimusiikin hiottuja timangeja. Tästä ei laulut paljoa parane.

Vaihtoehtosali:

Ipe - Ei nyt toista kertaa aleta hehkuttamaan, lue tuosta ^.

Super dj Wolfi Staudinger (Olegtron Industries/ Staudinger Audio) - Tuo Olegtron Industries elektroniikkajätin perustaja ja viihteen taustavaikuttaja soittelee dj setissänsä pilipalimusiikkia, syntikkapoppia, neuvostoiskelmää, lastenlauluja ja mahdollisesti omaa tuotantoaan.
Historia: Albumit "Spastik" vuonna 2000 ja "Beibi, tanssi kanssani", vuonna 2001 sekä Pjotr Morton kanssa tehty yhteislevy "Morto/Ormond" vuonna 2002. Yksi Kokeellisen Elektroniikan Seuran jäsenistä. http://www.mikseri.net/artists/?id=20627 http://www.koelse.org

Rujo Mutantti (Livertrance) - Savolainen laiskuri, reikäpää ja yleinen häiriö soittelee tuttuun tapaan huonoa musiikkia. (TM) (C) Tuon punasilmäisen perkeiltä haisevan retaleen setissä voit (huomaa, olet yleensä ainut kuuntelija) kuulla kappaleita bluesista gabberiin ja saksalaisten jatsien kautta vatsaa kouristelevaan bassohierontaan. Eli ei mitään järkee.

Odex - Demomusiikki aficionado ja level 73 Chipwarrior Mikkelistä. Päräyttää ilmoille funkkaavimmat chipfunkit mitä käsiinsä on saanut ja tehny. Tästä pienemmäksi on vaikea mennä. Julkaissut Odex - Back to mono omakustanteen.
Maistiainen: ftp://ftp.scenesp.org/pub/modulez/odex/level11.zip

Videovalvontaa (Live set), (Grozny / SWG) - "lofigameboyfuckyeahrock!" Sekin vielä, Game Boy soikoon: www.videovalvontaa.com myspace.com/videovalvontaa

[email protected]

Tavalliseen tapaan tarjolla pasteijoita joten kannattaa tulla ajoissa. Kahvia ja teetä tarjolla koko yöööööö'ön.