Kenjido Okiru - Sonic Breakz Sessions [progtrance breaks]

11 posts, 1 page, 2,059 views

okiru

Posts: 709

#1 • • okiru Outo Hervantalainen
promopicsmall.jpg

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Huhtikuu aloitetaan uusin tuulin ja tässä olisi teille meikäläisen sessio sunnuntailta. Tein tällä kertaa pelkän breaks setin, kun sellaista on muutamaan otteeseen pyydetty tekemään. Toivottavasti setti maistuu teille ja toki palaute on aina erittäin tervetullutta.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kenjido Okiru - Sonic Breakz Session [192kbps] [84:34] [116mb]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

01. Halogen vs Nash T - On A Bridge [CPR004]
02. Derel Howell - Falling In Lust [EDM Digital cdr]
03. Digital Witchcraft - Kaylee's Blanket [Institution Breaks]
04. Jiva - Strange Dimensions [Bedrock Breaks]
05. Anglo Aura - Sojourn (Breakz mix) [Futureshock Music]
06. Duran & Aytek - Elysium [Deep]
07. Blake Jarrel & Starkid - Apricot [3 Beat Breaks]
08. Yunus vs Subsky - Airfuzz [Red Flag Collective)
09. Quivver - Space Manouvers (Part 3) (Okirus 2x More Lush Breaks Edit)
10. Moshic - The Myth of Osiris (Part 2) [3 Beat Breaks]
11. Pete Gawtry - It's Life [Electrofly]
12. Unknown - Untitled [cdr]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Setistä tuli aavistuksen verran liian pitkä, joten editoin teille version, joka menee 80 min CD:lle. Eli olkaa hyvä ja imuttakaa tästä CD versio kyseisestä setistä. Imuta myös cue-file


Olkaa hjuva,

Mika


www.r-syke.com | www.slip.cc

[muokattu 6.4.2004 23:45]
Avatar
#2 • • sakk303 Guest
*ding*...linkki ei toimi... *ding* ainakaan mulla.
okiru

Posts: 709

#3 • • okiru Outo Hervantalainen
Nyt linkki toimii. Kauhee säätö. Jostain syystä klubitus heitti editoimisen jälkeen linkkien perään %20-termin, jonka takia ei linkki ei toiminut. Nimesin tiedostot uudelleen ja nyt niitten pitäisi toimia moitteetta.

Eli ei muuta kuin vapaasti latailemaan ja palautetta odotellen viettämään rauhallista koti-iltaa *sydän*
Dovra Yukas

Posts: 73

#4 • • Dovra Yukas
jees. mii laik. tää oli just osuva valinta näin puoliviiden musiikiksi. varmasti tulee soimaan viel kesäiltoisin/öisin mankassa rannalla auringonlaskua katellessa. hieno. tuli hyvä olo! =)
Blues

Posts: 5,414

#5 • • Blues Koning van Afrika
Tämä on suoraan sanoen upeaa *plur*
Tällaisia settejä olen saanut kaivaa suurella vaivalla esiin ja tämä kyllä osoittautuu parhaimmaksi *iloinen* Todella rentouttavaa soundia, nopeus kohdallaan ja erinomaiset biisivalinnat.

--
Pictures

Party moeilik en het n oulike lewe

okiru

Posts: 709

#6 • • okiru Outo Hervantalainen
Kiitoksia tähän astisista palautteista. Mainiota, että setti on maistunut teille ja jaksatte luukuttaa sitä jatkossakin. :)
Palautetta saa antaa lisää toki. Mielelläni haluan kuulla uppooko tämänlainen musa jengiin ja jos ei niin mikä mättää.

-mika
Avatar
#7 • • sakk303 Guest
Yleistä ja teknistä :
jees. tässä pariin otteeseen makustellut tätä settiä, ensin aamukahvien parissa ja sit näin iltapäivällä pilvettömän taivaan alla. Ei kyl oikein osaa sanoa et toimiiks paremmin sumppikuppi kädes vai arskat silmillä asuntolan etupihalla päkiöitä nytkytellen *jiihaa*

Tempo on hyvin kohdallaan, jos ois nopeempaa niin menis ehkä liian hektiseksi. Yksikään biisi ei oikein noussut ylitse muiden ja koko 84-minuuttinen meni toisaalta sutjakkaasti, mutta toisaalta ehkä liian taustamusamaisesti. Vähän kakspiippunen juttu, makuasioita hyvin pitkälle. vaihdot erittäin onnistuneita ja leijuntafiilis pysyy yllä koko ajan, mut siis missään vaihees ei pääse repeen tai nostattelemaan karvoja. Mielenkiintoisin biisi meikäläisen makuun tuntui olevan toi 54-55 minuutin kohdilla lähtevä pläjäys, onks toi nyt 6. 7. vai 8. biisi. tunnin tienoilla täyteen kukkaansa puhkeava ”taustatilutus/arpeggio” kuulostaa tutulta, jostain 90-luvun alun techno/oldskool-biisistä, ois kivaa jos itse allemiksannut tai joku muu tietäisi ko. alkuperäisen biisin jossa tuota rimpsua on käytetty..

huolella valitut biisit mutta ehkä liian leijumista ainakin tähän aikaan päivästä.

Missä soi :
Tää poltetaan rw:lle joka otetaan kuunteluun, kun olen huomenna lähdössä junalla pohjoisen suuntaan. Siinä on tän lisäks mm. Way out westiä joka menee mainiosti samaan kastiin.

Mitkä fiilikset :
”Maisemat vaihtuvat ja kiskot hyrräävät allani. Atmosfäärinen poljento kulkee tasaisesti. Kelailen syntyjä syviä, hyviä hetkiä hymyillen, suuri huolia ja murheita mutristellen. Aurinko vilisee puiden välistä, kaupunkien rakennukset heittävät varjojaan ja yö tekee tuloaan....minä jumin..”

okiru

Posts: 709

#8 • • okiru Outo Hervantalainen
Kiitoksia erittäin paljon perusteellisesta palautteesta conaysto. Vastaavanlaista on miellyttävä lukea vaihtelun vuoksi.

Itse (ja monet muut) ovat luokitelleet progressiiviset breikit juuri parhaiten soveltuviksi hima / chilli / etkoilu meininkeihin, jossa se rauhallinen, tasainen leijunta / fiilis velloo.
Muutamilla keikoilla olen itse soittanut pelkkiä breikkejä ja sillä on erittäin vaikea saada jengiä innostuun joraamaan (poikkeuksia toki löytyy).
Itsellenikin tämä saundi putoo parhaiten illan ensimmäisen club / loungen dj:n soittamina. Hyvää seuraa, maittavaa drinksuu ja rento asento takaavatkin usein meikäläisellekin ilon ja hyvän olon hetkiä.Joten ymmärrän mitä haet tuolla kaksipiippuisuudella. Ja olet erittäin oikeassa siinä, että asia on tulkinnallinen.

Olen mielissäni, että setti maistui sinulle.

Koska olet polttamassa tämän cd:lle tein tuosta setistä toisen version joka mahtuu 80 min cd:lle ja siihen lisäksi cue-filen, jotta vaihdotkin tulisi suhteellisen oikeissa kohdissa.

Eli olkaa hyvä ja imuttakaa tästä CD versio kyseisestä setistä. Imuta myös cue-file

Lupaavalta näyttää tähän asti sivujen liikenne ja toivon, että muutkin innostuisivat kommentoimaan tätä sessioo.

-mika

[muokattu 6.4.2004 23:28]
Keniro

Posts: 369

#9 • • Keniro
Aivan mahtava setti! Tää kyl piristää hyvin mun päivää, en oikeen löydä tästä mitään moitittavaa, täydet 10/10 multa! *joo*
Nemes

Posts: 2,099

#10 • • Nemes Balearium
Tää oli kyl tosi mainio setti... menee kyl mu soittolistaan ja tarvii polttaa tää cd:lle et voi autossakin fiilistellä...
okiru

Posts: 709

#11 • • okiru Outo Hervantalainen
Hienoa, että on maistunut Nemes ja Keniro. Muutkin rohkeasti vain kommentoimaan. En minä kovaa koijaa *lmao*