Ibiza Wonderland Presents: Davina Moss

  From until   Buy tickets   www.facebook.com/…/915148045505548  
Grand Georgia, Helsinki   Show map

Davina Moss on yksi tämän hetken kuumimpia naisartisteja. Moss on esiintynyt maailman tunnetuimmissa festivaaleissa jo 17 vuoden ajan ja soittanut jopa 60 000 ihmisen edessä. Brasilia, Japani, Venäjä, Etelä-Afrikka, Israel, Australia, Chile, Meksiko, Argentiina ovat nyt muutama mainittu valtio, joissa Moss on esiintynyt viime vuosien aikana. Muutettuaan Ibizalle hän on valloittanut Ibizan kuumimmat klubit kuten DC10, Pacha, HI and Zoo Project. Moss soittaa seteissään erittäin menevää ja kuumaa housea ja tech housea.


◼️L I N E U P◼️


◼️ D A V I N A M O S S

Moss soittaa seteissään erittäin menevää ja kuumaa housea ja tech housea.
https://www.facebook.com/davinamossmusic/◼️ S I Q U

Siqu oli pitkään omistautunut klubittaja. Vuonna 1998 hän ihastui melodiseen ja menevään Houseen ja Tranceen. Hän aloitti soittamisen vuoden 2015 alussa ja hänen ensimmäinen suurempi keikka oli Tarun Pussy synttärit toukokuussa v. 2015.
Siqu on lyhyessä ajassa edennyt nopeasti dj urallaan eteenpäin ja hänellä on yhdessä Milla Lehdon ja Steden kanssa oma risteily, Ange Du Demon. Siqu on päässyt soittamaan niin kotimaassa kuin myös ulkomailla. Suomessa hän on soittanut mm. Electric Festivaaleilla, Bass Gamella. Ulkomailla hän on päässyt soittamaan mm. Thaimaassa, Malediveilla ja Espanjassa.
https://www.facebook.com/djsiqu/◼️ A N N I E H I L L

Annie Hill on helsinkiläinen dj ja tuottaja.
Hänen technoseteissään kuullaan eteenpäin vieviä, syviä ja energisiä bassolinjoja, joskus dramaattisiakin melodioita sekä hyvää energiaa alusta loppuun saakka.Hiljattain tuottamisen aloittanut neitokainen on julkaissut ensimmäiset tuotantonsa omalla Heyoca Musik-labelillaan ja tuotantoa voi tämän vuoden aikana odottaa myös ulkomaisilta levy-yhtiöiltä.
https://www.facebook.com/anniehillmusic/


◼️ M I L L A B E L L A

Millabella on uuden sukupolven house-DJ, joka yhdistelee soitossaan uusinta future, tech ja bass housea. Aurinkoisen ibizamaisesta soundistaan ja mielenkiintoisista, uudesta tuotannosta koostuvista selektioistaan tunnettu 26-vuotias DJ kuuluu Next Level DJ-kollektiiviin sekä selvitti tiensä Beats at the Bell -DJ-kilpailun finaaliin. Hän on esiintynyt Bassline Festivaleilla, MYÖS Clubissa sekä vieraillut Rony Rexin uuden klubimusiikin ohjelmassa Ylex:llä. Milla tekee omaa Secret Life DJ-radiota Mixcloudissa
https://www.facebook.com/djMillabella/◼️ S I M O N A

Simona on tuore, sopivan spicy naisvahvistus suomen DJ skeneen. Asennetta ei Simonan dropeista ikinä puutu, oli musiikkityylinä sitten räjähtävä tekno tai tanssittava tech-house. Jos nimi ei vielä ole tuttu, tulee varmasti olemaan.
LIPUT:
• Osta liput:
• Early Bird: 10e
• Regular tickets (at the door): 15eINFO:
Ravintolalaiva Grand Georgia, Hakaniemenranta 11 00530, Helsinki
Päivämäärä: Perjantai 26.7.2019
Ovet: 18-04
Ikäraja: K18Koe ja kuuntele modernin underground -musiikin uusimpia sekä lahjakkaimpia tuottajia ja DJ:tä!

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin!