Teknopicnic: Ääniwalli II

  From until   www.facebook.com/…/2238682186429004  
Ääniwalli, Helsinki   Show map

TEKNOPICNIC: ÄÄNIWALLI II
1+1 Room
Fri 17.1.2020 Klo 22-05

ORION (Absence of Facts, YleX)
http://www.djorion.fi


ANTTI SALONEN (Techno Interests Me)
https://www.residentadvisor.net/dj/anttisalonen

https://www.facebook.com/anttisalonendj/

ANNA M (Teknopicnic)
KRISTIK (Deepboxx, Teknopicnic)
TUOMO TAPANI (Teknopicnic)

https://www.residentadvisor.net/dj/kristik

https://www.facebook.com/teknopicnic
https://www.instagram.com/teknopicnic/
https://www.mixcloud.com/teknopicnic/

VJ RANDOM DOCTORS
https://randomdoctors.com

K-18
Liput/ tickets 0€ ennen klo 23/ 10€ klo 23 jälkeen

TEKNOPICNIC aloittaa vuoden 2020 tuomalla Ääniwalliin kaksi
Helsingin ja Suomen tunnetuimmista teknonimistä. DJ ORION on meille tuttu jo Dallapénpuiston Closing Partyista viime elokuulta. Nyt on luvassa hänen oman ABSENCE OF FACTS-teknolabelin tuotantoa esittelevä showcase-setti, sekä ensimmäinen teknokeikka Ääniwallissa. Absence of Facts-labelille ovat levyttäneet mm. sellaiset korkean profiilin teknotuottajat kuin Cari Lekebusch levy-yhtiön julkaisujen soundin nojatessa vahvasti 90-luvun analogiseen ja rujompaan teknoilmaisuun.

ANTTI SALONEN on yksi kysytyimpiä artisteja tällä hetkellä ja siitä osoituksena ovat säännölliset vierailut Ääniwallissa, Kaikussa, Post Barissa ja lukuisissa ug-bileissä. Miehen omat Techno Interests Me-illat täyttävät mm. Kuudennen Linjan kerta toisensa jälkeen. Antti Salonen vannoo vinyylin ja traditionaalisen teknon nimeen.

Teknopicnic-residenteistä dekkien takana ovat tällä kertaa mm. Ääniwallin teknisena tuottajana/ valoteknikkona tunnettu ANNA M, erittäin mielenkiintoista microhouse/ ro-miminal soundia soittava KRISTIK, sekä jo 90-luvun alkupuolella dj-uransa aloittanut TUOMO TAPANI. Visuaaleista vastaa HANNU RANDOM DOCTORS-kollektiivista.

AGENDA:
TEKNOPICNIC-kollektiivi järjestää omaehtoisia elektronisen musiikin tapahtumia rennolla DIY-asenteella. Teknopicnicin muodostavat Pekko Haimi, Tuomo Tapani, Kristik ja Individual, sekä Anna M ja Niko Soares. Tarina alkoi vuoden 2018 Kallio Block Partyista, jossa saimme yli 2000 ihmistä tanssimaan Viherniemenpuistoon. Sama meno jatkui myös vuoden 2019 KBP:ssä Eläintarhantiellä, jossa Teknopicnic-stagen ympärille saapui tuhansittain ihmisiä juhlimaan vapaata kaupunkitilaa.

Varsinainen tukikohta Teknopicnic-bileille on kuitenkin ollut Dallapénpuisto Helsingin Vallillassa. Open air-bileet otettiin hyvin vastaan ja meininki oli suorastaan riehakas. Teknopicnicissä yhdistyy laadukas soundi, sekä mielenkiintoiset dj-vieraat. Picnic-meininki ja tanssiminen. Vuoden 2019 seasonin päätti historian ensimmäiset bileet Ääniwallissa ja 1+1 huone täyttyi etenkin nuoremmasta teknokansasta. Nyt meillä on iloa ja kunnia toivottaa Teidät näihin toisiin Ääniwallin iltamiin.

TEKNOPICNIC <3 DIY