Psyketrance-vaikutteisen haltialyhytelokuvan AAMUNSARA viimeiset rooliasut myynnissä

4 posts, 1 page, 2,849 views

hair

Posts: 4

#1 • • Edited hair
Psyketrance-vaikutteisen haltialyhytelokuvan AAMUNSARA viimeiset rooliasut myynnissä Huuto.Netissä 27.9.-11.10. Toppeja, housuja, pari hametta ja neuletuotteita!! Tytöille ja pojille! Värimaailma on maanläheistä, piristeenä musta, valkoinen ja neonvihreä! Mene ja huuda, jos kiinnostaa! Halvalla lähtee!!! Löytyy nimimerkin MERLIINA alta tai hakusanoilla aamunsara, psyke-trance, trance , techno, haltia, rooliasu, psykedelia


joo, taas tietämätön ja unohdus päällä. ni meni varmaan vähä genret sekasin... kyse siis PSY-TRANCEsta.... Sorry!
domi

Posts: 7,069

#2 • • domi Työn sankari.
Tämä ilmoitus taas rikkoo sekä huuto.netin sekä klubituksen sääntöjä, koska ilmoitusessa on mainittu linkki huuto.nettiin.

Tämän saa myös tosi pienellä vaivalla säännöt täyttäväksi, vaihdat nämä rivit:


voi kokeilla myös linkkiä:
http://www.huuto.net/.../showlist.php3?seller=merliina&status=N&order=...


muotoon


Tarkempia tietoja ja ilmoitukset löytyvät huuto.netistä



Vielä parempaa olisi, jos pistäisit listan vaikka tänne, ja loppuun tuon maininnan huuto.netistä. Tällöin ei rikota kummankaan foorumin sääntöjä millään lailla. (Jos olen väärässä, modet voivat ottaa kantaa)
Apo

Posts: 1,574

#3 • • Edited Apo Asiallisen Profeetallinen Oppinut

domi, 27.9.2006 13:36:
Tämä ilmoitus taas rikkoo sekä huuto.netin sekä klubituksen sääntöjä, koska ilmoitusessa on mainittu linkki huuto.nettiin.



Jos nyt pilkkua viilataan niin:

Huuto.net:n säännöt:

Jokaisella Huuto.Netiin ilmoitetulla tuotteella on oma url-osoite, jonka avulla tuotteeseen voidaan viitata vaikkapa omalta kotisivulta tai sähköpostiviestistä. Kuitenkin kuten yleiseen netikettiin kuuluu, esimerkiksi tämän osoitteen massapostittaminen suurelle joukolle ihmisiä tai oman kohteen mainostaminen sellaisissa uutisryhmissä tai keskustelupalstoilla, joiden säännöt kieltävät mainostuksen, ovat kiellettyjä asioita, ja ne johtavat kohteen poistamiseen huutokauppalistoilta.

Alkuperäisessä postituksessa oli oli linkki myyjän myynnissä oleviin kohteisiin, ei tiettyyn myytävään tuotteeseen, joten periaatteessa huuto.net:n sääntöjä noudatetaan ihan oikein. Klubituksen säännöissä ei myöskään näy merkintää mainostamisen kiellosta joten sen puolesta tänne voisi pistää huuto.net mainoksia.

Tähän olisi kyllä hyvä saada jonkinlainen periaatepäätös ja lisäys sääntöihin. Yksittäisissä jollain tavalla skeneen liittyvissä tuotteissa (kuten tämä) imo huuto.net:n linkkien pistäminen on ihan ok, mutta esim. kodin irtaimiston myynti erillisinä tuotteina, erillisinä posteina huuto.net linkillä varustettuna menee oman ärsytyskynnyksen yli.

Tiedä sitten miten tuon saisi hyvin ja kattavasti ilmaistua, mutta en näe ainakaan mitään hyötyä siinä että suoralinkitys kielletään mutta tuollainen kikkailu / vihjailu ( "Tarkempia tietoja ja ilmoitukset löytyvät huuto.netistä" ) sallitaan.