dB

Digital "dB" Beat

Digital Beat Music

December 2005

Finnlux Tuna web-sivu

By dB, Saturday 31.12.2005

Laitan kohta web-sivut.

http://www.finnluxtuna.com/

Hyvä vuosi takana

By dB, Saturday 31.12.2005

Musiikkihommat


Sain kuin sainkin musiikkia elokuvaan "High Octane Detonate".
detonate_DVD_small.jpg
mikä oli mukavaa.

Lehtijuttuja tuli mm. Kalevaan
http://my.opera.com/digitalbeatmusic/albums/showpic.dml?album=24416&picture=243070

Oli myöskin mukavaa...

Albumi ulos Finnlux Tuna projektilta.
Syksyllä 19.10. julkaisin minialbumin Finnlux Tuna - Futurtablism.
futurtablismthumb.jpg


Työhommat

Olin töissä kuvankäsittelijänä 6kk tai oikeastaan 8kk kun harjoittelua (eli työn tekemistä ilmaiseksi) oli 2kk. Pomo oli nainen. Ei mulla mitään naisia vastaan mutta kun luonteeltaan kamalan ekstrovertti ja dominoiva niin tuli sanaharkkaa aiheesta tai pienestä useamman kerran. Muuten hyvä työpaikka mutta paska palkka. Olis ollu jatkoa luvassa mutta no thanks samalla paskapalkalla. Yrittäjät kuvittelevat että työntekijät pitää saada puoli-ilmaiseksi töihin. AMK-tutkinnolla pitäs tehä alipalkattua ammattityötä myyjän tai siivoojan palkalla työvoimatoimiston yhdistelmätuella. Muuten hyvä työpaikkana näillä leveysasteilla jos palkka olisi asianmukainen.

Omatoimista yrittäjyyttä

No, sitten työkkärin yrittäjyyskurssille ja tekemään erinäisiä 3d-visualisointihommia ja www-sivuja. Oikea valinta mielestäni vaikka tulot nyt pienemmät tai satunnaiset. Yrittäjyyskurssilla ehkä saa jotain uusia ideoita ja teoriaa yrityksen pyörittämisestä. Yrittämisen todellisuus sitten kokonaan toinen asia.

Työnäkymät

Ehkä opettamaan 3d-mallinnusta ja videotyötä. Tai sitten johonkin isompaan firmaan töihin. Aika näyttää. Palkkavaatimus väh. 2000-2500 Euroa / kk