Neonya!! Party: Shirobon, Nanobii + more!

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/709734839539688  
Tiivistämö, Helsinki   Show map

NEONYA!! PARTY

NEW DATE: 12.9.2020
Doors: 21:00 - 03:30
Location: Tiivistämö, Suvilahti, Helsinki
Kaasutehtaankatu 1
K-18

LIPUT / TICKETS: https://neonya.party/tickets
Early bird 13,50e (sis. palvelumaksu) SOLD OUT
Ennakko 15,99e (sis. palvelumaksu)
+ 2,5e eteispalvelumaksu / narikka (peritään ovella)

(English info below)

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸,ø¤°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`

NEONYA!! PARTY kicks into gear a rave-o-lution of heretofore unseen dimensions~!
A club event in the heart of Helsinki, NEONYA!! PARTY offers up a rainbow-colored rave night dedicated exclusively to all lovers of anime culture, rhythm game vibes, and J-/UK-/Happy Hardcore!
Join us on our maiden foray on 31.7.2020 into a party concept previously unexplored outside of conventions in Finland, and satisfy your thirst for all things cute, colorful and energetic 💖

Welcome!

°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸,ø¤°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸

Live:

SHIROBON (UK)
Lontoolainen Shirobon aloitti musiikinteon ja keikkailun vuonna 2006 käyttäen instrumenttinaan vain Nintendon Gameboyta. Kolmen aktiivivuoden jälkeen Shirobon piti hetken taukoa ja palasi skeneen vuonna 2013 modernia elektronista musiikkia ja chiptunea yhdistelevällä "Back Tracking"-EP:llaan. Tämän jälkeen hän on perustanut Hyperwave-levy-yhtiönsä, keikkaillut pitkin maailmaa ja julkaissut lukuisia pitkä- ja lyhytsoittoja joissa yhdistyvät monenlaiset elementit ravesta pelimusiikkiin. Maaliskuussa onkin luvassa takuukova bilesetti!
https://www.fb.me/ShirobonOfficial
https://shirobon.bandcamp.com
https://spoti.fi/2qLgByF


NANOBII (SE)
Ruotsalainen nanobii tunnetaan melodisesta ja överisöpöstä yhdistelmästään happy hardcorea, EDM:ia ja pop-elementtejä. Lukuisten omien julkaisuidensa lisäksi tämä vuonna 2014 Rainbow Road -singlellään breikannut tuottaja on tuttu näky japanilaisten doujin levy-yhtiöiden, mm. Hardcore Tano*C:n kokoelmilla. Luvassa on takuuvarman energinen ja hyväntuulinen setti!
https://www.fb.me/imnanobii
https://nanobii.bandcamp.com
https://spoti.fi/2XgofgO


Dj's:

D-SHARK

D-Shark on Suomen tunnetuin Happy Hardcore-DJ ja -tuottaja. Pitkän uransa aikana hän julkaissut musiikkia niin USA:n, UK:n, Japanin kuin kotimaisillakin markkinoilla. D-Sharkin musiikki ja setit ovat täynnä nopeita biittejä, pirteitä melodioita ja puhdasta energiaa!MOVESTACHE

Movestache on helsinkiläinen DJ, joka on kiertänyt pohjoismaiden coniskeneä lähes kymmenen vuotta toimien iltabileiden tanssitusvastaavana tapahtumissa kuten Desucon, Tracon, Yukicon, Närcon ja ConFusion. Levylautaselle on aikojen saatossa kertynyt kaikenlaista funkkaavasta japanipopista eurobiittien kautta päräyttävimpiin EDM-remixeihin tuoreimmista animetunnareista, joten mies pitää huolen että tanssilattialla voi kuulla kaikkea laskevan ja nousevan auringon väliltä!
https://www.mixcloud.com/Movestache


NEON PANTSU PUNX

Neon Pantsu Punx on kissankorvainen duo Neonya!! Partyn takana. Heidän seteistään ei puutu vauhtia tai vaaraa, sillä meno on alusta loppuun superenergistä j-coren ja UK hardcoren täytteistä biletystä!
https://www.instagram.com/neonpantsupunx


YUKATA

Dj Yukata on Suomen coniskenen tämän hetken kuumimpia nimiä. Hänen sydäntään lähellä ovat japanilainen musiikki ja erityisesti animebiisit, joista kuullaankin usein tanssilattiaa järisyttäviä remixejä. Yukatan setit sisältävät myös paljon visuaalisia elementtejä ja usein niihin kuuluu myös jonkinlainen pieni yllätys!
https://www.mixcloud.com/DJ_Yukata


¸,ø¤º°`°º¤ø,¸,ø¤°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`

ESTEETTÖMYYS

Tiivistämössä on esteetön pääsy lähes kaikkiin tiloihin alakerran tiloja lukuun ottamatta. Yläkerrassa sijaitsee inva-WC. Käytössä on pyörätuolihissi.

Tiivistämössä sisäänkäynti on katutasoa korkeammalla. Tiivistämössä sisäänkäynnillä on kiinteä ramppi.

Saattoliikenteen pysähtymispaikka sijaitsee sisäänkäynnin läheisyydessä (etäisyys enintään 5 metriä), josta sisäänkäynnille pääsee siirtymään sujuvasti. Tiivistämölle pääsee ajamaan Sörnäisten rantatieltä ja Kalasataman kautta.

Otathan huomioon, että tapahtumassa käytetään voimakkaita ja välkkyviä valoja.

°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸,ø¤°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸


Tapahtumassa on nollatoleranssi häirinnän suhteen.


¸,ø¤º°`°º¤ø,¸,ø¤°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`


https://neonya.party


°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸,ø¤°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸


ENGLISH:

Date: 12.09.2020
Doors: 21:00 - 03:30
Location: Tiivistämö, Suvilahti, Helsinki
Kaasutehtaankatu 1
K-18

TICKETS: https://www.ticted.com/fi/events/4854
Early bird 13,50e (sis. service fee) SOLD OUT
Ennakko 15,99e (sis. service fee)
+ 2,5e cloakroom fee (pay at the venue)


LIVE:

SHIROBON (UK)
Shirobon is an electronic musician from London, England. In 2006 Shirobon started making music using a Nintendo Gameboy and went on to release music and play shows using only the gameboy. In 2009 he took some time out to discover the world of modern production and came back into the scene in 2013 with his crossover EP ‘Back Tracking’. Shirobon now plays shows around the world and runs his record label ‘Hyperwave’. Since then he has expanded his sound into a unique rave style of which toys with different genres. His sound is considered futuristic yet nostalgic! Expect to hear some extreme party sounds and be ready for some serious fist pump!
https://www.fb.me/ShirobonOfficial
https://shirobon.bandcamp.com
https://spoti.fi/2qLgByF


NANOBII (SE)
Nanobii is a Swedish producer who seamlessly combines synthpop, EDM and happy hardcore sounds into lush and cheerful party tunes. He released his 2014 breakthrough single "Rainbow Road" on Monstercat and has since been featured on japanese hardcore labels such as Tano*c and J-Neration and released an extensive discoraphy full of dreamy and cheerful bangers. Prepare to rave like if you were on a cotton candy cloud!
https://www.fb.me/imnanobii
https://nanobii.bandcamp.com
https://spoti.fi/2XgofgO


Dj's:
D-Shark
Movestache
Neon Pantsu Punx
Yukata


ACCESSIBILITY:

Almost all of the spaces in Tiivistämö are accessible, with the exception of the downstairs. There is an accessible toilet upstairs. A wheelchair lift is available.

Main entrance
The entrance to Tiivistämö is higher than street level. There is a fixed ramp at the entrance to Tiivistämö.

Route to the main entrance
The pick-up and drop-off area is located in the vicinity of the entrance (maximum distance 5 metres), giving easy access to the entrance. Tiivistämö can be reached by road from Sörnäisten Rantatie and through Kalasatama.

Please be aware that there will be bright and flashing lights at the event.


°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸,ø¤°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸

The event has zero tolerance towards any harassment.

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸,ø¤°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸¸,ø¤º°`


https://neonya.party


°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸,ø¤°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸

Favorites 2