YOU PLAY!!! - Open Decks @Haave Helsinki

  From until   Age limit: 18   www.facebook.com/…/HKIDJschool  
Haave, Helsinki  
breaks, chill, disco, drum'n'bass, experimental, hard, industrial, house, oldskool, psy, techno, trance, urban

Tervetuloa leikkimään vanhalla konseptilla uusiin tiloihin. Eli 3.11.2022 eteenpäin Haave Helsinki kutsuu torstaisin niin soittajia kuin musadiggareita, tervetuloa Otetaan tästä kaikki irti - nyt kun mahdollista.

Kävely paikalle muistitikun kanssa riittää. Tule ja hämmästytä kaikki. Mitään ei välttämättä tosin tarvitse osata vaan opetamme myös soittoa biletyksen lomassa. Olemmehan koulu joka tapauksessa.

Sekavaksi menee... Selvyyden saa vain tulemalla paikalle ja tarkastamalla mikä meno. Mutta tässä se nyt on - paikka jossa voimme bilettää. Tule ja ota siirä kaikki irti.


Welcome to playu with an old concept to a new venue. From 3.11.2022 Haave Helsinki calls out for players and music fans on thursdays, welcome. Lets make the most of it - now that we can.

Just show up with a memory stick. Come and amaze everyone. You don't necessarily need to know anythiong, we teach dj:ing in between partying. We are a school anyways.

OK, It's a hot mess. Only way to get to the bottom of this is to show up and check what's going on. But here it is now - a place where we can boogie!!! Come and make it yours!

Favorites 1