Høuse & Clinic with Orkidea + IHANA cruisen viralliset jatkot

  From until   www.facebook.com/…/1286905654679223  
Club Holvi

Høuse ja Clinic aloittavat elokuun erikoistapahtumalla. Tällä kertaa meillä on kunnia saada Club Holviin Orkidea, jolta on luvassa speciaali house & teknosetti.

Orkidean teknosettejä on kuultu vuosien aikana harvemmin, mutta usein sitäkin isommissa tapahtumissa. Hän on soittanut samoissa illoissa esimerkiksi kun Clinic toi UMEK:n ensimmäistä kertaa Suomeen tai kun Sven Väth, Dubfire ja Amen vierailivat täällä. Myös Ääniwallissa ja Stidilässä on kuultu Orkidean teknokeikkoja. Hän on myös legendaarisen JACK -housekonseptin takana, tapahtumat joita monet muistelevat suurella lämmöllä. Myös mm. legendaarinen Unity ja 25 & 26 Years of Dance risteilyt ovat hänen käsialaa. Orkideaa on kuultu on myös mm. Flow, Summer Sound sekä Weekend festivaaleissa. Orkidea keikkailee nykyään enemmän ympäri maailmaa kuin Suomessa, joten tätä iltaa ei kannata jättää väliin.

Orkidean lisäksi Clinicin vetämässä alakerrassa soittamassa on Clinicin residentti Joonas L, joka on vastikään julkaissut erittäin hyvää palautetta saaneet ja ahkeraan soittoon maailmalla lähteneet biisit Kuukou ja Cyborgs in Love levy-yhtiöillä ja tulossa on pian julkaisu erittäin tunnetulta levy-yhtiöltä.

Yläkerran Høusen puolella vetovastuussa on tuttuun tapaan suurelle yleisölle Beats and Stylesistä tuttu, erittäin lahjakas muusikko ja tuottaja Dj Alimo, herra jonka juuret konemusassa yltävät aina -80 luvulle saakka.
Høusen vierailevana deejiinä on tällä kertaa Clinicin Jekaterina. Jekaterina on ollut jo usean vuoden ajan vakiokasvo niin isommissa kuin pienemissäkin tapahtumissa ympäri Suomea ja on hän soittanut myös mm. Tokion legendaarisella Womb klubilla, Ibizalla ja Barcelonassa.

Houset & teknot korville tarjoilee Danleyn tehokas äänentoisto.

Myös Holvin erinomainen Happy Hour palvelee janoisia klo 22-00, kaikki hanat 4€ ja viinipullot sekä skumppa 15€.
_______________________________________

HØUSE 22:00-05:00

DJ Alimo (Beats and Styles)

Jekaterina (Clinic)
https://www.facebook.com/jekaterinamusic

https://www.instagram.com/jekaterinamusic/
https://www.residentadvisor.net/dj/jekaterina


CLINIC 00:00-05:00

DJ Orkidea (JACK)
https://www.djorkidea.com
https://www.facebook.com/orkideadj


JOONAS L (Clinic, Kuukou Records)
https://www.facebook.com/joonaslmusic/

https://www.instagram.com/joonaslmusic/
https://www.residentadvisor.net/dj/joonasl


4.8.2018
22:00-05:00
Club Holvi
Annankatu 10
00120 Helsinki


Tickets:

Free entrance before 23:00
8€ after 23:00
10€ after 00:00

+ cloakroom fee

https://www.facebook.com/events/1286905654679223/

Favorites 1