Vekarareivit -työpaja

  From until   www.facebook.com/…/814953535708887  
Basso Club, Oulu   Show map

LaavU järjestää lauantaina 19.9.2020 kaikille avoimen ja täysin ilmaisen työpajan myöhemmin syksyllä (3.10.2020 @ 45 Special) järjestettävään Vekarareivit -tapahtumaan liittyen. Työpaja järjestetään Basso Club - Klubi ja Tapahtumakeskus Oulussa klo 14 -17 välillä - tervetuloa! <3

Työpajassa osallistujat pääsevät kokeilemaan ohjatusti UV-maalausta mustalle kankaalle. Työpajan tuotoksilla koristellaan myös itse Vekarareivit-tapahtumaa. Vekarareivit-tapahtuman jälkeen oma maalaus on mahdollista saada ilmaiseksi mukaan muistoksi tapahtumakokonaisuudesta. Työpajassa järjestetään lisäksi levyraati-tyyppinen ohjelmanumero, jossa osallistujat pääsevät vaikuttamaan Vekarareivit-tapahtumassa soitettavan elektronisen musiikin tyylilajeihin. Sirkus- ja vannetanssiryhmä MoDe tuo heidän välineitään myös työpajaan kokeiltavaksi.

Kaiken ikäiset elektronisesta musiikista ja sen ympärille muodostuneista taiteista ilmiöistä kiinnostuneet henkilöt ovat siis tervetulleita työpajaan! Tilaisuus on täysin päihteetön, mutta limua, kahvia ja teetä sekä pientä naposteltavaa on tarjolla ilmaiseksi.

Muksureivit-työpajan musiikista vastavat:

► ANDY F [LaavU, HUG Oulu]

https://www.facebook.com/djandyff/

► AN-T
https://www.mixcloud.com/toni-alatalo/

TBA

✔ DATE: Saturday 19th of October 2020
✔ VENUE: Basso Club, Uusikatu 20, 90100 Oulu
✔ OPEN: 14.00 - 17.00
✔ TICKETS: 0 €
✔ AGELIMIT: -

Tapahtumaa tukemassa ja toteuttamassa:
MoDe
LaavU
45 Special
Oulun kaupunki - City of Oulu
Basso Club - Klubi ja Tapahtumakeskus Oulu