RAVE SAVES

  From until   Tickets 10€   Age limit: 18  
Virgin Oil Co., Helsinki   Show map  
breaks, drum'n'bass, house, techno, trance

Orkidea (Unity, LOVE)
Eliot Ness (Renegade)
Milla Lehto (FADE, Pussy Club, React^)
Paul Easy (After Hours, Clinic)
Olli S (Further)
Muffler
Genki (Stealth Unit, React^)
Asaf Peled (Misc)
Casper (FADE, React^)
Tatu V (Drag Attack)
Physics
L.A.O.S.
Nip One (Visions)
Boy Jorge (FADE)

Rave-Saves-Poster-360px.jpg

RAVE SAVES – Suomen suurin elektronisen musiikin hyväntekeväisyystapahtuma – järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Virgin Oilissa la 9.4.2011. Mukaan pro-bono hengessä ovat lähteneet Suomen johtava DJ-kaarti, Virgin Oil sekä koko Rave Saves- tuotantotiimi, ja illan aikana kuullaan technon, electron, housen ja trancen lisäksi myös alakerran jungle roomissa drum & bassia sekä dubstepia. Illan lipunmyynnin tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Amnesty Internationalin Suomen osaston toimintaan, ja Amnesty on myös mukana tapahtuman yhteistyökumppanina.

Rave Saves - illan aikana kuullaan kotimaista DJ kermaa, esiintyjinä ovat Orkidea, Eliot Ness, Milla Lehto, Genki, Casper, Olli S., Asaf Peled, Tatu V., Boy Jorge ja Paul Easy sekä alakerran rankempaa soundia edustavat Muffler, Genki, Physics ja LAOS.

Tapahtuman visuaaliseen ilmeeseen panostetaan myös kunnolla ja luvassa on urbaania video- ja valotaidetta Virgin Oilin laajojen seinäpintojen täydeltä. Illan visuaalisesta ilotulituksesta vastaa Vj Klaustrofobia, joka on vuodesta 2004 toteuttanut erilaisia videoprojisointeja ja -visualisointeja musiikkitapahtumiin ja gallerioihin energisillä taideprojekteillaan.



Tapahtuman takana on pitkän linjan klubituottaja Markus Rauramo ja Rave Saves- tiimi. "Tapahtuman idea lähti liikkeelle elektronisen musiikin ympyröihin hyvin vahvasti jo 90-luvulta asti liittyneen PLUR-ajattelun kautta, jossa korostetaan rauhan, rakkauden, yhtenäisyyden ja kunnioituksen tärkeyttä. Idea saada myös passiivisesti hyväntekeväisyyden tekemisestä kiinnostuneet aktivoitua tavalla, jossa yhdistyy hauskanpito ja tärkeän asian tukeminen loi sytykkeen Rave Saves- konseptin viemisestä eteenpäin. Tapahtumasta ollaan tekemässä jokavuotinen kullekin vuodelle ajankohtaisilla teemoilla ja artisteilla varustettuna." kertoo Rauramo.

Rave Saves- tiimi muodostuu media- ja mainosalojen ammattilaisista; Kerkko Ulmanen, Lassi Miettinen, Riikka Hänninen ja Joni Kopisto ovat myös mukana suurella sydämellä järjestämässä uutta, tiedostavaa ja tietenkin myös elämyksellistä tapahtumaa.



Tapahtumaa sponsoroi Precision Audio.

Eventti Facebookissa täällä:
http://www.facebook.com/event.php?eid=165587103493193


RAVE SAVES 9.4.2011, Virgin Oil, Mannerheimintie 5, Helsinki

Liput 10€ ovelta

Ennakot Tiketistä:
http://www.tiketti.fi/tapahtuma/11173