Ihokarvat pystyyn?

3 posts, 1 page, 11,139 views

Zargus

Posts: 15

#1 • • Zargus
Enkö vain osaa vai eikö Helsingistä todellakaan löydy enää säännöllistä clubia, jossa soitetaan uutta discoa, proge housea, indie dancea, sielukasta deep housea (tms. mukavaa naputtelua ja kikkailua) musiikkia, jonka kuuntelemisesta saattaisi tulla hyvälle tuulelle tai ihokarvat nousta pystyyn? EDM:ä, synkkää teknoa ja muuta raastoa löytyy joka paikasta vaikka ei haluaisikaan, mutta jostain syystä tämän tyypin kemut loistaa kokonaan poissaolollaan. Mistä mahtaa johtua?

Kun aikoinaan Adams avasi ovensa, niin kuvittelin, että tämä on se paikka - no kaikki tietävät miten se sitten meni. Jossain vaiheessa kuvittelin/toivoin, että Kaikussa ja/tai Venuella alkaisi pyörimään säännöllinen konsepti esim. uuden discon ympärillä ja niin että mukaan saataisiin esim. kansainvälisiä artisteja. Kaikussa soittaa joka vkl 1-2 kansaivälistä artistia, mutta musiikkilinja noudattaa samaa kaavaa illasta ja viikosta toiseen. Voisi kuvitella, että sinnekin sekaan mahtuisi (enemmän kuin kerran keväässä) jotain muuta ja uutta. Mbarissa on monesti iltoja, joissa musa on kohdillaan, mutta Mbar on enemmän baari, eikä niikään clubi. Tähänkö pitää tyytyä?

Ikävä on: Pussy, Screen, Unity, Jack, Birdie, oikea Danceteria :(
Missä olette: Karmon, AEROPLANE, Digweed, Solomun, David August...?
Takyon

Posts: 2,944

#2 • • Takyon Möwkö
Tutustu myös kutosen ja ääniwallin tarjontaan

--
info

No matter how depressed you are.... there is NOTHING that cant be fixed by titties.

Zargus

Posts: 15

#3 • • Zargus

Replying to Ihokarvat pystyyn?:

Tutustu myös kutosen ja ääniwallin tarjontaan


Räppiä ja lisää teknoa? Kyllä nämäkin on tsekattu, mutta ei löydy mitään säännöllistä ja toimiva näistäkään - valitettavasti. Muita vinkkejä kenelläkään?