Time Tunnel 2007 8.9.2007 @ Oulu

67 posts, 4 pages, 14,765 views

dlc

Posts: 87

#1 • • Edited dlc
tt14poster.jpg

Time Tunnel järjestetään jälleen kerran yhteistyössä Oulun Musiikkivideofestivaalien kanssa lauantaina 8.9.2007.
Neljännentoista kerran peräkkäin järjestettävä Time Tunnel on Suomen vanhin DJ ja live -pohjainen elektronisen musiikin tapahtuma. Yhdeksän eri artistia ja kaksi VJ tiimiä tahdittavat energisen illan uudessa Time Tunnel paikassa, Oulun Kaupunginteatterissa.


krafty.jpg

DJ Krafty Kuts (UK) - pääsali

Krafty Kuts is the 'Best DJ' in breaks! Krafty Kuts aka Martin Reeves on valittu jo kolmena vuotena peräkkäin parhaaksi DJ:ksi kansainvälisessä Breakspoll tapahtumassa. Myös tuorein pitkäsoitto 'Freakshow' valittiin parhaaksi albumiksi. Lisäksi Best of British Awards 2007 äänestyksessä (DJMAG 06/07) yhdessä Tim Deluxen kanssa julkaistu ” Bass Phenomenon” valittiin Brittien parhaaksi tanssi singleksi. Krafty tunnetaan teknisesti loistavana DJ:nä, jonka ura starttasi jo 80 luvulla. Tuolloin häntä puri electro/hip-hop kärpänen ja tautiin ei ole löytynyt lääkettä. Taudin vaikutuksen ovat kokeneet kymmenet tuhannet ihmiset ympäri maailmaa rokkaavissa DJ-seteissä sekä useat remix/tuotanto projektit joissa Krafty on ollut mukana. Tunnelin pääsalin katto natisee kun Krafty nostattaa loppuillan fiiliksen.
Lue lisää


pepe.jpg

Pepe Deluxé (Live perf. HKI) - pääsali

Groove Armadaan ja The Avalanchesiin verrattu Pepe Deluxé on edennyt alkuaikojensa sample-pohjaisesta downtemposta kohti vallatonta sekoitusta breakbeatia, surf-kitaroita, lattarirytmejä ja psykedeelistä poppia. Viimeisten levyjen rouheasta soundista vastaavat lukuisat vierailevat muusikot. Time Tunnelin keikka on yksi harvoista Pepe Deluxén live esiintymisistä Suomessa yli kymmenen vuotisen uran aikana ja setti on myös sen mukainen.Parhaat palat ”Super Sound”, ”Beatitude” sekä uudelta ”Spare Time Machine” levyiltä mutta tuoreina, erillaisina ja yllättävinä versioina.Tajunnan lopullisen ällistyksen täydentää settiä varten suunniteltu grafiikka ja videot. Pepen saundille on ominaista hyvän fiiliksen rytmikkyys. Hip-hop, breakbeat, big beat sekä rapea funk-meininki. Nyt dipattuna paksuun crème fraîcheen live asenteella. Kattaus valmiina pääsalin lavalla - maista!
Lue lisää


kaasi.jpg

DJ KAASI (Sunburn, OULU) - pääsali

Kalajoen hiekka on kuumaa kun Kaasi virittelee Sunburn clubinsa iskuun. Suomen Ibizaksikin kutsutun Sunburn -klubin vakio-DJ on yli 10 vuoden uran tehnyt levynsoittamisen moniottelija, joka on kolunnut Suomen pohjoisesta etelään. Hän on vuosien varrella noussut yhdeksi tunnetuimmaksi pohjois-suomalaiseksi tiskijukaksi ahkeran keikkailun ja järjestämiensä iltojen ansiosta. Housemusiikin soittajana tunnettu Kaasi sekoittelee mielellään setteihinsä myös breakbeatimpaa rymistelyä ja progressiivisempaa maalailua. Kaasi ei päästä Kraftyä helpolla pääsalissa.
Lue lisää


bvj.jpg

BVJ (Batterydrink.com) - pääsali

Batteryn Video Jockey tiimin kunnianhimoinen kädenjälki on näkynyt useissa alan tapahtumissa vuosien varrella kuten Gatecrasher ja Laserpoint. BVJ tiimi pyörähti tänä vuonna myös Monacossa formulasirkuksen aikaan ja hoiti tyylillä AT&T Williams VIP illan kaunottarille ja kilpurikuskeille. Time Tunnelissa BVJ tiimi raikastaa screenin Krafty Kutsin setin aikana.


superia.jpg

SUPERIA UNITED (Up-klubi, Rovaniemi) - pääsali

Superia United on taiteeseen ja kulttuuriin aktiivisesti asennoituva nuorten taitelijoiden joukko. Aiemmin mm. musiikin, videon, elokuvan ja kuva- ja mediataiteen parissa toiminut ryhmä tuo nyt nähtäville erityisesti Time Tunnelliin suunnittelun esityksen. He hyödyntävät esityksessä mm. mediakulttuurin kuvastoa, kaitafilmimateriaalia ja minimalista animaatiota. Näistä luodaan efektoiden ja yhdistellen musiikkia mukaileva videoesitys. Videon virtaa Time Tunnelissa ohjailevat: Antti Brunni (SRVRS*), Sami Keskikallio (MKRF) ja Florian Plank.


infekto.jpg

DJ INFEKTO (Beatformers, TRE) - b-eat-z clubi

DJ Infekto, Riku Pentti, on napsinut jo kaksi kertaa peräkkäin maan parhaan elektronisen DJ:n tittelin BASSO-lehden äänestyksessä. Eikä turhaan. Infekto on mm. julkaissut musiikkia omalla nimellään, pyörittänyt Suomen pitkäikäisintä rikotun biitin klubia (10-vuotiasta Beatformersia), tuottanut musiikkia Skillstersin toisena osapuolena ja kiertänyt maailmaa DJ-keikoilla Intiasta Siperiaan. Ja Infekton DJ-setit ovat maankuuluja. Breaks, drum&bass ja electro saavat sellaista kyytiä että heikoimpia hirvittää. Harva sielu on jäänyt kylmäksi ja aika monelta on paita kastunut.
Lue lisää


lainio.jpg

DJ SAM LAINIO (Cafe del Raum, HKI) - b-eat-z clubi

Nyt puhuu kokemus. CdR kollektiivin jäsen Sam Lainio on ollut DJ-piireissä jo vuodesta 1990 lähtien. Techno oli juuri SE juttu Samille ja monissa etelärannikon underground bileissä Sam oli tuttu näky levylautasten takana. 2000 luvun alussa Sam kavereineen perustivat Cefe Del Raumin edistääkseen alan kulttuuria etelärannikolla. Nykyisin CdR iltamia järjestetään Helsingissä. Sam on soittanut useissa tapahtumissa ja clubeissa, kuten Sun Dance Music Festival 2002 (Tallinna), Rose Garden (Helsinki), Koneisto 2000 (Turku), Pori Jazz (Pori) ja Ihana (Helsinki). Time Tunnelissa päästään naatiskelemaan syvän housen ja teknon fiiliksiä kun Mr Sam on vuorossa.
Lue lisää


sektori.jpg

DJ Sektori (Happi, Oulu) - b-eat-z clubi

Less talk, more music! DJ Sektorin soitto puhuttelee aina. Ja tanssituttaaki. B-eat-z clubin lattia saataa jäädä pieneksi kun pörinät Rex the Dog, Apparat, Modeselektor ja Mr Oizo akselita tulvahtaa ulos. Myös legendaariset biisit/tunnarit yli genrerajojen voivat saada uuden muodon kun Sektori sille päälle sattuu. Eipä sitä koskaan tiiä...
Lue lisää


lovroc.jpg

DJ LOVROC (Soul Kitchen, HKI) - Funky Café

Musiikkilaitteisto, vinyylisoittimet ja Rane -mikseri ovat täyttäneet vinyylilevyjen metsästyksen ohella Lovrocin jokapäiväisen elämän jo viimeiset 11 vuotta. Monipuolisista ja yllättävistä seteistään tunnettu Lovroc on 70-luvun mustan rytmimusiikin ja erityisesti funkin ystävä, jolta löytyy kokoelmistaan erittäin tiukkaa materiaalia mm. soulin, hip hopin, acid jazzin ja nykyfunkin saralta.
Lue lisää


jyrix.jpg

DJ JYRI-X (Intro Funk, KUOPIO) - Funky Café

Jyri-X on totaalisesti koukussa musiikkiin. Päivät kuluu kauppaa tehden äänitemyymälässä ja lähes kaikki likenevä aika metsästäen vinyyleitä. Lähellä Jyrin pumppua on sister funk ja rytmikäs soul, mutta myös lattarit, boogaloo ja funkki raikaa hänen seteissään. Jyri-X touhuaa myös monipuolisten Intro Funk iltojen järjestelijänä, joita on rytmitetty Kuopiossa jo parin vuoden ajan.
Lue lisää


yari.jpg

DJ YARI (Intro Funk, Kuopio/HAND) - Funky Café

Funky Cafén isäntä Yari tähyilee ja hankkii yhä harvinaisia seiska tuumasia nimeltään soul 45. Soul musa sen kaikkine muotoineen kuten funk, jazz, latin ja välistä myös disco-jytät ovat Yarin settien perusta. Nauttikaa... me tiedämme että hän nauttii varmasti.


teatteri.jpg

Time Tunnel & kaupunginteatteri

Time Tunnel järjestetään tänä vuonna Oulun kaupunginteatterin harjoitussalissa, pienen näyttämön lämpiössä ja teatteriravintolassa. Funky Café upeassa teatteriravintolassa, kuuma b-eat-z klubi lämpiössä sekä massiivinen pääsali harjoitussalissa. Kaikissa tiloissa anniskelu ja myös pientä suupalaa. Kaikki kaupunginteatterin tilat ovat savuttomia ja tupakointitila järjestetään ulkopuolelle.


Time Tunnel 2007
- la 08.09.2007 klo 22.00 - 04:00. Ikäraja K-18
- Oulun kaupunginteatteri, Kaarlenväylä 2, 90100 Oulu
- liput ennakkoon 15 eur, Levykauppa ÄX ja Jim & Jill Oulu. Ovelta 17 eur
- ennakkolippujen myynti alkaa pe 24.08.

Huom: Jos olet Jim & Jill Club:in jäsen, ennakkolipun hinta on 13 eur.
Toimi nopeasti koska 13 eur lippuja on rajallinen määrä.

http://www.handprod.com/

Yhteistyössä OMVF ja Oulun kaupunginteatteri

Kaikki oikeudet muutoksiin pidetään.

:: Another fine H.A.N.D production ::
samlainio

Posts: 1,264

#3 • • samlainio
oioi!! tarvis varmaan varata tähän viikonloppuun tyhjää ja lähtee Ouluun!
thomas

Posts: 5,618

#4 • • thomas

samlainio, 6.7.2007 13:03:
oioi!! tarvis varmaan varata tähän viikonloppuun tyhjää ja lähtee Ouluun!



suosittelen lämpimästi.. toi paikka jo huutaa paikalletulemista.
Marianne

Posts: 146

#10 • • Marianne

jaywink, 6.7.2007 14:09:
no voiha! vuoden parhaat bileet jälleen Oulussa niin kuin aina *sydän*



Toki tuut tänne kemuilemmaan parhaiden kanssa*vink*

--
Se joka saa hyvän kasvatuksen, siitä tulee kiltti.
Sellaisella, joka saa huonon kasvatuksen on kivaa.
Timo 6v.

Mio

Posts: 1,010

#11 • • Mio
Krafty Kutz kiinnostais kovasti. Täytyypä kattoo pääsiskö sitä tonne asti lähteen...hmm

Big Up!
peepe

Posts: 904

#12 • • peepe
Harmi kun ei pääse paikalle, mielenkiintoinen paikka kemuilla :)
rjv

Posts: 731

#13 • • rjv neuron tuoppi kiitos
ui saatana krafty kuts!
diileri

Posts: 7

#14 • • diileri Perfect is not *god* enough!
Namskis... tämä vaikuttaa sellaiselta bilehileillalta ,että kannattanee kokeilla :D

--
*sucking the realm ever since, bitch suck my 12 inch!*

Dave

Posts: 1,750

#15 • • Dave Team Teknolipat :) / The Bunk
Hmm, oliskohan se sit öööö..tänvuoden kolmasreissu Ouluun. *nauru*

Mietitääs jos jaksas tulla vaik elokuunlopussa kumminki pitäs olla siellä.

--
a veteran police of means and talent can wear whatever the fuck he damn well pleases.

dlc

Posts: 87

#16 • • dlc
Bass Phenomenon paras tanssi sinkku!

Krafty Kutsin yhdessä Tim Deluxen kanssa julkaistu ” Bass Phenomenon”
biisi on valittu DJMAG:n äänestyksessä parhaaksi tanssi singleksi.
Best of British Awards 2007 äänestykseen osallistui yli 18 000 äänestäjää.
Onnittelumme Kraftylle!

Lue koko juttu täältä.

Päivitetyt artistien tiedot, lippuinfot ja muut tärkeät infot julkaistaan ensi viikon (32) aikana.
L.A.O.S / d-bex

Posts: 140

#17 • • L.A.O.S / d-bex
*whaat*

!!! KRAFTY f*cking KUTS !!!!

tänne ois kyllä pakko päästä.

--
Club STANDARD every 2 month at redrum.
Club Low End at Nude every months 4th Friday.
LAOS night at mbar every months last saturday.

www.myspace.com/largeamountofsoul

samlainio

Posts: 1,264

#18 • • samlainio

L.A.O.S / d-bex, 6.8.2007 17:41:
*whaat*

!!! KRAFTY f*cking KUTS !!!!

tänne ois kyllä pakko päästä.



Meikä ainakin varailee koht lennot, ett ei muutaku posse kasaan ja Ouluun!!
elysion

Posts: 1,036

#19 • • Edited elysion `laaserkiiski, järviemme teknokampela!`
Oi!

Ois viel synttärit samana päivänä. Pitäisköhän ;).

*edit* auts, junamatkat yht. 54e. Ei liian opiskelijaystävällistä. */edit*
jaywink

Posts: 1,668

#20 • • jaywink bass warrior
krafty on kyl ehkä eniten sankari breiksin saralla mut ei vaan pysty budjetoimaan tähän *nyyh* jos joku porukka menee autolla niin siihen vois kyl hyppää jakaan bensakustannuksia!