dB

Digital "dB" Beat

Digital Beat Music

June 2007

Safarille Windows kainalossa! Onko selain Gepardi vai susi?

By dB, Saturday 16.6.2007

Pitihän se latailla tuo kovasti kehuttu Safari selain kun nyt kerran saa Windowsillekin.
Työn lomassa kokeilin kun kerran asiakkaalle tai itseasiassa mainostoimiston kanssa asiakkaalle teen yhteistyössä yhtä nettisivua. Ihmeellisesti alkoi löytyä bugia kun IE:ssä ja Mozillassa otsikot näkyivät mutta otsikot hävisivät jonnekin Safari selaimessa. Käsittääkseni Operalla pitäisi toimia normaalisti. CSS:n tyyleissä nämä yleensä voidaan käpistellä eri selaimiin sopiviksi niin kutsutuilla "hack":eilla. Keksisipä nyt joku äkkiä Safariin semmosen jolla otsikot näkyvät. Laitanko sitten footeriin eli sivun alalaitaan tekstin "kokeile omalla vastuulla Safari selaimella".
Works worst with Safari englanninkieliseen versioon ja Niet Safari Internjet venäjänkieliseen sivuversioon.

Tuota beta versiota ei kannattais tuon Applen aivan noin liian nopeasti laittaa jakoon. En saanut ladattua selaimella mitään tiedostoja tai ohjelmia koneelle. Muistaakseni macin Safarissa tämä omituinen download ominaisuus oli myös. Täytyy sanoa että nopea susi on mutta ei gepardi.

Lataa täältä jos haluat harmaita karvoja kuten sudella:

http://www.apple.com/safari/download/

http://www.mac-essentials.de/bilder/safari_winxp.jpg

Oulu Open Decks playlist 2.6. synttärisettiä

By dB, Monday 4.6.2007

Oulu Open Decks loppubileet pidettiin poikkeuksellisesti 45 Specialin yläkerrassa. En välttämättä tykkää paikan akustiikasta. Vanerit tärisee kun soittaa vähänkin lujempaa. Soittolistassa oli ainakin kymmenkunta dj:tä. Oma soittoaika oli arvottu alkavaksi klo 1:30. Pienesti kaljoissa alkoi olla jo siinä vaiheessa kun vuoro tuli.
Hyvä juttu oli että porukkaa oli valunut yläkerta täyteen jo siihen aikaan.
Toka biisi Fluke - Absurd veti eniten porukkaa tanssimaan. Lattia oli silloin ehkä eniten täynnä. Oma setti tuli sen jälkeen ja eka biisi Breathing cd:ltä ja loput rumpukoneelta jonka aikana oli tyyppejä pomppimassa vielä melko liuta. Ihan kiitettävästi oli kyllä hyvä meiniki.


Sattumalta samalle päivälle sattui synttäripäivä. 35-v vanha mies nyt jo. Tapahtuman isäntä Pyhis on samaa ikäluokkaa mutta vissiin pari vuotta mua vanhempi.

Playlist:

1. Vast - Free
2. Fluke - Absurd
3. The Prodigy - Serial Thrilla
4. Digital Beat - Breathing (Hengitys)
5. Digital Beat - Dark Beat
6. Digital Beat - D01 (nimetön - vain pattern numero)

soittoaika n. 30 min