Club INFEKTIO. Live: Alien Vampires 6.4.2013 @ Helsinki

7 posts, 1 page, 3,670 views

emanon

Posts: 127

#1 • • emanon
69539_qOQ3zDzJ.jpg

INFEKTIO järjestää kevään saatanallisimmat konemusiikkibileet 6.4. kun Helsingin valtaa italialaisenglantilainen Alien Vampires! Vuonna 2000 perustettu Alien Vampires syntyi kun Black Metal yhtye Aborymin kitaristi laulaja Nysrokin halusi tutkia koneellisempia ääniä yhdistäen psyke trancea, industriaalia, EBM:ää ja metallia. Shokeeraavista live-esiintymisistään tunnettu bändi esiintyy nyt ensimmäistä kertaa Suomessa!

Tututtuun tapaan synkän konemusiikin helmiä tarjoilevat DJ’t emanon ja VoyVod ja kaiken tämän kruunaa VJ Biolumen visuaalinen ulosanti. DJ-vieraana nähdään Hard trance ja Hard NRG piireistä sekä Afecto DJ’s house kollektiivista tuttu DJ Noste, joka on tarjoutunut esittelemään INFEKTIOSSA synkemmän puolensa – Housea ei siis ole tällä kertaa luvassa ;)

Ennakkoliput bileisiin ovat myynnissä Helsingin Kampin Cybershopissa ja ne voi tilata netistä täältä.
emanon

Posts: 127

#2 • • Edited emanon
Pari sanaa illan vieras-DJ:stä:
dj-noste2jpg.jpg

Vuodesta 1999 monilla klubeilla ja tapahtumissa soitellut Noste on päättänyt omistaa elämänsä elektroniselle tanssimusiikille. Noste soittaa kaikkea eteerisestä ambientista pumppaavaan hard energyyn. Afecto Dj’s -kollektiivin jäsenenä Noste tuottaa viikottaista radio showta SpinFM:lle ja soittaa vakio DJ:nä useammallakin klubilla.

Soittaessaan nostattavaa tech housea, teknoa ja trancea, Noste ei koskaan piilota sydämensä synkempää puolta, joka on omistettu EBM:n, rhythmic noisen, hard-nrgn ja breaksin raskaammille soundeille. 6.4.2013 onkin odotettavissa harvinaisen synkkää ja rajua soundia Nosteen tarjoamana!

http://infektio.wordpress.com/2013/03/26/esittelyssa-dj-noste/
emanon

Posts: 127

#3 • • Edited emanon
Tässäpä vielä esittelytekstiä illan bändistä:

http://infektio.wordpress.com/2013/03/28/esittelyssa-alien-vampires

... Alien Vampires on tulossa ensimmäistä kertaa Suomeen Club INFEKTION lavalle!
Alien Vampires ei tee kompromisseja. Perversseine lyriikoineen, provosoivine fetissinunnakuvineen ja äärimmäisine live-esityksineen he eivät välitä kenenkään mielipiteistä. Asenne kuuluu myös heidän musiikissaan, joka on törkeä sekoitus rankkaa elektroa, goottimetallia ja industrial dancea. ...


copyright-axuch.jpg
Psyerkele

Posts: 42

#4 • • Psyerkele Ambassador
Iltahan näyttää aivan helevetin hyvältä *senkin* Vielä oli muutamia lippuja jäljellä ennakkomyynnissä, eli ollaan tulossa!

--
Unfortunately, no one can be told what The Matrix is. You have to see it for yourself.

emanon

Posts: 127

#5 • • emanon
Illan aikatauluiksi on kaavailtu tällaista:
21.00 DJ VoyVod
22.00 DJ Noste
23.00 DJ emanon
00.00 Alien Vampires (Live)
01.00 DJ VoyVod
01.50 DJ emanon
02.40 DJ Noste
03.30 *valomerkki*