"Siistit biletyypit" Appreciation thread

262 posts, 14 pages, 137,305 views

Jone

Posts: 8,258

#1 • • Jone Archibald Haddock
Ajattelinpa tässä huvikseni, että voisin oikeastaan kiitellä ihmisiä muutamien viime vuosien tuttavuudesta ja että joku muukin voisi ehkä innostua tekemään niin. Esitelläänpä siis bileistä kehittyneitä ystäviämme, kavereitamme ja tuttujamme muille omasta näkökulmastamme ja kiitellään niin kovasti. Pidättäydytään kiittelyissä kuitenkin niissä ihmisissä, joista tiedämme varmasti etteivät he ota pahastuakseen moisesta.

Jonen siistien tyyppien listaus:
(Listaus ei kata kaikkia ihmisiä, josta ei tule pahastua. Se ei ole missään tietyssä järjestyksessä ja lisäyksiä tulee kun mieleen muistuu juttuja.)

YANA
Yana on ollut mua kohtaan suunnattoman reilu siitä lähtien kun joskus siihen jossain tutustuin ehkä about kolmisen vuotta sitten. Yana on esitellyt mua ihmisille ja jaksanut jauhaa paskaa mitä ihmeellisimmistä asioista kanssani. Yanalle olen myöskin uskaltanut aina esittää mahdollisia tyhmiä kysymyksiäni, koska opin miehestä hyvin pikaisesti sen, että sitä ei kiinnosta dissailla mua tietämättömyydestäni (kunhan vaan olen oikeasti kiinnostunut niistä asioista, joista kyselen), vaan kysymykseen saa aina vastauksen jos mieheltä sellainen löytyy ja useimmiten on löytynyt. Yana mm. selitti mulle päätäni vaivanneen ”flanger” käsitteen ja sen kaiken vähän, mitä ymmärrän teknarien ja mikserin toiminnasta, olen oppinut häneltä.

KUILU
Kuilu on mies, joka on (uskomatonta kyllä) saanut hakattua mun nuppiini edes hitusen nöyryyttä. Ilman Kuilua olisin toisia ihmisiä kohtaan varmaan vielä inhottavampi kuin nykyään olen. Asioiden nuppiini takominen on tämän miehen puolesta tapahtunut mitä hienovaraisimmin ja itseasiassa hän on usein tehnyt asian niin, että on vain hieman johdatellen antanut mun oivaltaa itse omien näkökantojeni suppeudet. Kunnioitan Kuilua suuresti ja pidän häntä melkoisen viisaana miehenä, jolta mulla on vielä paljon opittavaa. Muistaakseni ollaan tavattu joskus alkukeväästä 2001 Lahdessa, josta tältä mieheltä heruu aina uusia viehättäviä tarinoita.

TRES
En edes muista, koska oon tavannut Tresin ekaa kertaa. Siitä voi olla yllättävänkin lyhyt aika, reilu 2 vuotta nyt kuitenkin. Kuilun tavoin kunnioitan Tresiä viisaana miehenä ja erityisesti hänen itsehillintäänsä ihailen kovasti. Tresiltä olen teoreettisesti oppinut, että ihan kaikesta ei tarvitsisi aina olla aukomassa päätään. Nyt kun vielä osaisin soveltaa tota oppia käytäntöön. Tres on myös ollut aina avoin tekemilleni ehdotuksille ja lähtenyt mielellään mukaan ehdottamiini proggiksiin, josta olen kiitollinen. Tres on myöskin opettanut mulle kuin hieno asia Jägermeister itseasiassa onkaan.

PHAZE
Tutustumiseni Phazeen oli sangen mielenkiintoinen; Oltiin Premissä ja joku mua puolta lyhyempi hippiäinen tuli verbaalisesti hyppimään silmilleni. Ajattelin että onpa vittumainen jätkä, mutta kuinka väärässä olinkaan. Sittemmin tutustuttuani mieheen paremmin sain havaita, että ajatellaan todella monista asioista aivan samoin ja usein Phazen kanssa käynkin lyhyitä sananvaihtoja tyyliin ”käytsä löylyttämässä sen ja sen Klubituksen siinä ja siinä threadissä vai onko se mun vuoroni?” Phaze on myöskin Tresin tavoin lähtenyt mukaan käytännössä kaikkiin juttuihin, joihin olen häntä ikinä pyytänyt ja Yanan tavoin vastaillut tyhmiin kysymyksiini hyvinkin tyhjentävästi. Ilman Phazea SPP-brotherhoodimme ei olisi täydellinen ja parhaimmillaan mies onkin lähes yhtä pahansorttinen runkkari kuin itse olen.

Siinä neljä ensimmäistä, jatkoa myöhemmin. *sydän*

(vittu, plurahdinpas!)
Vivo

Posts: 178

#2 • • Vivo
Mitä sä oot Jone menny syömään?! :)

--
one foot in the rave

blender

Posts: 2,552

#3 • • blender Arcade | KAIKU
UnityF

Ollut aina menossa mukana kun täältä asti tullut bilettää stadiin päin.. *plur*
(ekan kerran kun tulin niin tarjoutu majoittaa *plur* )

Ja erityismaininta myös


Charly RePanic & Waily (nähty viimeaikoina + jelppineet mua)

Ja onhan noita vielä muitakin, mut nämä tuli päällimmäisenä muistiin.. (vähän bileissä -> vähemmän tuttuja )

+ Softcore bileistä löyty mukavia tyyppeja joihin toivoisin tutustuvani paremmin *hymy*

[muokattu 30.6.2004 23:57]
Karvinen

Posts: 699

#5 • • Karvinen SekaiSin MariSta
erityis kiitos Dr.SYKErölle se jaksaa aina mun kanssa....

pikku-anna

you\'re my woman!! oot sika ihana. ollu älyttömän hubaisaa sun kanssa bileissä ja sen ulkopuolella! tulit mun elämään pysyäkses, you know that! yhessä mennään ja yhessä tullaan... Love u!! *plur**plur*

Ja te kaikki... kaikki on ihanii!!

[muokattu 1.7.2004 00:32]

--
Seison omilla jaloillani,
Pysyn aloillani,
Omilla tavoillani

Dementation

Posts: 2,892

#6 • • Dementation wednesday?
Ok, että tälläistä listausta kaipaatte. Saamanne pitää.
Tämäkään lista ei ole täydellinen, älkää siis loukkaantuko.

Cosmikki
Ilman tätä mystistä naishenkilöä, minusta ei olisi koskaan luultavasti tullut bilettäjää,
vaikken koskaan olekaan kyseisen henkilön kanssa bileissä käynyt tai oleskellut. Kuitenkin kyseisen henkilön käyminen bileissä sai minut menemään bileisiin kun se kuulosti niin mukavalta toiminnalta. Kiitos siis hänelle tästä kaikesta.

UnityF
Tästä bilettäjistä minulle nykyään tärkeimmästä henkilöstä on tullut minulle todella tärkeä ystävä, ja ilman hänen viisaita sanojaan ja huoletonta seuraansa oloni olisi usein ollut paljon ahdistavampi. Kuka muu kaiken sen keskustelun ja muun henkisen lisäksi voisi pelata kanssani viisi tuntia jatzy-peliä tai majoittaa minut aina tarpeen tullen, sekä mikä tärkeintä, kuunnella minua kun minulla on paha olla. Kiitos sinulle suuresti tästä Maria *hali* *sydän*

absx
Abso sai minut tajuamaan sanoillaan ja olemuksellaan, että on täysin turhaa yrittää olla jotakin mitä et ole. Se oli hyvin tärkeä opetus, ja siitä häntä onkin pakko kiittää.
Myös abson huoleton olemus osaa olla aina yhtä piristävää joten senkin vuoksi hän on tärkeä ihminen.

Kitsune^
Tämä kyseinen henkilö on ollut myös mukavaa seuraa kaikissa bileissä ja sen lisäksi se henkilö jonka kanssa tulee käytyä mielenkiintoisia keskusteluja eri bileisiin ja konemusakulttuuriin liittyvistä ilmiöistä ja lieveilmiöistä. Näiden keskustelujen anti ja opetukset ovat olleet todella mukava lisä tietouteeni, joten kiitos niistä.

Hän
Hän on tyttö, joka tietää kenestä puhun. Hän on ihanin tyttö, jonka olen elämässäni tavannut, ja häntä haluan kiittää jo siitä että hän on olemassa. Sekä tietenkin kaikesta muustakin. Varsinkin hänen hymystään.

Jone ja ne muutama muu avoimesti ja tyylillä täällä puhuva henkilö
Näitä ihmisiä en pahemmin tunne, mutta silti haluan kiittää heitä, sillä ilman näitä
ihmisiä täällä käydyt loistavat keskustelut eivät olisi koskaan voineet toteutua ja olisin suunnattomasti tyhmempi sekä tylsistyneempi omassa elämässäni. Kiitos teille kaikille.

(Monia jäi pois, mutta ei voi mitään...)

[muokattu 1.7.2004 00:01]

--
Verba volant, scripta manent {Sanat lentävät, kirjoitettu pysyy}
Quod scripsi, scripsi {Minkä kirjoitin, sen kirjoitin}
Dixi, et animam levavi {Olen puhunut ja huojentanut mieleni}

-Kerttu-

Posts: 4,542

#7 • • -Kerttu- HUMANOIDI LIFECOACH
hmm..ekaksi pidin tätä aika höhlänä topickina..mut muutin mieleni! *plur*

Rakkaita ja tärkeitä bileystäviä on paljon ja jokaista heitä ajattelen lämmöllä..Mutta tässä nyt kaksi joita haluan erityisesti muistaa..Muut älkää loukkaantuko..Olette aina lähellä sydäntäni ja tärkea osa elämääni!

Ensimmäistä tuskin tarvitsee edes mainita..Mutta kuitenkin..

Miracle

Eli Mirri! *nauru* Ollaan tunnettu vähän reilu 3 vuotta ja siinä ajassa sinusta on tullut elämäni tärkeimpiä henkilöitä. Sä veit mut ensimmäisiin bileisiin ja loit ensimmäisen kosketukseni biletyksen maailmaan ja sillä tiellä ollaan edelleen yhdessä..*plur* Nykyisin kun menenmme ilman toisiamme bileisiin ihmiset aina kyselee missä toinen osapuoli on..Niin..paita ja peppu..tai pikemminkin tissit ja peppu! Nehän me olemme! Osaamme pitää yhdessä hulvattoman hauskaa, mutta osaamme myös auttaa toista kun toinen toista kipeimmin tarvitsee..Kerran meinasin sinut menettää, mutta niin ei enää koskaan tule käymään.Olet aina sydämmessäni! Rakastan sinua isosti! *sydän*

Henna

Neiti Höö.Hendersson.. Kun ensimmäisen kerran sinut näin viime marraskuussa, tajusin että olen tavannut erikoislaatuisen ja tärkeän ihmisen..Lyhyen ystävyytemme aikana olemme kokeneet jo monta vastoinkäymistä ja nyt vaikeuksien kautta voittoon..Olemme entistä läheisempiä! Ilman sinua bileeni olisivat olleet vaillinaisia! Sinusta löytyy samaa hulluutta kuin minustakin..Annetaan mennä..*nauru* Olet rakas ja tärkeä! *sydän* Ja toivottavasti pysyt aina elämässäni!

Kiitos siis näille kahdelle ihanalle ihmiselle, jotka tekevät bileistä oikeat! Ilman näitä tyttöjä minäkään en olisi tehotyttö! *plur*

--
..Elä niin, ettet myöhemmin kadu elämättömiä päiviä..

p3T0

Posts: 386

#8 • • p3T0 häslä
[



Hän
Hän on tyttö, joka tietää kenestä puhun. Hän on ihanin tyttö, jonka olen elämässäni tavannut, ja häntä haluan kiittää jo siitä että hän on olemassa. Sekä tietenkin kaikesta muustakin. Varsinkin hänen hymystään.



[muokattu 1.7.2004 00:01]




voih
[/quote]*hali**hali**hali* saat vielä pusunki mun uus ystis *pus* hih *nauru*

[muokattu 1.7.2004 00:25]

--
Enkelit osaavata lentää, sillä ne ottavat itsensä kevyesti!

Chatte

Posts: 4,085

#9 • • Chatte Team Teknolipat :)
En voi - enkä varsinkaan halua - nostaa tässä ketään ylitse muiden. Jokainen ihminen, joka täällä lukeutuu kavereihini, on kiittämisen arvoinen. Kiitos; olette siistejä biletyyppejä. *sydän* Yhtä kiitän yksistä bileistä, toista toisista, kolmatta olkapäästä, neljättä yöpaikasta, viidettä etkoista, kuudetta jatkoista, seitsemättä mukavista juttutuokioista, kahdeksatta itsensä satsaamisesta yhteisen asian eteen, yhdeksättä makoisista nauruista, kymmenettä kaikista noista edellä mainituista... Ja kaikki he ovat omalla tavallaan tärkeitä. *plur*

--
Ainoa kuolema, jonka kuolemme, tulee joka päivä, jos kieltäydymme elämästä.
-Zorbas

Jone

Posts: 8,258

#10 • • Jone Archibald Haddock

Vivo:
Mitä sä oot Jone menny syömään?! :)



Nooh, heitin tossa muutaman naksun huiviini sadepäivän illan iloksi. *vink*

Itseasiassa ajattelin vaan, että jos tuun puun takaa plurahtelemaan oikein kunnolla, niin putoaapahan ainakin muutama ihminen perseelleen hämmästyksestä hetkeksi. *nauru**nauru**nauru*
ella_

Posts: 1,329

#11 • • ella_
Tähän voisi listata monia, mutta yhtä ihmistä haluaisin kiittää kaikesta erityisesti:

KAAPRO *hali*

oot ollut mua kohtaan aivan ihana ja ymmärtäväinen ja kaikkea mahdollista mitä vain voi olla, ja kaiken ton mun hiljaiselon ja muun jälkeen jaksat aina yhtä innolla olla mun ystävä :) bileissä oot aina tutustuttanut mua ihmisiin ja ollut muutenkin avoin ja ihana aina siitä asti kun plattarin 2v bileissä tavattiin. kiva, että oot olemassa :)

--
Elementary, my dear.

Avatar
#12 • • ALIEN Guest
- TEAM SIKA *possu*

- Miss Piggy *sydän*

- kaverilistasta näkyy loput *iloinen*

[muokattu 1.7.2004 10:57]
liikkuva muna

Posts: 2,652

#13 • • liikkuva muna an egg on the move
Savulahnat

Tämän mystisen kollektiivin henkilöt ovat tuoneet paljon riemua tylsähköihin työpäiviini. Toivotaan että saadaan hommaa vietyä pidemmälle. Suurkiitokset! *aplodit*

- YlSav Száhala


Energizer

Mun rakas mussupussuprinsessa joka tekee mulle kakkua ja pizzaa *slurps* *sydän* .. Tuun tänään sinne, onk nakei? *vink* *pus* *hali* *sydän*


Cybermegaäksönkrediitit Dj RX:lle ja E-NRGlle kaikenlaisesta opastuksesta polkkamaailmassa. Ja Pinjalle siitä että joskus vaivauduin Hesperiaan(!) ja sain uudestaan kipinän käydä bileissä 1,5 vuoden tauon jälkeen. *aplodit*

[muokattu 1.7.2004 08:34]
MaSari

Posts: 1,986

#14 • • MaSari space jammer
SA-TomTom

Tälle ihmiselle voi monikin osoittaa kiitoksensa, koska on järkkäillyt vaikka mitä ja osallistunut niin moneen asiaan jo vuosien ajan. Muutenkin ihan uskomaton tyyppi *plur*

--
minä kellotan sinuaaa.. *nuotti*

lohikarme

Posts: 1,730

#15 • • lohikarme RitariVittupää
En halua nostaa ketään jalustalle, mutta eräs rakas ihminen minun on mainittava...

Foxmagon

Ystävä, jolle voi puhua kaikesta kaiken *hymy*

[muokattu 1.7.2004 08:24]

--
Qualis artifex pereo

Avatar
#16 • • kelasin Guest
kaverilistasta näkyy kaikki tutut ja kivat tyypit *hali*
Howdy

Posts: 7,955

#17 • • Howdy Oldie

alek száhala:
Savulahnat

Tämän mystisen kollektiivin henkilöt ovat tuoneet paljon riemua tylsähköihin työpäiviini. Toivotaan että saadaan hommaa vietyä pidemmälle. Suurkiitokset! *aplodit*

- YlSav Száhala


Roger that *joo**vink*

[muokattu 1.7.2004 08:34]

--
Käpy vailla vertaa

Howdy

Posts: 7,955

#18 • • Howdy Oldie
T.Tigr

Yksi hienoimpia ihmisiä mitä olen elämäni varrella tavannut. Vuosia sitten asian omaisen ollessa hieman ”heikohkossa” hapessa tämä kyseinen herra tarjoutui turussa kuskiksi ja otti kotiinsa lepäämään / toipumaan, eikä oltu koskaan aikaisemmin tavattu.
Tätä ei ihan heti unohda.

Kaikenlisäksi en ole ikinä kertaakaan kuullut tämän henkilön arvostelevan / haukkuvan ketään, ei tuomitse ikinä ketään ja häneen voi luottaa 100% kaikissa asioissa. Toivon että meidän ystävyys kestää loppu iän *joo**hymy**hali* kunnioitan ja arvostan häntä todella paljon.

[muokattu 1.7.2004 13:32]

--
Käpy vailla vertaa

La Petite

Posts: 1,160

#19 • • La Petite Killed by selfish game, burned by acid rain...
TEAM SPOON *uros*

*piis*
ja tietenkin Brass! *super*

ja muut kaverilistaltani *hali*

[muokattu 1.7.2004 11:03]

--
Rem tene, verba seqventur

DESPE

Posts: 4,580

#20 • • DESPE
TEAM SIKA *possu* tietysti :)