Russian Deeelight presents:DJ ZvetkoFF(RUS) 7.7.2005 @ helsinki

45 posts, 3 pages, 11,213 views

Eddy Satan

Posts: 722

#1 • • Edited Eddy Satan FAST
Terve!
Järjestäjän pyynnöstä haluan mainostaa kyseistä tapahtumaa klubituksen foorumissa.

Dj Zvetkoff on yks legendaarisimmista nimistä Venäjällä, joka tunnetaan jo vuosien takaa. Hän on soittanut vinyylejä jo toistakymmentä vuotta. Musiikki on vaihdellut Housesta tranceen ja kun vuosien varrella on tullut paljon uusia tyylejä, Zvetkoff on mennyt niiden mukaan. Hän on tehnyt remixauksia Venäjän pop- sekä dancetähdille, joita on kuultu Venäjällä radiosta sekä televisiosta. Suomen kulttuuri eroaa siinä suhteessa paljon Venäjän kulttuurista; harvoin näkee täällä jonkun suomalaisen dj:n soittavan televisiossa tai mainostavan itseänsä. Myös radiokanavat ovat yksi suurimmista mainostuskeinoista Venäjällä; Radio Sputnik 106,9 fm, ainoa venäjänkielinen radiokanava suomessa, mainostaa tapahtumaa. Mainos on myös nettisivuilla esim. http://www.suomi.ru josta löydät myös linkkejä muualle. Tietääkseni suomenkielinen radiokanava tulee myös mainostamaan tapahtumaa, mutta siitä infoa tulee myöhemmin.

Ja lisääinfoa saatte: http://www.djtsvetkoff.ru/ Mixes by Dj Tsvetkoff tästä osoitteesta, eli tämä on Dj Tsvetkoffin oma website. Harmi että saitti on vain venäjäksi, muuten siellä olisi täysi bio ja keikkoja mitä jäbällä on tusinoita ympäri maailmaa; ainoastaan saksassa 15 keikkaa tänä vuonna! En voi kuvailla kaikkea mitä lukee saitissa, keikat, biot sun muuta. Ainakin tässä musiikki puhuu sen puolesta: http://www.djtsvetkoff.ru/relises.phtml?page=367
Yksi maailman isoimmista tapahtumista, Love parade, on myös hänen keikkalistallaan ja sieltä löytyy livemixaus kyseisesta megatapahtumasta.

Artistin nimi on alunperin kirjoitettu väärin, siis suomeksi tai se kuulostaa samalta, Z ja Tsvetkoff. Siitä on johtunut väärinymmärrys ihmisiltä, koska venäjäksi se kirjotetaan ihan omilla kirjaimilla ja on vaikea kirjoittaa sama sana suomen kirjaimilla

Tässä tapahtumassa yhdistyvät monipuoliset musiikkityylit, esim. bileiden alussa kuulette tyylejä housesta vaihtuvaan tranceen, technoon ja tietysti rankka lopetus: Hrd Nrg, Feeform, Hard Core.

Mutta tästä näette;



[iso]Line up[/iso]

Dj Zvetkoff (RUS)
DNA (Liquid)
Eddy Satan (FAST) - spesiial Hard Nrg,Freeform,HC set.
Zoom (New age)
Zebra (Jump Around)
Spike Doxx (Resident)

Myös tapahtuman nauhoitetaan videolle,paikalla tulee olemaan 4 videokameraa mitkä tallentavat tämän ainutlaatuisen ja ekan tapahtuman Dj Zvetkoff;in kanssa suomessa.

Muu infoo,kuten tarkka Dj Zvetkoff Bio,ja kaikkea tapahtumaan liittyvää,lisätään lähiaikoina kalenteriin ja myös tänne foorumille.
Terve tuloa kaikki,viettämään ainutlaatuisen torstai illan,kiitos!
BUTCHER-KK

Posts: 595

#2 • • BUTCHER-KK AGENT OF LUNA ¤ FAST ¤ FWO.ry
dodi nyt näytää paljon paremmalta! eli pailkalla ollaan! *iloinen*

--
JAGUAR ALCONRG DRINK 9% VS RED DEVIL ALCONRG DRINK 9%

Eddy Satan

Posts: 722

#3 • • Edited Eddy Satan FAST
Russian Tiesto.
www.djtsvetkoff.ru
Sivu on venäjäksi mutta toivoottovasti,kiinnostuneet saavat selvää,edes jotain,kuten esim mixauxet,mitkä kans lisäsin foorumin aiheeseen,eli foorumiin on lisäätty suoraa osite Dj Tsvetkoff;in mixauxiin,teksti on venäjäksi,paitsi live ulkomaan keikat kuten Love Parade ja Love parade 2001 ja näin pois päin,ottakaa linkin foorumista.
Avatar
#5 • • Dorka Guest
minulle ainakin aivan tuntematon dj, torstai, premi ja 10e kuulostaa kyllä todella vaikealta yhtälöltä? *ding*
Eddy Satan

Posts: 722

#6 • • Edited Eddy Satan FAST

Dorka, 1.7.2005 02:02:
minulle ainakin aivan tuntematon dj, torstai, premi ja 10e kuulostaa kyllä todella vaikealta yhtälöltä? *ding*




Harmi et et puhuu venäjää,se on kuiteskiin niin v. iso maa,ja toi dj on siellä 1 kuuluisimmista,siellä aiheessa on annettu sen sivu,mutta kaikki venäjäksi,munki mielestä jos mä olisin sen verran tunnettu ja mulla olis koko ajan keikkoja ulkomailla laittaisin bio sun muu koko web sivu englanniksi,mut suomi ja venäjä eri asia,ainakin venäläisille ja virolaisille se nimi on tuttu sama ku suomlaisille armin van buuren,tiesto,paul van dyck jos oikein kirjoitin,eli aika iso nimi se on ja siitä miksaus linkista minkä annoin,näkee missä äijä on ollu pyörimässä viime aikoina,mut kai Love Parade on semmonen mistä hänet eniten joku tuntee,mutta venäjä on niin iso et se on soitellu melkein joka puolella venäjää,ite en ole viellä tavaannu tyyppiin,ainoastaan kuullu ja nähny televisiossa ja kuunnellu sen biiseja radiolta,se on myös tuottajaa eli Jaakko ´Salovaaran tyyppinen ihminen,kuka tekee remixauxia sekä musaa myös pop tähdeille ja dance bändeille,ja dj,ille tietysti.Yritän kaivata jostain sen enkku kielisen täys bion,mutta ite en mee tulkitsemaan sitä ku se on aika iso.Ja en ole niin hyvä tulkija.Ja että se on Premi ja 10E torstaina,se on vaan niin kallis dj,ja sitä on varmaanki aika vaikea buukata viikkonloppuna ku sil on sesonki täynnä jo buukkauksia,mutta suositteleen suomalaiselle yleisölle ihan mielenkiinnosta tulemaan kuuntelemaan häntä ja muita niin saatte sitten jo käsityksen äijästä,ja jos siellä on 4 videokameraa kuvaamassa tapahtumaa,haluan ehdottomasti nähä sen teipin joskus,ku itekiin soitan siellä,ja myös Dj Zvetkoff saa nähä miten suomen venäläiset vetää HarD Nrg mikä on aika tuntematon tyyli venäjällä ja virossa,viellä,mutta kaikkia aikoinaan,uskon et sielläkiin Hard nrg rupee soimaan kohta tai lähivuosina ainakiin,mutta se on taas LoL.Toinen teema,kiitos.
sts

Posts: 7,969

#7 • • sts Sama pyynti aitta!

Eddy Satan, 1.7.2005 13:59:
-clips-



Edelleen suosittelisin jonkun toisen tekemään nää viralliset palauteet, esim spiken.

10e Torstaina, periaatteessa Noname dj:llä @ Premi, ilman kunnollista ennakkomainosta on aika katastrofaalinen yhtälö.
Avatar
#8 • • ikj Guest

sts, 1.7.2005 14:57:
---
Eddy Satan, 1.7.2005 13:59:
-clips-

---

10e Torstaina, periaatteessa Noname dj:llä @ Premi, ilman kunnollista ennakkomainosta on aika katastrofaalinen yhtälö.



+ niinkun eddy mainitsi, 'kallis dj' . eli ...*iihhih*
dimitry_zoom

Posts: 213

#10 • • Edited dimitry_zoom Madwave On Air
Valitettavasti Tsvetkoff on kallis DJ, sitä tie jo koko Venäjä. Mutta, se oli ensimmäinen, kuka aloitti soittamaan semmoista HARD musaa Pietarissa ja varma koko Venäjällä. Venäläiset puhuu noin: "Parempi yksi kerta nähdä kuin sata kertaa kuunnella" :) Varma viedään hyvän illan. Mitäs muuta tekemistä torstai-iltana :) ?! Kaikille PEACE ja Respect!
dimitry_zoom

Posts: 213

#11 • • dimitry_zoom Madwave On Air
Mainokset ovat jo tästä päivästä menossa radio Sputnikissa (suomeksi ja venäjäksi). Tutustukaa venäläisen radio kanavan kaa :)
-MUMMO-

Posts: 186

#12 • • -MUMMO- TeaM: Flipperi O_o
siis niinkuin daa..... torstai on aika huono päivä *kivatsulle* *släp*
Olisin tullut jos Vkl.a *joo* *super*

--
täkä täkä täkä täkä... tuuttuuuu... tuuuttuuu... flip flip*ding* *vink* *nauru*
*SYDÄN**PIHKASSA* RAHAA KUIN ROSKAA*PIHKASSA**SYDÄN*

Eddy Satan

Posts: 722

#14 • • Eddy Satan FAST

sts, 1.7.2005 21:07:
---
deni, 1.7.2005 16:04:
Dj Zvetkoff kallis, D.N.A halpaa! *nauru*

---


*lmao*



Mulle se on ihan samaa kuka tekee mainokseen mut minut pyydettiin ja jos epäilet mun suomen kielen taitojani niin voin sanoa että tekstin suomensi ihan suomalainen,mutta mun mielestä tein kaiken mahdollisen mainostaakseni häntä ja yleensääkiin,ja en tiedä miten spike olisi parempi vai ei,sitäkö sä meinaasit että tein huonoon mainoksen vai,mitä spikesta,tein sille palveluksen ku se ei oo niin klubitus jokapäivainen käyttäjä ja ,mut antaa olla,tein mitä pystyn ja lupaan spessial setin itteeltäni,miten Dj ZvetkoFF soitaa suomalaiset kai näkee jos tulevat paikalle,ihme kykllä et täällä ei kuka tietää hänestä venäjä on kuin amerika siellä on omat piirit ja kukaan ei kaipaa joka kylän kuuluisuuta,koska venäjä on näin iso,mutta sts voit keskutella spiken kanssa,nyt minä periaatteessa joudun vastamaan kaikkiin kysymyksiin bileistä mitkä eivät ole edes mun organisoimia,soitaan vain siellä ja autan parhaalla mahdollisella tavalla millä osaan ja voin,nykyään kukaan ei saa mennä sotkimaan tosisen kalenteria,muuten ku spike on niin kiireinen ei se keriinny sinne laittaa mitään infoa kunnolla ja tein sen foorumissa sen puolesta,*piis*
dimitry_zoom

Posts: 213

#15 • • dimitry_zoom Madwave On Air
Niin on, siis, mäkin on monta kertaa mainostaisin erilaisia tapahtumia, koska pyydettiin. ei tässä mitään väliä, kuka tekee mainoksia. Idea on se, että äijä tulee ja luvattu tuleva porukka Premiin. Piste :) *jiihaa* Ja Eddy Satanille kiitos, että löisi aikaa kirjoittaa niin paljon suomeksi :)
BUTCHER-KK

Posts: 595

#16 • • BUTCHER-KK AGENT OF LUNA ¤ FAST ¤ FWO.ry
*piis* & *sydän* tulkaa bilettämään *enkeli*
FROM KK WITH LOVE

--
JAGUAR ALCONRG DRINK 9% VS RED DEVIL ALCONRG DRINK 9%

sts

Posts: 7,969

#17 • • sts Sama pyynti aitta!

Eddy Satan, 1.7.2005 22:09:
-clips-



Se on spesiaali setin, mielummin jos puhutaan suomea erikois setin, noi finglish väännökset ei oo ikinä hyviä vaihtoehtoja. Joo tiedän kuvion ihan hyvin spikeltä itseltään, silti tuntuu vähän oudolta että promoottori itse ei anna palautteita tai postaile infoja :) Ei pahalla sua kohtaa Edu, tiedän kanssa että tekstit ovat osakseen spikeltä, eli no panic *piis*
1ncarnation

Posts: 542

#19 • • Edited 1ncarnation Metrojunanseksuaali
kiva kiva joo
mut hei
vadim zhukov <3

ps.torstai ja premi ei kyl oo mikään paras yhdistelmä totta:(

--
Veerus &amp; Maxie Deevine - Rising

Zwek

Posts: 1,701

#20 • • Edited Zwek
Saisko suoraa linkkiä kaverin miksaukseen? Mulla ei noi sivut oikeen suostu pelittämään (Macciversio firefoxista) ja toisaalta en niistä mitään älyiskään...


edit: kokeilin myös muita selaimia - ei pelitä.