Helsinki Techno City presents 31.1.2009 @ Helsinki

56 posts, 3 pages, 15,873 views

HTC

Posts: 47

#1 • • Edited HTC HTC
Olipa kerran kylä pahainen, jonka minkä nimi oli Hell City.

Vuonna 1985 ensimmäiset tekno ja house pioneerit toivat ensinmäisiä Techno ja Acid levyjä suomeen, jolloin pienistä UG kellaribileistä alkoi kasvaa Helsingin klubiscene, mikä tänä päivänä on karannnut ihan käsistä. Kaiken maailman pizzeerioissakin soi nykyään techno ja house. Se on joka puolella, et pääse sitä karkuun. Voit vain valita missä sitä haluat kuunneella ja kenen esittämänä. Helsingissä on monta hyvää klubia tänä päivänä. Silloin kun Underground sound of Helsinki aloitti toimintansa oli vain yskittäisiä isoja ja pieniä tapahtumia ja laittomia yöbileitä siellä täällä. Legendaarisemmat laittomat aamu bileet olivat mr Nessin järkkäämiä Kaapelin ja Lepakon yöbileitä, jonka jälkeen niitä rupesikin tippumaan kuin sieniä sateella kaiken näköisiin hampaankoloihin, se oli sitä aikaa kun juostiin poliiseja karkuun ja kehitettiin vuokran antajille mitä ihmeellisempiä selityksiä häistä ja hautajaisista että saa tiloja käyttöön... Onneksi tuli klubeja, että pystyi tekemään asioita lainpuitteissa, ettei tarvinnut joka maanantain istua putkassa selvittämässä miksi me halutaan bailata aamulla kello 8.00, järjettömässä musan volumessa. Hullujahan te olette, ikä ja terveys tossa menee, sanoi yksi poliisi aikoinaan pidätettyä koko Nylonin jatko jengin. Siihen aikaan ei tiedetty huviluvista tai muista säädöksistä me vaan vedettiin...

Ekoja oikeita klubeja oli siihen aikaan Smile ja Berliini, josta matka jatkui Victorins, ITin, Ursulan, Hypen ja Nylonin kautta Kermaan ja Sodaan, sieltä Rose Gardeniin ja Kuudennelle Linjalle, jonka jälkeen syntyi Sound Lab Redrum. Tähän matkaan on mennyt yli 20 vuotta. Klubi iltoja mahtuu näihin vuosiin järjetön määrä technon ja housen saralla + kaikki muut musa tyylit. Merkkittäviä konemusa klubeja Helsinki Techno City jengiltä on mm Unity, Sunday School @ Nylon, Sun, Jack, The Box @ Rose Garden, Melody @ Nylon, Saturday Sounds @ Kerma, The Club @ Botta, IT @ Victors, Smile, Renegade, Secret Garden, Future Beat Investivgation, UG, Voodoo @ Kerma, Danceteria, R:eiv, Cosmic City @ Redrum, Freedom Bar. Mukana matkassa on ollut todella iso osa Helsingin promoottoreita ja djtä, jotka ovat tehneet Helsinki Techno citysta sitä mitä se tänä päivänä on.

Tarjonta on laadukasta ja sitä riittää ja kilpailu kasvaa, joka on postiivista että laatu myös paranee. Ulkolaisia artisteja ramppaa jopa kyllästymiseen asti, spesiaalimpaa on että Suomen omat pojat ovat kehissä kuin puolivillainen ulkolainen. Suomen dj taso on huima ollut aina ja sen kun vaan paranee, johtuu siitäkin varmaan että on äärettömän vaikea saada keikkkoja kun mestoja ja iltoja on vähän ja silloin pitää panostaa hommaan ihan eri tavalla, ja että saa näkyvyyttä maailmalla pitää huutaa aika kovaa ja itsevarmasti täällä villissä pohjolassa.

Voidaan olla tosi ylpeitä Helsingin menoon tänä päivänä ja siihen että homma lähti käyntii silloin kun ne pitikin eli kun ensimmäiset acid, techno ja house levyt tehtiin eli olemme osa techno kultturiin kehitystä. Ja suomesta on tietenkin tullut alusta asti merkittävää musiikkiia elektronisella saralla, jos nyt ottaa esiin yhden kaikkien aikojen kultti labeleista SÄHKÖn mitä vieläkin arvostetaan ja kovia djtä ja techno pioneereja mm Mika Vainio, Vladislav Delay, Jori Hulkkonen, Sasse, Kiki jne joka tehnyt vuosia hyvää Suomi kuvaa ulkomailla housen ja technon saralla, puhumattakaan monista monista muista.

Launtaina 31.1. Helsinki Techno City esittää Eliot Ness, Orkidea, Mr a ja Lil Tony ensimmäistä kertaa koko Helsingin klubi historia aikana saman katon alla. Back to back menolla koko ilta. Musiikkin on jotain technon ja housen maastosta. Yllätyksiä tiedossa musavalinnoissa. Tämä on vasta alkua, tulee kova vuosi 2009

Tervetuloa.

- Lil Tony

Ps. Anteeksi jos typoa löytyy, tuli kuunneltua Acidia ja Diskoa silloin kun muut opetteli tavaamaan

--
We Built This City

HTC

Posts: 47

#2 • • HTC HTC
Lets Bump it up

--
We Built This City

-Casper-

Posts: 1,363

#3 • • -Casper- FADE / React^ resident DJ
Word!Iso käsi kaikille neljälle heebolle hyvästä duunista*aplodit*
ValaX

Posts: 3,891

#4 • • ValaX
*aplodit*
Justin Space

Posts: 69

#5 • • Justin Space
Helsinki Techno City, loppukesän favorites miksini nimi, johan sattuipas nyt.. perusnimi. trendejä syntyy kun ihmiset ajattelevet samaan aikaan samoja asioita.

the beats goes on, the kids want techno.


Justin Space (Planetaria, Kuuloke)


Helsinki Techno City


Loppukesän favorites!


1. Boris Brejcha - Internal Pressure Creep
2. Maxime Dangles - Alkaline, Microdinamic RMX
3. Italoboyz, James What - Programmer
4. Sweno N - Solid
5. Maetric - Crawl Machine
6. Marlon Krupa - Bershka
7. Boris Brejcha - Die Machinen sind gestrandet
8. Timo Gracia, Manu Delago - the hang drum track, angel anx rmx
9. Paul Ritch - Aquarel
10. Patrice Baumel - Roar
11. ? Seduction - ? en muista
12. Futureshock - Tiger Dust
13. Dubfire & Oliver Huntemann - Diabolo



Techno/House/Minimal


Linkki:

http://www.exogenic.com/.../JustinSpace_Planetaria_HelsinkiTechnoCity.mp3
tomii

Posts: 3,594

#6 • • tomii kallion herttua

Justin Space, 16.1.2009 20:47:
Helsinki Techno City, loppukesän favorites miksini nimi, johan sattuipas nyt.. perusnimi. trendejä syntyy kun ihmiset ajattelevet samaan aikaan samoja asioita.



Rokkaa! *joo* Helsinki on todellakin TECHNO CITY, että älä sit jumitu sinne Berliiniin liian pahasti, eiks je! *vink**piis*

--
reivaan kunnes kuolen

Katerina

Posts: 499

#8 • • Edited Katerina Snoopy Detective
HELSINKI TECHNO CITY

Ensimmäistä kertaa Helsingin klubihistoriassa kaupungin kovimmat DJ:t Lil' Tony, Orkidea, M.A ja Eliot Ness yhdistävät voimansa saman katon alle. Helsinki Techno City is the name of the game.

Helsinki Techno City tulee olemaan myös pienimuotoinen teknoon ja sen alalajeihin keskittyvä keskustelufoorumi. Foorumi aukeaa pian osoitteessa www.helsinkitechnocity.fi/.


HTC.jpg
speukka

Posts: 335

#11 • • Edited speukka
Loistava flaba *pihkassa*

Ja olis the ukot kiva päässä kyllä kuuntelemaan.
z

Posts: 1,146

#12 • • z
*nauru*
orkidea

Posts: 771

#15 • • Edited orkidea
Smile. House Nation. Danceteria. Unity. Illegal raves in Lepakko, Kaapelitehdas & Oranssi. Flow Festival. Nylon Club. One Minute Rave. Sun Club @ DTM. Laurent Garnier @ Kerma. Kuudes Linja. Renaissance. Flop. Sunday School. Slusnik Luna's Sun on Unity Records. DTM Black Party. sOda. Doom @ Nylon. "Uniting the sounds, the minds, the people". Future Beat Investigation. Sven Väth pours salmari to Kerma mixer. Basement Jaxx in Helsinki. Cosmic Dance. Metaverse. Jose Padilla @ Kaivohuone. The Prodigy @ Kulttuuritalo. Passion on Danceteria Records. Rose Garden. IT @ Botta. Cream Helsinki. "Boy who brought techno to Finland". Freedom Bar. Voodoo. [:reiv]. Pendulum @ Studio 51. Unity The Island. Cosmic City. UG. Westbam, Marusha & DJ Dick @ Vanha. Moby @ Tavastia. Jack. IT @ Victor's. 16h DJ sets. Street Party on Simonkatu. "Everybody Loves You Here". Planet of Love. DMC World. Bar Loop. Members of Mayday. Speakers on fire. Beat Box. Radio Unity. Hardfloor @ Hesari. Q/Maa/Taivas. Pacifique. Raves on boats, planes, trains and trucks. Taika. Birdie. Cosmic City. Funktion One soundsystem. YearZero. Nu Spirit Helsinki. Tiistain Tanssi-Ilta. Paul van Dyk @ Tavastia. "It's all about good music". Aphex Twin @ Vanha YO. Derrick May.

(c) HELSINKI TECHNO CITY 1989 -->
Stike-Z

Posts: 37

#17 • • Stike-Z Patineta Complicado
Pääsekö myös järjestelmäkameralla bileisiin? *pepsodent**aplodit**jiihaa**aplodit*
Randy Jay

Posts: 19

#18 • • Randy Jay
tämä on varmaan yksi vuoden mielenkiintoisimmista mash-upeista, kun trance, house, hc ja proge sulautuu teknoksi. Onhan tätä odotettukin jo. It's all gone techno :-)
Aurinkoneiti

Posts: 4,793

#19 • • Aurinkoneiti
Missä järjestyksessä robotit mahtavat soittaa???
Katerina

Posts: 499

#20 • • Edited Katerina Snoopy Detective
HELSINKI TECHNO CITY
Grand Opening 31.1.2009 Redrum

Lil' Tony
http://www.myspace.com/djliltony
http://www.cosmiccity.fi

Orkidea
http://www.myspace.com/djorkidea
http://www.djorkidea.com

Mr.A
http://www.myspace.com/djmrahelsinki
http://www.danceteriamusic.com

Eliot Ness
http://fi.wikipedia.org/wiki/DJ_Elliot_Ness

Lights by Jouni Kokko

Redrum sound lab
vuorikatu 2 helsinki
22-04 // K20 // 8 €
http://www.redrum.fi