BASSO 03# Launch Party @ Studio 51

  From until   Tickets 8€   Age limit: 20   http://www.basso.fi  
Studio 51, Freda 51, Helsinki  
breaks, disco, elektro, hard, urban, house, reggae

* LONDON ELEKTRICITY Dj-Set (Hospital, UK)
* BLU MAR TEN (Renegade Hardware, UK)
* L.A.O.S Dj-Set with live vocalists (Defunked Rec, FIN)
* BONER Collective (Basso, FIN)
* DEAD BOYS MASSIVE (FIN)
* TES LA ROK LIVE (Pressing Issue, FIN)
feat. MC MERCMAN + Special Guest Mc`s

bassonetti.gif

6.10.06 Perjantaina
BASSO 03# Launch Party @ Studio 51

Tervetuloa kesän villistä lämmöstä jälleen syksyn säveliin. Sait kesän aikana varmasti paljon uusia kavereita, jotka nyt asuttavat kännysi puhelinluetteloa sekä sukupuolielintäsi. Hiellä ja vaivalla säästämäsi rahat nussittiin jo hyvässä vaiheessa keskiolutvalmistajen ja ravintoloitsijoiden toimesta. Kun ruskettunut naamasi sai ihailua kaupungilla, sai se myös yhtälailla pientä muovailua nakkikioskin jonossa aamun sarastaessa. On aika parantaa krapula ja haavat! Basso tarjoaa syksyn kuohkeimman kesädarraa lievittävän maitojuoman suuren juhlan muodossa!


Ohjelma lyhyesti:

D`n B / Breaks Stage:
* LONDON ELEKTRICITY Dj-Set (Hospital, UK)
* BLU MAR TEN (Renegade Hardware, UK)
* L.A.O.S Dj-Set with live vocalists (Defunked Rec, FIN)
* BONER Collective (Basso, FIN)


Grime Stage:
* DEAD BOYS MASSIVE (FIN)
* TES LA ROK LIVE (Pressing Issue, FIN)
feat. MC MERCMAN + Special Guest Mc`s


Artistit:

London.jpg

LONDON ELEKTRICITY Dj-Set (Hospital, UK)

London Elektricity aka Tony Colman on legendaarisen Hospital records levymerkin perustajajäsen. London Elektricity on tunnettu ainutlaatuisista drum and bass live esiintymisistään. He ovat soittaneet yli 150 keikkaa ja tavoittaneet live-seteillään yli neljännesmiljoona kuulijaa. Vuonna 2006 LE palasi dekkien ääreen ja hänen dj settinsä ovatkin keränneet suurta suosiota. LE on tehnyt dj keikkoja ympäri maailmaa ja nyt hänen ainutlaatuinen levyvalikoimansa tuodaan Suomeen kuultavaksi. LE:n ajanhermolla sykkivä ”Hospital Podcast” kerää tuhansia kuulijoita jokaisesta maailman kolkasta ja hänen dj setissään tullaankin kuulemaan Hospital recordsin tulevia - tanssilattioita taatusti järisyttäviä - julkaisuja. Tule kuulemaan kuinka London Elektricity ja Hospital records puskevat musiikkia eteenpäin!

www.hospitalrecords.com/artists_londonelek.shtml



BLUMARTen.jpg

BLU MAR TEN (Renegade Hardware, UK)

Blu Mar Ten koostuu kolmesta lahjakkaasta muusikosta: Chris Marigoldista, Leo Wyndhamista, ja uusimmasta lisäyksestä Michael Tognarellista. Blu Mar Ten julkaisi ensimmäisen kappaleensa jo vuonna 1997 jonka jälkeen julkaisuja onkin tullut tasaiseen tahtiin monilta tunnetuilta levymerkeiltä – useassa eri genressä. Blu Mar Ten on myös haluttu remiksaaja ja he ovatkin tehneet oman versionsa mm. Erykad Badun kappaleesta On&On. Vuonna 2006 Blu Mar Ten palasi juurilleen drum and bassin pariin ja heidän eeppiset raitansa herättivätkin usean levymerkin mielenkiinnon. Tällä hetkellä heidän musiikkiaan julkaisevat mm. ”Phuzion Records”, ”Tangent Recordings”, ”Renegade hardware” ja Doc Scottin legendaarinen “31 Records” levymerkit. Blu Mar Tenin dj setit ovat saavuttaneet legendaarisen maineen myös suomessa, joten saammeko esitellä sinisen meren kymmenen tähden kenraalin: Blu Mar Ten!

www.myspace.com/blumarten
www.blumarten.com


laos.jpg

L.A.O.S (Defunked Rec, FIN)
Dj-Set with live vocalists


LAOS eli Large Amount Of Soul koostuu kolmesta pitkän linjan dj/tuottaja taustan omaavasta herrasmiehestä: Abraham, d-bex ja JayeM. He ovat tunteneet toisensa erinäisten kuvioiden kautta monia vuosia, mutta vasta vuonna 2003 he päättivät alkaa tuottamaan musiikkia yhdessä. Ei aikaakaan kun ryhmän kappaleet pääsivät radiosoittoon ja suomalaisten dj:Iden soittolistoille. Vuonna 2006 ryhmän musiikki saavutti myös kansainvälistä kiinnostusta ja heidän melodista drum and bassia kuullaankin pian mm. legendaariselta ”Hospital records” sekä ”Defunked” levymerkeiltä. Vuoden 2006 loppuvuodesta he julkaisevat kotimaiselta ”Midnight Sun Recordings” levymerkiltä Wish upon – nimisen kappaleensa. Tämä kappale on niittänyt suurta suosiota LAOS:n live ja dj seteissä. 6.10.2006 LAOS heittää dj setin jota värittävät omat vokalistit Kristiina, Jay ja Dani Rankin.

LAOS Bassoradiossa, joka neljäs tiistai klo. 20-22 ja uusintana joka neljäs torstai 22-24.

www.myspace.com/largeamountofsoul
www.largeamountofsoul.net


boner.jpg

BONER Collective (BASSO, FIN)
WILJAM | LBJ | HOLETSEK


Boner koostuu neljästä Suomi breakbeatin uranuurtajasta. Nelikon käsialaa ovat mm. legendaariset breaks klubit: Foundation, Motion, Re:Motion, Laidback, Rinse ja 2 Strong. Julkaisuja on tullut ulos mm. seuraavilta labeleilta: Exogenic Breaks, Botchit Breaks, Next Big Thing ja Heavy Disco. Nelikko on kiertänyt maailmaa dj keikoilla yhdessä ja erikseen esim. Lontoossa, Berliinissä, Bristolissa, Moskovassa, Pietarissa, Tallinassa...

Studiossa kollektiivista esiintyvät: Wiljam, LBJ & Holetsek.

BONER Bassoradiossa, joka toinen maanantai klo. 18-20 ja uusintana joka toinen keskiviikko klo. 22-24.

www.basso.fi
www.lbj-music.com
www.exogenicbreaks.com


dead.jpg

DEAD BOYS MASSIVE (FIN)
Rpk | Dead-O | Bumberhead06 | Treep | Spinnah | Puppa Spider | Mindman, Tmu | Dead Kidd | Bassker


Matalaa ja tummaa. Lontoon kaduilta ja maanalaisista reiveistä lähtöisin olevat Grime ja Dubstep ovat kantavana teemana Dead Boys - kokoonpanossa, ja sen toiminnassa. Bassoa ja energiaa. Rytmiä ja ääntä. Nopeaa ja hidasta. Uutta ja erilaista. Massive on kasa DJ:itä, mikkimiehiä ja tuottajia, jotka kaikki työskentelevät eri tavoin, ja tulokset ottavatkin muotonsa mm. mix - cd:inä, rytmeinä, biiseinä, ja oman musiikin julkaisemisena. Toimintaan kuuluu lisäksi radio-ohjelmia, ('Dark Days' & 'Alas' @ Bassoradio) sekä 'On The Regz underground' - tapahtuma, josta on kasvanut myös säännöllinen klubi-ilta, sisältäen vierailijoita Lontoosta. Esiintyvinä artisteina ovat olleet mm. Jammer (Neckle Camp), Matt Shadetek (Team Shadetek), Gully Rainjah (Neckle Camp), Logan Sama (Kiss 100FM, ex-Rinse FM) ja Earz (Neckle Camp, Scare Dem Crew) jotka ovat kaikki olleet osana onnistumista ja kehitystä. And it's D!

Dead Ends. (records)
On The Regz.
Dark Days.
Alas.
HKI Grime.

deadboysmassive.blogspot.com


tes_la_rok.jpg

TES LA ROK LIVE (Pressing Issue, FIN)
feat. MC MERCMAN + Special Guest Mc`s


Tes La Rok aka Dice aloitti uransa elektronisen musiikin parissa 90-luvun alkupuolella. Dicen ensimmäinen "julkaisu" oli biisi "Tank Racer" PlayStation pelissä vuonna 1996. Vuotta myöhemmin tuli ulos hänen ensimmäinen 12" Moving Shadowin sisarlabeliltä Audio Couturelta. Sen jälkeen julkaisuja on tippunut tappavan tasaiseen tahtiin mm. Formationilta, Defunkedilta ja tietysti hänen omalta labelilta Mangofunk Recordsilta. Musiikin tuottamisen ohella Jani pyörittään "Soulfuel" & "SLAM IT" klubeja suomessa ja eestissä.
Dice julkaisi debyytti albuminsa "Play it Again LP" tänä vuonna, ja se valittiin eestissä vuoden elektroniseksi albumiksi. Tällä hetkellä hän keskittyy Tes La Rok projektiinsa ja viimeistelee sen tiimoilta albumia

Tes La Rok aka Dice Bassoradiossa, joka toinen lauantai klo. 20-22 ja uusintana joka toinen maanantai klo. 11-13.

www.mangofunkrecords.com/


=========================
Mitä: BASSOT
Missä: STUDIO 51, Freda 51 Helsinki
Milloin: 6.10.2006 Perjantaina
Liput ovelta: 10
Liput ennakkoon: 8 Tiketti&Lifesaver
Kenelle: Yli 20 vuotiaille
=========================

Yhteistyössä: BASSO / L.A.O.S / BATTERY / TRIPLE 5 SOUL / HOSPITAL