Kuinka kasvattaa pippeliä?

91 posts, 5 pages, 191,096 views

Roger Roger

Posts: 3,372

#1 • • Roger Roger Kentti
MIEHINEN KUNTO - PENIKSEN KEHITTÄMINEN

Ensimmäiseksi, nämä harjoitukset vaativat ehdottomasti sinun SITOUMUKSESI ja päättäväisyytesi suorittaa harjoituksia vähintäänkin 5 kertaa viikossa, ILMAN POIKKEUKSIA! Jos todella haluat suurentaa penistäsi, tee harjoituksista osana päivittäistä rutiiniasi. Minä teen niitä 6-7 päivää viikossa, mutta olenkin tehnyt töitä sen eteen että harjoitukset sujuvat kuin itsestään.

Jos missään harjoituksen vaiheessa tunnet todellista kipua tai epämukavuutta, niin ota silloin rauhallisesti. Ei ole mitään mieltä satuttaa penistäsi sitä suurentaessasi. Tulet huomaamaan 2-4 viikon jälkeen, että peniksesi alkaa tuntumaan ja näyttämään isommalta ja paksummalta, kuin myös kovemmalta.

Aloittakaamme!


1. Alkulämmittely

Ota käsipyyhe tai vastaava ja upota se kuumaan veteen useiden sekuntien ajaksi. Purista liika vesi pois. Kierrä pyyhe peniksesi ja kivestesi ympärille ja pidä siinä useita minuutteja. Toista 2-3 kertaa, tällä varmistat että peniksesi on lämmin ja valmiina harjoituksiin. Kuivaa hyvin jotta otteestasi tulee pitävä.

Pituuden lisääminen

Tämä harjoitus kasvattaa penistäsi ulospäin. Peniksesi sisällä oleva pääverikäytävä joka täyttyy verestä erektion aikana, venyy tätä harjoitusta tehtäessä. Tämä harjoitus saa sen aikaiseksi että peniksestäsi tulee pitempi niin kovana kuin löysänäkin. Harjoitus ei lisää paksuutta yhtä paljon kuin pituutta. Tämä on verrattavissa painojen ripustamiseen penikseesi, mutta huomattavasti terveellisempi ja turvallisempi.

Tämä harjoitus olisi hyvä suorittaa istuen, joko tuolin reunalla tai sohvalla. Mutta jos haluat niin voit suorittaa sen myös seisten.
A) Peniksesi pitää olla löysänä tämän harjoituksen aikana. Ota toisella kädellä kiinni peniksesi päästä. Ota tukeva ote, mutta ei niin lujaa että tunnet epämukavuutta. Laita toinen kätesi jo kiinnipitävän käden päälle ja purista sitä, tämä takaa sen että otteesi on hyvä.
B) Vedä SUORAAN ETEENPÄIN sopivalla voimalla, niin että tunnet hyvää venytystä. Pidä siinä asennossa 30 sekunttia. Toista 10 kertaa, jokaisella kerralla hieman lisäämällä vetovoimaa, mutta ei niin kovaa että veto aiheuttaa kipua.
C) Rentouta ja hakkaa penistäsi reittä vasten noin 50 kertaa, jotta veri kiertää taas. Lepää minuutti.
D) Toista vaihe B, mutta tällä kertaa vedä VASEMMALLE.
E) Toista vaihe C.
F) Toista vaihe B, mutta tällä kertaa vedä OIKEALLE.
G) Toista vaihe C.
H) Toista vaihe B, mutta tällä kertaa vedä YLÖS päin.
I) Toista vaihe C.
J) Toista vaihe B, mutta tällä kertaa vedä ALAS päin.
K) Rentouta ja hakkaa penistäsi reittä vasten noin 50-100 kertaa. Lepää minuutti.
L) Vedä SUORAAN ETEENPÄIN, kuten B kohdassa, mutta tällä kertaa pyöritä 30 kertaa myötäpäivään, kokoajan venyttäen.
M) Toista kuten L-kohdassa mutta pyöritä vastapäivään, toista kohdat L ja M viisi kertaa vuorotellen pyörittämällä vasemmalle ja oikealle.
N) Lopeta harjoitus hakkaamalla penistäsi vasten reittäsi 50-100 kertaa.


Edellä mainitulla harjoituksella tulet takaamaan pidemmän peniksen, niinkin lyhyessä ajassa kuin muutama viikko, mutta todelliset muutokset näkyvä 3-4 kuukauden kuluttua. Suosittelemme että pidät kirjaa mitoistasi joka viikko, sillä tavalla tiedät tarkalleen mikä kehityksesi on, joka osaltaan kannustaa sinua jatkamaan harjoituksia.


3. Jelq (Lypsääminen)

Seuraavaa harjoitusta on suoritettu vuosisatoja monissa heimoissa ja kulttuureissa. Tekniikka on ollut perhesalaisuutena isältä pojalle periaatteella sukupolvien ajan. Sitä pidetään kaikkein tehokkaimpana menetelmänä suurentaa penis.

Sudanilaisilla miehillä, joilla on maailman suurimpiin kuuluvat penikset, harjoittavat tätä menetelmää osana murrosikää. Isät lähettävät poikansa harjoittajan luo, joka suorittaa "lypsäämistä" pojalle 30 minuuttia joka päivä. Tämä lypsämis harjoitus pakottaa veren penikseen, yhä uudestaan ja uudestaan, joka taas aikaan saa sen että penis pystyy ottamaan vastaan enemmän verta, joka taas on suoraan verrannollinen peniksen kokoon. Aikajaksottain joidenkin miesten penikset ovat kasvaneet isommiksi kuin 45 cm ja ympärysmitta 25 cm. Tosin ei se olisi meillekään mikään ihme jos meillä olisi käytössä lapsuudesta asti näin tehokkaita menetelmiä ja arvata saattaa että pikkuhousujen suunnittelijoilla olisi aivan uudenmallisen housut suunniteltavana.

Tämä harjoitus vaatii 25-35 minuuttia aikaa ja tulisi suorittaa joko istuen sohvan tai tuolin reunalla. Mutta voidaan toteuttaa myös seisten. Muista että pystyasennossa suoritettaessa saat maanvetovoiman avun, verrattuna siihen että makaisit selälläsi. Tarvitset tässä harjoituksessa vaseliinia tai muuta liukastetta.
A) Ota runsaasti liukastetta käsiisi ja hiero se penikseesi niin että itsellesi on melkein täysi erektio, mutta ei ihan. Ota vasen käsi ja tee ns. Ok-kuvio peukalolla ja etusormellasi. Vie vasen käsi aivan peniksesi juureen. Liusuta käsi alas vartta pitkin peniksesi päähän saakka, kokoajan puristaen.
B) Vaihda käsi ja tee samalla lailla kun A-kohdassakin. Vuorotellen vasen, oikea, niin kuin lypsäisit. Pidä kokoajan tiukka ote. Huomaat jokaisella kerralla että peniksesi pää turpoaa verestä.


HUOM! Älä anna siemensyksyn tulla. Jos sinulle tulee kova tarve siemensyöksyyn, lopeta hetkeksi, kunnes tunne menee ohi. Pidätteleminen on itse asiassa myös erittäin hyvä harjoitus "itsekontrolliin". Useiden kuukausien lypsäämis harjoitteluiden avulla peniksesi kasvaa pituutta, kuten myös reilusti paksuuttakin. Mahdollisesti huomaan muutosta jo muutamien kertojen jälkeen, mutta 3-4 kuukauden päivittäisen harjoittelun ansiosta muutoksista tulee pysyviä. Mutta jatka harjoituksia sen jälkeenkin koska lypsääminen pitää peniksesi ylväänä.

1. viikko
Tee harjoitusta vain n. 10 minuuttia tai 100-200 toistoa.

2. viikko
Tee harjoitusta 20 minuuttiin saakka tai 200-400 toistoa, joka päivä… ja muista pitää tarpeeksi "painetta" lypsyssä. Muista pitää peniksesi puoli-erektiossa

Seuraavat viikot
Harjoitusten tulee kestää vähintään 30 minuuttia tai 400-800 toistoa.

Tiedän että 3-4 kuukauden kuluttua, tulet kirjoittamaan sähköpostia meille, siitä kuinka paljon rakastat tätä ohjekirjaa. Takuuvarmasti. Tämä harjoitus on varmasti tehokkain peniksen kehittämismuoto. Se ei pelkästään tee peniksestäsi suurempaa tai paksumpaa, vaan myöskin kovemman ja kaikkiaankin terveemmän. 30 minuutin lypsyn jälkeen peniksesi pitäisi tuntua lämpimältä, paksummalta ja tiukemmalta, kuin normaalisti. Tuo tunne on juuri se seikka joka aiheuttaa peniksesi pysyvän kasvun, samoin kuin kehonrakennuksessakin. Jos lypsy harjoittelun jälkeen et pysty saamaan erektiota useaan tuntiin, älä säikähdä, se on aika normaalia, sillä erektiolihas on erittäin väsynyt ja tarvitsee lepotauon.

Muista pitää kätesi peniksen sivussa, peukalo päällä ja etusormi alakautta ympärimennen harjoituksen aikana. Harjoituksen päätteeksi suorita vielä sama lämmitys, kuin alkulämmittelyssäkin, se auttaa pitämään verta pidempään peniksessä.

--
vain kesyt kaipaavat, villit lentävät

Panfobia

Posts: 521

#2 • • Panfobia
Voi teitä poikia... *nauru*

--
*sydän*

Kolera

Posts: 4,256

#3 • • Kolera Rumaahinen/Höpötompsu/Mielikuvitukseton vittupää
hei joillekki asia on todellinen ongelma *hih* onneks itseironia toimii

--
KESÄ TULEE JA KAIKKI KUOLEE!
Itsemurha lopettaa vittuilun!
no drugs, Im just kännissä

Janne

Posts: 1,330

#4 • • Janne kipee ukkeli
Hmm, seikkaperäistä. Onkohan ikkunalasit vaarassa, jos tekee yli 1000 Kegeliä päivässä? *täh*
Roger Roger

Posts: 3,372

#5 • • Roger Roger Kentti
heheee... Löysin ton jutun pakkotoistosta ja nauroin aivan sikana. Ajattelin jakaa tätä iloa ja tietoa sitten muillekkin *nauraa**nauraa**nauraa*

--
vain kesyt kaipaavat, villit lentävät

Katrina

Posts: 605

#6 • • Katrina
Miehet, olette uskomattomia!
Roger Roger

Posts: 3,372

#7 • • Roger Roger Kentti
Katrina:

Miehet, olette uskomattomia!


Juu, tiedetään tiedetään... *pahis*

Muhahauuhahauauaaa

--
vain kesyt kaipaavat, villit lentävät

Waide

Posts: 323

#8 • • Waide sabão
Hei tää on arka asia.Onneks sentään luin tän viestin niin elämä rupee taas hymyilemään.Varmasti toimii paremmin kuin hankkimani swedish suckmachine.Toi peniksen hakkaus reittä vasten taitaa olla niitä oleellisimpia asioita.Aloitanpa treenaamaan*läiskis*läiskis*...*hmph* ei toimi, tarvii hakata siis lujempaa..*LÄISKIS*,noniin..


*plur*

--
On myös lohduttavaa kuulla, että ihmiset kelluvat eri tavoin. Aina vajoaminen ei olekaan kiinni siitä, että on vain niin huono ihminen.

Avatar
#9 • • Kirsikka Guest
Voi jeesus. Kaikkea sitä ihminen keksiikin.. *justjoo*
Janne

Posts: 1,330

#10 • • Janne kipee ukkeli
Kirsikka:

Voi jeesus. Kaikkea sitä ihminen keksiikin.. *justjoo*Toisaalta, jos tuo toimii/toimisi, tuskinpa panisit pahaksesikaan, jos kundi vähän reenais. Vai?
Avatar
#11 • • Cera Guest
Niin Jenni, mieti nyt vähän.
Avatar
#12 • • Kirsikka Guest
Janne:

Kirsikka:Voi jeesus. Kaikkea sitä ihminen keksiikin.. *justjoo*

Toisaalta, jos tuo toimii/toimisi, tuskinpa panisit pahaksesikaan, jos kundi vähän reenais. Vai?Riippuu tapauksesta *iloinen*
Janne

Posts: 1,330

#13 • • Janne kipee ukkeli
Kirsikka: Mut ainahan voi kehittyä. Ajattele nyt, lyijynkovaa isoa jormaa...maistuis varmaan sullekin... *possu*
Avatar
#14 • • Kirsikka Guest
Janne:

Kirsikka: Mut ainahan voi kehittyä. Ajattele nyt, lyijynkovaa isoa jormaa...maistuis varmaan sullekin... *possu*nohnoh.. *nauru* rajoitetaanpas nyt vähän.. =D
trikSain

Posts: 156

#15 • • trikSain
Vau kaikkea me miehet teemmekin ja vain ja ainoastaan teidän vuoksenne hyvät naiset!! *plur**iloinen**plur**iloinen*

--
"The bass is so loud, disturb your neighbour."

Mafia

Posts: 126

#16 • • Mafia
Jeps. hyvää me naisille tehdään.
Luonto on kummallinen*justjoo*
nina¤

Posts: 364

#17 • • nina¤ -eläinlaps
Siis mä panisin todellakin pahakseni *igor* Mä jopa tappelisin pienen peniksen puolesta *plur*... I mean it, miettikää hei meitä pikkuisia.......... *pupu*

--
..for me to POOP ON..

UnityF

Posts: 15,721

#18 • • UnityF joo just se
voi teitä miehiä....*vink*
Myfinesthour

Posts: 420

#19 • • Myfinesthour
Jeps.. RR Nyt tiedän, että olet kyllä pöpi! Pippeli on venyvä käsite :D

--
"..."

Katrina

Posts: 605

#20 • • Katrina
Mutta on sillä koolla kyllä loppupeleissä väliä....