Bikinit Wildclubilla 14.10.2017 @ Espoo/Kirkkonummi

1 post, 1 page, 1,467 views

Wildclub Pervpark

Posts: 6

#1 • • Wildclub Pervpark
Pikku, pikku bikineissä.. Näissä bileissä on hyvä muistella mennyttä eroottista ja kuuma kesää!

MIKÄ ON WILDCLUB?

Upeat, kansainvälisestikin tasokkaat puitteet. Suomessa ainutlaatuinen, todella tasokas ja suuri yksityinen aikuisten kutsuvierastalo. Kaikki iltamme ovat yksityisiä ja toimivat kutsuvierasperiaattein. Illan aikana sinulla on mahdollisuus tavata tuttuja sekä tutustua uusiin samanhenkisiin ihmisiin. Jotta tiedät kuinka toimia ja kaikilla olisi mukava ilta, tutustu vieraille tarkoitettuihin ohjeisiin.

HALUATKO MUKAAN?

1.) Sivumme:
Tutustu ensin huolella sivuihimme, niin saat kaiken iltaan liittyvän tiedon.

2.) Liity postilistalle:
Seuraavaksi jotta olet kutsuvieraamme, liity sivujemme kautta postilistalle niin pysyt ajan tasalla tulevasta. Lähetämme infoa illoistamme. Jos haluat poistua listaltamme, infokirjeessä on myös poistumiskohta kirjeen lopussa.

3.) Ilmoittaudu iltaan tekstarilla:
A) Parit ja naiset, kun olet varma tulostasi, ilmoittaudu iltaan nimimerkilläsi tekstiviestillä (päivämäärä ja nimet). Numero kannattaa tallentaa kännyyn. Lähetämme vastausviestin (tekstari) vain siinä tapauksessa jos ilta on täynnä. Emme siis lähetä erikseen vastausviestiä.
B) Varamiehet (3kpl) ilmoittautukaa soittamalla entiseen tapaan. p.0440555602. Mikäli estyt, ilmoitathan peruutuksen.

Ajo-ohjeet:
Sijaitsemme Uudellamaalla Kirkkonummi-Espoo tuntumassa. Meille tullaan taksilla ja saat kartan kutsukirjeessä viimeistään päivä ennen iltaa.

Sisäänpääsy ja hinta:

Ovet avautuvat klo 20.00 ja ilta päättyy 03.00 On toivottu, että tulisitte kaikki mahdollisimman samoihin aikoihin aloituksen tienoilla. Mikäli estyt tulemasta olethan reilu ja ilmoitat siitä. Ilta on 50€ hengeltä. Maksu tapahtuu ovella käteisellä saapumisen yhteydessä.

Yhteystiedot

Puhelin: 0440-555602
Sähköposti: bileet (at) wildclub.fi
www.wildclub.fi